Dimitri Medvedev

Dimitri Medvedev

Son dakika dimitri medvedev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dimitri medvedev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dimitri medvedev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dimitri Medvedev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dimitri medvedev gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 dimitri medvedev haberi bulunmuştur. Tüm dimitri medvedev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin, güvenlik konseyini acil topladı
Putin, güvenlik konseyini acil topladı İdlib’de rejim güçlerinin Türk askerine yönelik saldırısının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile acil toplantıya başladı.
28.02.2020 Dünya
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması!
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması! Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, hükümetin istifa ettiğini duyurdu.
15.01.2020 Dünya
Putin ve Lukaşenko'dan 5 buçuk saatlik gaz pazarlığı
Putin ve Lukaşenko'dan 5 buçuk saatlik gaz pazarlığı Rusya ile Belarus arasında yeni bir gaz ve petrol anlaşması için bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun toplantısı 5 buçuk saat sürdü.
8.12.2019 Dünya
Türkiye ve Çin’i alıp  dolardan vazgeçeriz
Türkiye ve Çin’i alıp dolardan vazgeçeriz ABD ile Rusya arasında yaşanan yaptırım krizi ekonomiyi vurdu. Kurtuluş formülü Rusya’nın en zengin iş adamı Mihelson’dan geldi: ‘Rusya ve Çin yeşilleri yani doları başka para birimleri ile değiştirebilir.’ Analistler, bu ikiliye Türkiye’nin destek vereceğini söyledi
10.08.2018 Ekonomi
Putin ve Medvedev’den Ramazan Bayramı kutlaması
Putin ve Medvedev’den Ramazan Bayramı kutlaması Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ayrı ayrı yaptıkları açıklama ile Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.
15.06.2018 Dünya
Trump, Rus diplomatları ülkeden çıkarmaya hazırlanıyor
Trump, Rus diplomatları ülkeden çıkarmaya hazırlanıyor ABD Başkanı Donald Trump, ilerleyen haftalarda Rus diplomatları ülkesinden çıkarmaya hazırlanıyor.
24.03.2018 Dünya
23 Rus diplomat İngiltere'den sınır dışı edildi
23 Rus diplomat İngiltere'den sınır dışı edildi Çifte ajan Sergey Skripal’in zehirlenmesi olayıyla ilgili sınır dışı edilmesi kararlaştırılan 23 Rus diplomat, İngiltere'den ayrıldı.
20.03.2018 Dünya
Son dakika... Ruslar terk ediyor!
Son dakika... Ruslar terk ediyor! Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği haberde, diplomatik plakaya sahip iki otobüsün Rusya'nın Londra Büyükelçiliği'ne geldiğini, İngiltere'nin ülkeden ayrılmasını talep ettiği 23 Rus diplomatın kısa süre içinde ülkeyi terk etmesinin beklendiğini söyledi.
20.03.2018 Dünya
Rusya'dan sert çıkış! "Ya özür dileyecek ya da..."
Rusya'dan sert çıkış! "Ya özür dileyecek ya da..." Çifte ajan Sergey Skripal'in zehirlenmesiyle ilgili Rusya ve İngiltere arasında gittikçe artan gerilimde Rusya'dan sert bir hamle daha geldi. Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Skripal ve kızının başına gelenlerden Rusya'yı sorumlu tutan İngiltere ya iddialarıyla ilgili kanıt gösterecek ya da Rusya'dan özür dileyecek.
19.03.2018 Dünya
İngiltere'den flaş iddia! Rusya 10 yıldır gizlice...
İngiltere'den flaş iddia! Rusya 10 yıldır gizlice... Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü uzmanları, eski çifte ajan Skripal ile kızının zehirlendiği maddeyi incelenmek üzere yarın İngiltere'ye gelecek. Rusya'nın AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Chizhov, zehrin kaynağının, olay yerine 12 kilometredeki askeri bir laboratuvarda olabileceğini öne sürdü.
18.03.2018 Dünya
Flaş iddia! Emri Putin verdi
Flaş iddia! Emri Putin verdi İngiltere, eski çifte ajan Sergey Skripal ile kızının zehirlenmesi emrini "büyük ihtimalle" Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in verdiğini öne sürdü.
16.03.2018 Dünya
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir...
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir... Çifte ajan olayında Fransa da Rusya'ya tedbire hazırlanıyor. Eski Rus ajanı Skripal'nın zehirlenmesi olayıyla ilgili İngiltere'nin Rusya'yı sorumlu tutması ve 23 Rus diplomatı sınır dışı kararı almasının ardından Fransa da Rusya'ya karşı tedbir alacağını açıkladı.
15.03.2018 Dünya
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Acil...
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Acil... İngiltere, zehirlenen eski Rus ajanla ilgili harekete geçti, BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.
14.03.2018 Dünya
May, Trump ve Merkel ile telefonda görüştü!
May, Trump ve Merkel ile telefonda görüştü! İngiltere Başbakanı Theresa May, ABD Başkanı Donald Trump ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.
13.03.2018 Dünya
İngiltere'den Rusya'ya yanıt: Güçlü olacak!
İngiltere'den Rusya'ya yanıt: Güçlü olacak! İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, eski Rus ajanı Sergey Skripal’in zehirlenmesiyle ilgili Rusya'ya verilecek yanıta ilişkin, "Geçen hafta parlamentoda da söylediğim gibi, yanıtımızın orantılı ancak güçlü olduğundan emin olacağız." dedi.
13.03.2018 Dünya
Son dakika... Rusya: Hazırız!
Son dakika... Rusya: Hazırız! Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ABD'nin Rusya'yı düşman olarak gördüğünü bildirdi. Ayrıca Rusya Savunma Bakanlığı, ABD öncülüğündeki uluslararası IŞİD karşıtı koalisyonun IŞİD'e verdiği desteğin gözler önüne serildiğini belirtti.
14.11.2017 Dünya
Rusların Putin’e güveni tam
Rusların Putin’e güveni tam Putin’in bugüne kadarki en yüksek halk desteği oranı, 2015 sonlarında yapılan anketlerde çıkan yüzde 89.9 olmuştu.
25.08.2017 Dünya
Rus casus gemisi Karadeniz’de battı
Rus casus gemisi Karadeniz’de battı İstanbul Kilyos açıklarında Rus istihbarat gemisi yoğun siste kuru yük gemisiyle çarpıştıktan sonra sulara gömüldü. Türk Deniz Kuvvetleri, 78 Rus askerini kurtardı. Romanya’dan Ürdün’e 8 bin 800 koyun taşıyan yük gemisinde ise hasar çok az...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım Rus mevkidaşıyla görüştü
Başbakan Yıldırım Rus mevkidaşıyla görüştü Başbakan Binali Yıdırım, Rusya Federasyonu Başbakanı Dimitri Medvedev’le görüştü.
29.09.2021 Gündem
‘İddianı ispatla mükellefsin’
‘İddianı ispatla mükellefsin’ Başbakan Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘Kontrollü bir darbe girişimiydi’ sözlerine “Böyle bir iddiayı ortaya koyan ispatla mükelleftir”
3.04.2017 Siyaset
Rusya'da patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı!
Rusya'da patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı! Rusya'nın St. Petersburg kentinde metroda iki patlama meydana geldi. Gelen bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralı var. Saldırı anını kayıt altına alan güvenlik kamerasına bir şüphelinin görüntüleri yansıdı
4.04.2017 Dünya
Putin'den ters köşe!
Putin'den ters köşe! Rusya Devlet Başkanı Putin, Kuzey Kutbunu ziyaret ederek, ABD ve Batı'ya şu mesajı verdi: İşbirliği yapalım. Çıkarılmayı bekleyen engin zenginlikler var
31.03.2017 Dünya
Muhalif mi, paralı gösterici mi?
Muhalif mi, paralı gösterici mi? Rusya’da yolsuzlukla suçlanan Başbakan Medvedev’i istifaya çağırmak için düzenlenen gösterilere katılan 700’ü aşkın gösterici gözaltına alındı. Kremlin, organizatörlerin gençlere gösterilere katılmaları için para ödediğini savundu.
27.03.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz!
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz! Pazar günü Rusya'da gerçekleşen protestolarda en az 500 kişinin gözaltına alındı. AB ve ABD polisin sert müdahalesine tepki gösterirken Kremlin'den protestolarla ilgili ilk açıklama geldi.
27.03.2017 Dünya
Müthiş gelişme: Rusya ile imzalar atılıyor
Müthiş gelişme: Rusya ile imzalar atılıyor İki liderin başkanlık edeceği toplantıda öncelikli olarak iş adamlarına yönelik vizelerin kaldırılması konusu ele alınacak. Ayrıca Erdoğan'ın, bugün başlayacağı Rusya ziyaretinde 10 milyar dolarlık Rus fonu RDIF ile Türkiye Varlık Fonu yüzde 50’şer ortaklıkla yeni fon kuracak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dimitri Medvedev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dimitri medvedev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.