Dinleme Cihazı

Dinleme Cihazı

Son dakika dinleme cihazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinleme cihazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinleme cihazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinleme Cihazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinleme cihazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 364 dinleme cihazı haberi bulunmuştur. Tüm dinleme cihazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı E.S., 23 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Z.S.’nin kendisini aldattığından şüphelenerek eve dinleme cihazı yerleştirdi. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen E.S., Z.S.’den boşandı. E.S., ‘hırsızlık amacıyla konut dokunulmazlığını ihlal’den ceza aldırdığı eşinin erkek arkadaşı H.A.’ya bir de 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.07.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023 Ekonomi
Cezayir'den arama-kurtarma için geldi: Böylesini görmedim
Cezayir'den arama-kurtarma için geldi: Böylesini görmedim Kurtarma çalışmalarında gerekli tüm araç gereçler ve arama köpekleriyle Cezayir’den Türkiye’ye gelen 86 kişilik ekip, Adıyaman’a gelir gelmez kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
11.02.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Kurbanlarını gölge gibi takip edip kayda aldılar! Akılalmaz oyunları ifşa oldu
Kurbanlarını gölge gibi takip edip kayda aldılar! Akılalmaz oyunları ifşa oldu Ankara’da yasal boşluktan yaralanarak dedektiflik şirketi kuran baba-oğul, yaptıkları dolandırıcılıkla herkesi şok etti. Önce ofisine gelenlerle anlaşan baba-oğul, kurbanlarını avlama şekilleriyle herkesi şaşırttı. İşte filmlere konu olacak dedektiflik dolandırıcılığı...
8.12.2022 Yaşam
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun "Savunma sanayisinde projeler üreteceğiz” deyip Türkiye’nin en ünlü mühendislerini işe alan Hüseyin Mesut Alver, tehditle 10 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla cezaevine konuldu.
17.04.2021 Gündem
Aynur Aydın'dan o iddiaya 'dinleme cihazı' yanıtı! 'Evimde...'
Aynur Aydın'dan o iddiaya 'dinleme cihazı' yanıtı! 'Evimde...' Şarkıcılık kariyerinden çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken Aynur Aydın, bu kez de 'boy uzatma ameliyatı' iddiasına verdiği cevapla gündem oldu.
3.04.2021 Magazin
Şeytanın aklına gelmez! Boşanma aşamasındaki kocasının otomobiline 'doğum günü hediyesi' diyerek uyuşturucu koydu
Şeytanın aklına gelmez! Boşanma aşamasındaki kocasının otomobiline 'doğum günü hediyesi' diyerek uyuşturucu koydu Son dakika haberine göre; Bursa'da 2 çocuk annesi N.Ö. (46), boşanma aşamasındaki eşi V.P.nin (46) otoparktaki otomobiline, valeyi, "Eşime doğum günü hediyesi bırakacağım" diyerek kapıyı açtırıp, uyuşturucu ve hassas terazi koydu. Eşine kurduğu tuzak güvenlik kameralarınca tesit edilip yakalanan N.Ö. adli kontrolle serbest bırakılırken V.P., "Uyuşturucuyu görünce kendimi ihbar ettim" dedi.
30.10.2020 Yaşam
Belediyeyi karıştıran yasak aşk iddiası! Yazışmalar ortaya çıktı
Belediyeyi karıştıran yasak aşk iddiası! Yazışmalar ortaya çıktı Antalya'nın Elmalı İlçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün, nikahını kıydığı Ahmet Tilki'yi (38) makam şoförü yapıp, eşi S.T. (31) ile yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü. Noter aracılığıyla istifa dilekçesi gönderen Ahmet Tilki, eşi ve evli olan Başkan Öztürk arasında geçtiğini iddia ettiği WhatsApp yazışmalarını da paylaştı.
27.07.2020 Gündem
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na, görev süresi dolan Zerrin Güngör'ün yerine 8. Daire Üyesi Zeki Yiğit seçildi.
7.05.2020 Gündem
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin görüntüleri...
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin görüntüleri... Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok, 17-25 Aralık’ta İstanbul Emniyeti’nde yaşananlarla ilgili bilgiler verdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Kamuoyu ile ilk kez paylaşılan bu bilgileri aşağıda Selami Altınok’un ağzından aktarıyorum" diye aktararak, bugünkü köşesinde detayları paylaştı.
19.12.2019 Siyaset
Medya platformu 'Podcast' yeniden trend olma yolunda
Medya platformu 'Podcast' yeniden trend olma yolunda Bilgileri sesli aktarmanın yolu "Podcast" yayıncılığı giderek yaygınlaşırken, çok uluslu teknoloji firmaları da platform yatırımlarına odaklandı.
3.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Eşini ilişkiye zorladı! Komşusuna ters kelepçe takıp cinsel saldırıda bulundu
Eşini ilişkiye zorladı! Komşusuna ters kelepçe takıp cinsel saldırıda bulundu Antalya'da ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı (37) tabancayla başından vurarak, öldüren, polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" dedikten sonra kaçtığı Mersin'de yakalanan Özcan Işıldar (46) hakkında iddianame hazırlandı. 28 yıl önce de baldızını öldürdüğü ortaya çıkan Işıldar'ın, erkeklerle ilişkiye zorladığı eşinin görüntülerini çektiği, komşusu olan kadına ters kelepçe takarak defalarca nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu bulunduğu iddia edildi.
11.11.2019 Yaşam
Leke 6. bölüm fragmanı
Leke 6. bölüm fragmanı Kanal D'nin sevilen dizisi Leke'nin 6'ıncı bölüm fragmanı yayınlandı.
20.05.2019 Kültür Sanat
Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi
Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi Adnan Oktar ve adamlarına yönelik suç örgütü soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. 80’li ve 90’lı yıllarda şüpheli görülen iki intihar ve bir cinayet dosyası, raftan indirilerek Adnan Oktar ile olan bağı incelenmeye başladı
24.08.2018 Gündem
Yatak odasına dinleme cihazı koyan meraklı kaynanaya 2.5 yıl
Yatak odasına dinleme cihazı koyan meraklı kaynanaya 2.5 yıl İstinaf Mahkemesi, üçlü prize sim kart takarak yatak odasını dinlediği gerekçesi ile yargılanan eski Türkiye güzeli Sinem Sülün’ün kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel’i 2’şer yıl 6’şar ay 25’er gün hapis cezasına çarptırdı.
21.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinleme Cihazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinleme cihazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.