Dilenci

Dilenci

Son dakika dilenci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilenci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilenci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilenci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilenci gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 dilenci haberi bulunmuştur. Tüm dilenci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir kişinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı. Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu.
24.12.2023 Gündem
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Dilenciden şok ifade: Günde 400 - 500 lira kazanıyormuş
Dilenciden şok ifade: Günde 400 - 500 lira kazanıyormuş Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediye zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde halkın duygularını sömüren dilencilerden bin 400 TL para çıktı. Yakalanan bir dilenci, günde 400-500 lira kazandığını kazandığını belirtti.
4.08.2023 Yaşam
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını!
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını! Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
6.06.2023 Magazin
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimisi ilaç param yok dedi, kimileri de kamerayı görünce araçtan inmedi
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimisi ilaç param yok dedi, kimileri de kamerayı görünce araçtan inmedi Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ilaç parası olmadığını savunurken, bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.
2.06.2023 Gündem
Dilencinin yaptığı rol, tiyatroculara taş çıkarttı
Dilencinin yaptığı rol, tiyatroculara taş çıkarttı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerine elinde koltuk değneği ve yanındaki kişinin yardımıyla gelen, hastaneden çıktığını ve parası olmadığını söyleyen adam, iş yeri sahibinin yedirdiği yemek ve içirdiği çayın ardından sapasağlam ve yürüyerek ayrıldı. İş yeri sahibi Mahmut Yaşar, şahsa sakat ve ameliyatlı olduğu yardım ettiğini, kameraları izleyince ‘Bizim kebap da ölüyü canlandırır’ demekten kendisini alamadığını söyledi.
30.05.2023 Yaşam
100 lirayı, 100 bin liradan satışa çıkardı! 'Ömür boyu saklayacağız'
100 lirayı, 100 bin liradan satışa çıkardı! 'Ömür boyu saklayacağız' Elazığ’da bir vatandaş bir sıfırı eksik olan hatalı basım 100 TL'yi,100 bin liradan satışa çıkardı. Hatayı para sayarken fark ettiğini belirten Besime Ata, “Normalde iki adet sıfır olması gerekirken benim paramda baskı hatasından kaynaklı sadece bir tane sıfır var” dedi.
25.05.2023 Yaşam
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Taksim'de dilenci operasyonu! Aralarında çocuklar da var
Taksim'de dilenci operasyonu! Aralarında çocuklar da var Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde dilenci operasyonu yapıldı. Aralarında çocukların bulunduğu dilenciler yakalanarak zabıta aracına bindirilirken, kendilerini çeken basın mensuplarına da tepki gösterdi.
25.05.2023 Yaşam
Taksim Meydanı dilencilerle doldu
Taksim Meydanı dilencilerle doldu Taksim Meydanı’nda sayısı artan dilenciler sorun olmaya devam ediyor. Esnaf, çocukları kullanarak duygu sömürüsü yapıp turistlerden para isten dilencilere bir çözüm bulunmasını istedi.
6.05.2023 Gündem
Dilencinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi
Dilencinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vatandaşların duygularını ve hassasiyetlerini kullanarak dilenen bir kişinin üzerinden bin 505 TL çıktı.
24.04.2023 Gündem
Dilencinin topladığı paralar ekmek arasından çıktı
Dilencinin topladığı paralar ekmek arasından çıktı Siirt'te zabıta operasyonunda yakalanan dilencinin üst aramasında, yanındaki ekmeğin arasından 430 TL çıktı.
11.04.2023 Yaşam
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ev aramaya geldiğini savunurken, bazı dilenciler ise caminin lavabolarına saklandı.
31.03.2023 Gündem
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti Tekirdağ'da polis ekipleri kırmızı ışık ve kavşaklarda küçük çocuklarla dilencilik yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı. Uygulamada dilencilerin üzerinden 5 bin 732 lira çıktı.
25.12.2022 Yaşam
'Banker Arif' olarak biliniyor! Dilencinin üzerinden çıkan para şok etti
'Banker Arif' olarak biliniyor! Dilencinin üzerinden çıkan para şok etti Kahramanmaraş'ta zabıta ekiplerince yakalanan ve 'Banker Arif' olarak bilinen 55 yaşındaki dilenci Arif A.'nın üstünden 1555 TL çıktı.
18.10.2022 Yaşam
Hastane çevresinde dilencilik yapan şahsın üzerinden 350 TL çıktı
Hastane çevresinde dilencilik yapan şahsın üzerinden 350 TL çıktı Afyonkarahisar’da zabıta ekipleri tarafından hastane çevresinde dilencilik yaparken yakalanan şahsın üzerinden yaklaşık 350 TL para çıktı.
30.09.2022 Yaşam
81 ilde seyyar satıcılara ve dilencilere yönelik uygulama
81 ilde seyyar satıcılara ve dilencilere yönelik uygulama İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde mal ve hizmet satmak suretiyle halkı rahatsız edenlere ve dilencilere yönelik uygulamada çeşitli suçlardan aranan 631 kişinin yakalandığını, 17 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
11.09.2022 Gündem
'Engelliyim' diyen dilenci, Zabıta Müdürlüğü'nde ayağa kalktı
'Engelliyim' diyen dilenci, Zabıta Müdürlüğü'nde ayağa kalktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde sakat olduğunu belirtip dilencilik yaparken yakalanan A.Ö. (21) isimli kadın, tekerlekli sandalyeyle gittiği zabıta müdürlüğünde ifade vereceği odaya yürüyerek gitti. Genç kız ve yanındaki annesine 277'şer lira ceza kesildi.
30.07.2022 Gündem
Dilenci şoke etti! Evi ve arabası olduğu ortaya çıktı
Dilenci şoke etti! Evi ve arabası olduğu ortaya çıktı Bursa'nın Gemlik ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan yabancı uyruklu dilencinin evi ve arabası olduğu ortaya çıktı.
29.07.2022 Yaşam
Valilikten organ mafyası açıklaması: Adli işlem başlatıldı
Valilikten organ mafyası açıklaması: Adli işlem başlatıldı Samsun Valiliği, bir kadının 'organ mafyası' olduğu yönünde asılsız paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları hakkında adli işlem başlatıldığını açıkladı.
25.05.2022 Gündem
Dilencilik yaparak yarım günde 530 lira topladı
Dilencilik yaparak yarım günde 530 lira topladı Çorum'un Sungurlu ilçesinde, zabıta ekipleri tarafından dilencilik yaparken yakalanan bir kişinin üzerinde 530 lira para bulundu.
24.05.2022 Yaşam
Kolunu ve bacağını sarıp engelli gibi davranan dilenciyi zabıta yakaladı
Kolunu ve bacağını sarıp engelli gibi davranan dilenciyi zabıta yakaladı Gaziantep’te, engelli gibi davranıp kolunu ve bacağını sargıya alarak dilenen Doğan C.'yi, sivil zabıta ekipleri yakaladı.
21.05.2022 Haber
Evden kaçıp dilenen 13 yaşındaki kızını zincire vurdu
Evden kaçıp dilenen 13 yaşındaki kızını zincire vurdu Adana'da sürekli evden kaçıp ailesinin uyarılarına aldırış etmeden trafik ışıklarında dilenen V.C. (13) adlı kız, annesi Semire M. (39) tarafından yatak odasındaki pencere demirine ayaklarından zincirlendi. Bir ay bağlı kalan V.C.’yi, mahallelinin ihbarı üzerine polis ekipleri kurtardı.
6.05.2022 Gündem
Bursa’da dilencilerin tekme tokatlı 'bölge' kavgası
Bursa’da dilencilerin tekme tokatlı 'bölge' kavgası     Bursa’da 2 kadın dilencinin tekme ve tokatlı bölge kavgası kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.    
21.04.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Dilenci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilenci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.