Diğer Sporlar

Diğer Sporlar

Son dakika diğer sporlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diğer sporlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diğer sporlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diğer Sporlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diğer sporlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 diğer sporlar haberi bulunmuştur. Tüm diğer sporlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Azerbaycan Golf Federasyonu (AGF) Başkanı Rauf Khalilov, iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla bir iş birliği anlaşması imzaladı.
13.04.2023 Şampiy10
The Pony Club Festivali'nde babalar yarıştı
The Pony Club Festivali'nde babalar yarıştı Gümüşdere'de, Tulya Kurtulan Atlıspor Kulübü tarafından düzenlenen The Pony Club Festivali'nde "Babalar Günü" dolayısıyla binici çocukların babaları yarıştı. At binen babalar, yarışmada birinci olmak için kıyasıya yarışırken eğlenceli anlar yaşandı.
16.06.2019 Gündem
Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın sırrı!
Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın sırrı! MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in,Instagram'da paylaştığı kaslı fotoğrafları sosyal medyayı sallamıştı. Biricik Suden bu vücuda sahip olmanın sırlarını anlattı
16.06.2019 Magazin
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bir şey iyi gitmeye başladığında o kişiyi aşağıya çekmeye çalışmak bizde maalesef olan bir durum. Beşiktaş şimdi iyi gidiyor. Beşiktaş'ı aşağıya indirmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar" dedi.
20.11.2017 Beşiktaş
Milli kadro belli oldu
Milli kadro belli oldu 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Türkiye'yi yüzme branşında temsil edecek milli takım kadrosu belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mutlu: Doping hırsızlıktı!
Mutlu: Doping hırsızlıktı! Eski olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, "Doping hırsızlıktır." dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roland Garros'a erken veda
Roland Garros'a erken veda Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) mücadele eden milli sporcular Başak Eraydın ve İpek Soylu, tek kadınlarda turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyon sporcu otelde ölü bulundu!
Şampiyon sporcu otelde ölü bulundu! ABD'li olimpiyat şampiyonu kızakçı Steven Holcomb, milli takım kampındaki odasında ölü bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya'nın gözü Tutya'da
Dünya'nın gözü Tutya'da Tutya Yılmaz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda artistik cimnastikte mücadele eden ve Türkiye'nin cimnastik tarihinde olimpiyatlara katılan en genç sporcu olarak tarihe geçti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Manny Pacquiao unvanını koruyacak
Manny Pacquiao unvanını koruyacak Dünya Boks Organizasyonu (WBO) yarı orta sıklet şampiyonu Filipinli Manny Pacquiao, Büyük Britanyalı Amir Khan ile unvan maçında karşılaşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer her yerde kazanıyor!
Roger Federer her yerde kazanıyor! Dünya tenis tarihinin erkeklerde en fazla grand slam kazanan (18) raketi İsviçreli Roger Federer, kortlardaki başarısının yanı sıra gelir bakımından da ilk sıralarda bulunuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şehir ninjaları İstanbul’da
Şehir ninjaları İstanbul’da Dünyaca ünlü parkur sporcuları Jason Paul ve Dimitris Kyrsanidis, Red Bull Dreamland projesi için Haydarpaşa Limanı’nda hayal güçlerini kullanıp parkur performanslarıyla İstanbul Boğazı’na karşı akıl almaz bir gösteriye imza attılar
22.07.2016 Arşiv
Nehirde adrenalin dolu mücadele
Nehirde adrenalin dolu mücadele Avustralya'nın güneyindeki Murray nehri, 1981 yılından bu yana balıkçı teknelerinin 90 km'lik parkurdaki yarışına sahne oluyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olimpiyatta 3 altın garanti
Olimpiyatta 3 altın garanti Yüzmede ilk altınlarımızı kazandıran Viktoria Zeynep Güneş, Türkiye'nin yüz akı olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Harry Potter'ın fantastik oyunu 'quidditch' şimdi üniversitelerde
Harry Potter'ın fantastik oyunu 'quidditch' şimdi üniversitelerde Quidditch, J.K Rowling tarafından ortaya çıkarılan ve yedi Harry Potter serisi boyunca detaylandırılan bir spor. Bugün dünyada 700'den fazla takımla oynanıyor.
28.08.2015 Arşiv
7 oyuncu kulübe ihtarname çekti
7 oyuncu kulübe ihtarname çekti Önce küme, sonra alacaklarının peşine düştüler...
10.04.2015 Beşiktaş
'Bu aşk şampiyonluğa götürüyor'
'Bu aşk şampiyonluğa götürüyor' 2011’den bu yana profesyonel olarak buz pateni yapan İlhan Mansız, partneri Olga Bestandigova ile 2015 Avrupa Şampiyonası’na katılacak...
6.09.2014 Arşiv
Şampiyon olarak hatırlanmak istiyor
Şampiyon olarak hatırlanmak istiyor Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız ismi Carlos Arroyo, sarı-kırmızılı takımın resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'ne konuştu.
3.02.2014 Basketbol
4 sporcudan 4 ayrı sporun sırları
4 sporcudan 4 ayrı sporun sırları Kendi spor dallarında başarılı dört isim spora nasıl başladıklarını anlattı, sırlarını söyledi ve gençlere tavsiyeler verdi...
1.06.2013 Arşiv
Sürpriz karar!
Sürpriz karar! İşte Türkiye Kupası final maçının oynanacağı stad
17.04.2010 Futbol
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor  Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan 5. Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında, "Türkiye böylelikle geleneksel sporların aslında dünyadaki önemli bir merkezi haline geliyor. Bu Türkiye'nin cazibesine de, değerine de değer katıyor" dedi.  
7.06.2022 Siyaset
Dizde ağrı ve şişlik menüsküs yırtığının belirtisi olabilir
Dizde ağrı ve şişlik menüsküs yırtığının belirtisi olabilir Menüsküs yırtıklarında erken önlem alınması gerektiğini vurgulayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Nail Akdağcık, “Menüsküs yırtılmasında dizde ağrı ve şişlik şikayetleri oldukça sık görülen bir durumdur ve erken dönemde fark edilmezse ameliyat gerektirebilir” dedi.
12.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diğer Sporlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diğer sporlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.