Dijital Platform

Dijital Platform

Son dakika dijital platform haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dijital platform ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dijital platform haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dijital Platform

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dijital platform gelişmeleri de dahil olmak üzere 892 dijital platform haberi bulunmuştur. Tüm dijital platform haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Gündem
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla birlikte bu ülkenin Google'dan her yıl 74 milyon dolar telif ödemesi alacağı açıklandı. ‘Dijital Telif Yasası’nın Türkiye’de henüz hayata geçmeyen ‘Dijital Telif Yasası’nın önemini Doç. Dr. Mustafa Bostancı tüm detaylarıyla anlattı.
2.12.2023 Gündem
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Dayton dizisi konusu nedir? Dayton dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu kadrosu
Dayton dizisi konusu nedir? Dayton dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu kadrosu TRT 1 dizisi Dayton 1 bölümüyle ekrana geliyor. Dijital platform Tabi için çekilen Dayton dizisinde Levent Öktem, Okday Korunan ve Şehsuvar Aktaş başrolleri paylaşıyor. Peki Dayton dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
11.07.2023 Televizyon
Yeşil Deniz Milenyum hangi gün? Yeşil Deniz Milenyum hangi kanalda yayınlanıyor?
Yeşil Deniz Milenyum hangi gün? Yeşil Deniz Milenyum hangi kanalda yayınlanıyor? Yeşil Deniz Milenyum hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platform Tabi için çekilen ancak sonrası TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan fenomen Yeşil Deniz Milenyum dizisi 7 yıl önce yine izleyicinin karşısına çıkmıştı. Platformada Cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Yeşil Deniz Milenyum TRT 1'de hangi gün yayınlanıyor?
4.07.2023 Televizyon
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler?
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi yeni bölümü izleyiciyle buluşan Tozkoparan İskender Gölge'nin oyuncuları da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dijital platform Tabi için çekilen Tozkoparan İskender Gölge nerede çekiliyor? İşte detaylar...
3.07.2023 Televizyon
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı!
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı! Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu. Dünyaca ünlü dijital platform, ses getiren dizi Squid Game için yeni bir duyuru paylaştı. Paylaşıma göre oyunların değiştiği Squid Game'de ikinci sezonda ödül miktarı da arttı.
17.06.2023 Televizyon
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin evlilikleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Arzum Onan’la 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ’un Gözde Akpınar’la yakınlaştığını duydum.
12.06.2023 Magazin
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı İş arayan ve işverenlere yönelik hizmetler başta olmak üzere, uzun yıllardır pek çok dijital platform üzerinden hizmet sunumu gerçekleştiren İŞKUR, mobil uygulamasıyla da hizmet vermeye başladı.
7.04.2023 Ekonomi
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli? Survivor Alper kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Yeni konseptiyle TV 8 ekranlarına gelecek olan Survivor’ın kadrosunda Alper Rende de yarışmacı olarak yer alıyor. Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi ise merak ediliyor. İşte, Survivor'un yarışmacısı Alper Rende hakkında merak edilenler...
26.03.2023 Televizyon
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu!
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu! Pelin Karahan, önceki gün çocukları ve kız kardeşi Eylül ile Vadistanbul'da görüntülendi. Sömestr tatilini aktivitelerle geçiren oyuncu ve çocukları, eğlence merkezinde keyifli vakit geçirdi.
27.01.2023 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Aşkı Memnu film mi oluyor? 2023 Aşkı Memnu filmi oyucuları kim, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak?
Aşkı Memnu film mi oluyor? 2023 Aşkı Memnu filmi oyucuları kim, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak? Aşkı Memnu film mi oluyor, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak? Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri "Aşk-ı Memnu"nun "Bihter" adıyla sinemaya uyarlanacağı iddia edildi. Filmde Bihter karakterini ise Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı öne sürüldü.
12.01.2023 Kültür Sanat
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var!
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var! 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.
16.11.2022 Magazin
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti
Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti Son olarak bir dijital platform dizisinde rol alan aktör Tim Roth, evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin müzisyen oğlu Cormac Roth, kansere yenik düştü.i. Roth'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, müzisyenin 'ailesinin kollarında ve huzurlu bir şekilde' öldüğü açıklanırken; Cormac'ın son Instagram paylaşımı gündeme geldi.
1.11.2022 Magazin
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. 'Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Gökçe Bahadır, törene eşi Emir Ersoy ile geldi.
4.10.2022 Magazin
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar!
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar! Son olarak final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Maria' karakterine hayat veren Derya Taşbaşı, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Alışveriş turu sonrasında ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden 37 yaşındaki oyuncu, ses getirecek açıklamalarda bulundu.
1.07.2022 Magazin
Tatile çıkacaklara kritik uyarı! Dolandırılmayın
Tatile çıkacaklara kritik uyarı! Dolandırılmayın Tatile çıkacaklara uyarılar peş peşe geldi. Hayalini kurduğunuz yaz tatilinizin zehir olmaması için sayıları her geçen gün artan tatil dolandırıcılarına karşı dikkatli olun çağrısı yapıldı.
26.06.2022 Gündem
Öğrencileri yakından ilgilendiriyor! Staj krizi çözülüyor! E-Devlet üzerinden yapılacak
Öğrencileri yakından ilgilendiriyor! Staj krizi çözülüyor! E-Devlet üzerinden yapılacak Öğrencilerin staj krizi çözülüyor. Pandeminin ardından öğrencilerin staj yeri bulabilmesi iyice zorlaştı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, bu krizi çözebilmek için yoğun mesai harcıyor. Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay "Teklifler hızla gönderilmeye devam ediyor, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden takip edip onaylamayı ihmal etmeyin. Gençler, staj boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle KYK’nın açık yurtlarında kalabilir" dedi. Başvurular, e-Devlet entegrasyonu ile çalışan millî dijital platform 'Kariyer Kapısı' üzerinden gerçekleştiriliyor. Programa, ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimi görenler katılabiliyor. Ayrıca eğitimini yurt dışında lisans, lisansüstü olarak sürdüren Türk vatandaşı ve mavi kart sahibi gençler de başvurabiliyor.
20.06.2022 Eğitim
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek?
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek? Track ne demek, yayında track yemek ne demek? Kuş Uçuşu Dijital platform Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümünde “Yayında track yedim” ifadesi geçince, vatandaşlar Track yemek ne demek?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.06.2022 Televizyon
2. el araç satışına bayram bereketi
2. el araç satışına bayram bereketi Bir süredir durgun olan ikinci el otomotiv piyasasında Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile hareketlilik yaşandı.
2.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Dijital Platform ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dijital platform haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.