Diet

Diet

Son dakika diet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diet gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 diet haberi bulunmuştur. Tüm diet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğrudan göbek yağlarını hedef alıyor! Günde 1 kaşık yetiyor
Doğrudan göbek yağlarını hedef alıyor! Günde 1 kaşık yetiyor Göbek bölgesinde yağlanma, birçok insanın karşılaştığı bir sorundur ve beraberinde sağlık risklerini de getirir. Ancak bu durumu tersine çevirmek tükettiğiniz gıdaları değiştirerek mümkündür. Sağlıklı gıdalar vitaminler, mineraller, antioksidanlar, lif ve kalp sağlığına yararlı yağlar gibi besinlerle doludur. Temel olarak, "süper" olarak sınıflandırılan bir yiyecek genel sağlığınıza fayda sağlar. Bu listede yer alan besinler, doğrudan göbek bölgesini alarak incelmesine yardımcı olabilir.
6.10.2023 Sağlık
Aç kalmadan zayıflatıyor, tek kaşığı bütün gün iştahı kesiyor! Mucize besin
Aç kalmadan zayıflatıyor, tek kaşığı bütün gün iştahı kesiyor! Mucize besin Ciddi bir disiplin isteyen kilo verme süreci, birçok kişi için epey sancılı geçebiliyor. Açlık hissiyle mücadele etmek de bu sancıların en başında geliyor. Ancak limon mucizesi, iştahı kesip tok kalmaya yardımcı oluyor.
8.09.2023 Sağlık
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak Japonya Ulusal Meclisi'nin üst kanadı Senato, çektiği magazin içerikli videolarla ünlenen ve geçtiğimiz temmuz ayında meclise giren YouTuber Yoshikazu Higashitani'yi oturumlara katılmadığı gerekçesiyle ihraç etme kararı aldı. 
14.03.2023 Dünya
Zelenskiy: Rusya’nın kimyasal silahlarla saldırı hazırlığında olduğuna dair haberler alıyoruz
Zelenskiy: Rusya’nın kimyasal silahlarla saldırı hazırlığında olduğuna dair haberler alıyoruz Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Japonya Ulusal Meclisine yaptığı konuşmada, “Rusya'nın sarin gazı gibi kimyasal silahlarla saldırı hazırlığında olduğuna dair haberler alıyoruz” dedi.
23.03.2022 Dünya
Ketojenik diyete dikkat! Kalp krizi...
Ketojenik diyete dikkat! Kalp krizi... Son yıllarda çok ve hızlı kilo vermek isteyen kişilerin başvurduğu ketojenik diyet için Kardiyolog Prof. Dr. Özlem Esen, uyarılarda bulundu. Özellikle kronik hastalıkları olan kişilerin bu tür diyetleri yapmaması gerektiğini belirten Esen, “Araştırmalarda, bu tür diyetlerin kalp krizi ve inme riskini de yüzde 40 artırdığını ortaya koyuyor. Bu nedenle karaciğer yağlanması olan, kalp damar hastalığı riski olan kişilerin uzun dönem bu diyetleri yapması tavsiye edilmemektedir” dedi.
14.09.2021 Sağlık
Bu diyeti yapanlar dikkat! Bağışıklığı çökertiyor!
Bu diyeti yapanlar dikkat! Bağışıklığı çökertiyor! Salgın döneminde yapılan uzun aralıklı diyetler, bağışıklık sistemini düşürdüğü için vücudu enfeksiyona karşı korumasız bırakabilir. Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr Cüneyt Saltürk diyetlerin Covid-19 enfeksiyonuna da yatkınlık oluşturabileceği konusunda uyardı.
31.03.2021 Sağlık
Turunçgillerin bilinmeyen faydaları
Turunçgillerin bilinmeyen faydaları Diyetisyen Salih Gürel, Turunçgillerin sadece lezzetli ve hoş değil aynı zamanda sağlığa birçok fayda sağlayan bir meyve grubu olduğunu söyledi.
29.01.2020 Sağlık
Obezitenin kalıcı çözümü hayat tarzınızın değişmesiyle olur
Obezitenin kalıcı çözümü hayat tarzınızın değişmesiyle olur Yrd.Doç.Dr. Neslihan Aktaş, obezite problemi hakkında bilgiler verdi.
24.01.2020 Sağlık
72 kilo veren genç kadın yeniden doğdu
72 kilo veren genç kadın yeniden doğdu İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki Ceren Saltoğlu, sağlıksız beslenme ve hareketsizlik nedeniyle 130 kiloya kadar ulaştı. Nefes darlığı ve uyku problemi yaşayan genç kadın, tüp mide ameliyatı sonrası 72 kilo vererek 58 kiloya kadar düştü. Ameliyat sonrası yaşamının değiştiğini ifade eden Saltoğlu, “Şimdi tamamen yepyeni bir Ceren olarak yoluma devam ediyorum” dedi.
16.01.2020 Sağlık
Reşit olma yaşını düşürüyorlar
Reşit olma yaşını düşürüyorlar Japonya parlamentosu Diet, Medeni Kanunun revize edilmesini ve reşit olma yaşını 20'den 18'e düşürülmesini öngören yasayı onayladı.
14.06.2018 Dünya
Nusret New York’ta sınıfta kaldı!
Nusret New York’ta sınıfta kaldı! Nusret Gökçe yeni restoranını Manhattan’da açtı ve yüksek fiyatlardan dolayı Amerika’nın önde gelen restoran yazarlarının hedefi oldu.
26.01.2018 Arşiv
Trump'ın 'bilişsel işlevleri normal'
Trump'ın 'bilişsel işlevleri normal' ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki doktoru, yapılan bilişsel muayenenin sonucunda ABD liderinin zihinsel yeteneklerinde anormal bir belirtiye rastlanmadığını ve 'sağlığının mükemmel' olduğunu açıkladı.
17.01.2018 Dünya
Cuma günü her şey ortaya çıkacak!
Cuma günü her şey ortaya çıkacak! 71 yaşındaki ABD Başkanı Donald Trump'ın çokça tartışılan akıl, ruh ve beden sağlığı ile ilgili tartışmalar cuma günkü doktor kontrolünde ortaya çıkacak.
10.01.2018 Dünya
Apple'dan flaş Netflix hamlesi
Apple'dan flaş Netflix hamlesi Kullanıcılara internet üzerinden hizmet veren medya sağlayıcısı Netflix, ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın radarında. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre Apple, Netflix'i satın alamak için girişimlerine başladı.
2.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Lionel Messi'den Arda açıklaması!
Lionel Messi'den Arda açıklaması! Messi; Geleneksel Altın Ayakkabı Ödül Töreni’nde Arda Turan’ın durumundan, Real Madrid’li Ronaldo ile rekabetine, İtalya’nın Dünya Kupası’na katılamayışından aile hayatına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.
25.11.2017 İspanya
Japonya başbakanı yeniden seçildi
Japonya başbakanı yeniden seçildi Japonya'da 22 Ekim'de yapılan genel seçimin galibi olan Liberal Demokratik Parti lideri Şinzo Abe yeniden başbakanlığa seçildi.
1.11.2017 Dünya
Japonya'da genel seçimin galibi Başbakan Abe oldu
Japonya'da genel seçimin galibi Başbakan Abe oldu Japonya'da genel seçimin resmi olmayan ilk sonuçlarına göre, Başbakan Abe liderliğindeki Liberal Demokratlar, parlamentonun alt kanadı Temsilciler Meclisinde üçte iki çoğunluğu geçti.
22.10.2017 Dünya
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim'
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç; 'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklaması...
31.03.2017 Magazin
'Yeniden doğuş yaşadığını hayal ettim'
'Yeniden doğuş yaşadığını hayal ettim' Yeni dizisi ‘Santa Clarita Diet’te ölümsüz olduğunu fark eden bir kadını canlandıran Drew Barrymore, "Hayatta her şey zamanlamayla ilgili. Özel hayatımda bir evreden geçiyordum ve bunu rolümle bağdaştırdım" dedi.
30.01.2017 Magazin
Taylor Swift'in yıllık kazancı 170 milyon dolar!
Taylor Swift'in yıllık kazancı 170 milyon dolar! Taylor Swift müzik dünyasının en çok kazanan kadınları listesinde zirvede! 2016 yılının son haftalarına yaklaşırken Forbes dergisi, müzik dünyasında yılın en çok kazanan kadınlarını açıkladı...
3.11.2016 Magazin
En popüler Instagram hashtag'leri
En popüler Instagram hashtag'leri Instagram'da paylaştığınız fotoğraflar daha fazla kişiye mi ulaşsın istiyorsunuz? Beğenilerinizi artıracak en popüler Instagram Hashtag'leri bu yazıda
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Hangi kahve kaç kalori?
Hangi kahve kaç kalori? Buz gibi bir kahve yudumlamanın tam zamanı... İşte Lucca'nın ödüllü baristası Seçkin Sinanoğlu'ndan, soğuk kahve tarifleri.
11.08.2016 Arşiv
Taylor yine rekor kırdı
Taylor yine rekor kırdı Ekonomi dergisi Forbes, bir yılda en çok servet kazanan ünlü isimleri açıkladı. Taylor Swift, bir numaradayken, Rihanna ve Madonna ise ‘İlk 10’a bile giremedi.
12.07.2016 Magazin
Yatak için anti-alkol sakızı!
Yatak için anti-alkol sakızı! İki İspanyol girişimci, “akşamdan kalma”nın etkilerini azaltan ve yatağa girince “performans” artıran bir sakız üretmeye başladıklarını duyurdu...
4.06.2016 Yaşam
Venezuela'da şeker kıtlığı Coca-Cola üretimini durdurdu
Venezuela'da şeker kıtlığı Coca-Cola üretimini durdurdu Venezuela'da yaşanan temel gıda maddesi sıkıntısı nedeniyle, ülkedeki Coca-Cola üretimine ara verildi...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Diet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.