Dhmi

Dhmi

Son dakika dhmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dhmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dhmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dhmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dhmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 dhmi haberi bulunmuştur. Tüm dhmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Gündem
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları (DHMİ) duyurdu! Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Başvurular 14 Kasım’da online olarak alınmaya başlayacak. Peki, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ personel alımı başvuru şartları!
13.11.2022 Personel Alımı
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira...
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Büyük kazanç sağlanıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası aracılığı ile uygulanacak. Asgari tutar 1.000 TL olarak belirlendi. Yatırım araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve yatırımcıların Türk Lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi amacı ile uygulanmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığının Gelire Endeksli Senet ihracına ilişkin süre bugün bitiyor. Talepler 3 kamu bankası aracılığıyla toplanıyor. Yatırımcılar en az bin lira tutarında talepte bulunabiliyor. Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetlerin ilk kupon ödemesi ise 23 Eylül'de yapılacak.
22.06.2022 Ekonomi
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak!  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek!  En az 1000 lira...
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetler için asgari talep tutarı 1000 lira olacak ve 1 liranın katları şeklinde ihraç edilecek.
11.06.2022 Ekonomi
Gelire endeksli senet (GES) ile ilgili son dakika kararı! Resmen belli oldu: En az 1000 TL ve...
Gelire endeksli senet (GES) ile ilgili son dakika kararı! Resmen belli oldu: En az 1000 TL ve... Gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) ilgili son dakika gelişmesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı resmen açıkladı. Gelire endeksli senet koşulları belli oldu. enetler için asgari talep tutarı 1.000 TL olup 1 TL’nin katları şeklinde ihraç edilecek. Senetler, talep toplama dönemini takip eden haftada, 24 Haziran 2022 Cuma gününde, yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. GES’lerin getirileri, Kamu İktisadi Teşebbüsleri içerisinde yer alan Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden (KEGM) bütçeye aktarılan hasılat paylarına endeksli olacak. Bu çerçevede, söz konusu senetlerin getirilerine ilişkin ödemelerin hesaplanmasında DHMİ ve KEGM tarafından bütçeye aktarılan üç aylık hasılat payları toplamı esas alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
10.06.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilen projelere yönelik iddialarını yalanladı.
30.03.2022 Gündem
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler…
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler… İGA açılımı, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısıyla yeniden gündeme geldi. İstanbul Havalimanı açılışıyla çok konuşan İGA hakkında yapılan aramalar arttı. Peki; İGA nedir? İGA açılımı nedir? İşte İGA ile ilgili tüm merak edilenler...
28.03.2022 Gündem
İstanbul kara teslim! Hayat durdu, peş peşe iptal edildi, araçlarını bırakıp kaçtılar
İstanbul kara teslim! Hayat durdu, peş peşe iptal edildi, araçlarını bırakıp kaçtılar Meteoroloji kar yağışı ile ilgili peş peşe son dakika hava durumu uyarılarında bulunuyor. İstanbul'da perşembe günü başlayan kar yağışı aralıklarla sürüyor. Meteoroloji'nin hava durumu verilerine göre; İstanbul'da kar yağışı beklenen etkiyi bugün gösterecek. İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen ve ‘kritik gün’ olarak dikkat çekilen kar yağışı ve fırtına akşam saatlerinde etkisini artırdı. Peş peşe uyarıların geldiği yoğun gök gürültülü kar yağışıyla ilgili Vali Yerlikaya, “İstanbul’a çok yaklaştı” demişti. Trafiğe çıkmama uyarılarının yapıldığı kar yağışı zor anlar yaşattı. Araçlarını yol kenarında bırakan vatandaşlar toplu taşımaya yöneldi. Uçuşlarla ilgili açıklamalar da yapılırken bazı tramvay seferleri iptal oldu. İşte son dakika haberin detayları...
12.03.2022 Gündem
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü giriş sınavı duyurusu yayınlandı. İlana göre, başvurular, 1 Aralık’ta başlıyor. Peki, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ hava trafik kontrolörü sınav başvurusu şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
17 bin lira alacaklar! Ödemeler iki kez yapılacak, rekor tutar, tüm çalışanlar...
17 bin lira alacaklar! Ödemeler iki kez yapılacak, rekor tutar, tüm çalışanlar... Rekor promosyon ödemesi! Tek seferde 8 bin 500 lira verilecek. Toplam iki ödemede tamamlanacak. Bankalar promosyon için adeta yarış halindeydi. İhale sonuçlandı. Yapı Kredi Bankası, Vakıflar Bankası, İş Bankası ve Akbank'ın yarıştı. İhaleyi en yüksek teklifi veren Vakıflar Bankası kazandı. İhale ile rekor bir kazanım elde eden DHMİ çalışanları 17 bin lira maaş promosyonu alacak.
9.11.2021 Çalışma Hayatı
Devlet Hava Meydanları personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları personel alıyor! İşte başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları İşletmesi asistan hava trafik kontrolörü alıyor. Adayların KPSS'nin P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Devlet Hava Meydanları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Asistan hava trafik kontrolörü başvuru şartları!
10.07.2021 Personel Alımı
DHMİ hava trafik hizmetinde Avrupa'da birinci
DHMİ hava trafik hizmetinde Avrupa'da birinci Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) açıkladığı verilere göre, bu yılın ilk üç ayında Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Hava Trafik Merkezi, Avrupa'nın önde gelen Hava Trafik Kontrol Merkezlerini geride bırakarak birinci sırada yer aldı.
15.04.2021 Ekonomi
Mart ayında 7 milyon yolcu hava yolunu tercih etti
Mart ayında 7 milyon yolcu hava yolunu tercih etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından paylaşılan Mart ayı verilerine göre, 7 milyon yolcu havayolunu tercih etti. DHMİ Genel Müdürlüğü 2021 yılı Mart ayına ait hava yolu, uçak, yolcu ve yük sayılarını açıkladı. DHMİ tarafından paylaşılan verilere göre bu dönemde tüm havalimanlarına iniş-kalkış yapan uçak sayısı iç hatlarda 51 bin 76, dış hatlarda 22 bin 537’ye ulaştığı Mart ayında üst geçişler ile birlikte toplam 89 bin 680 uçak trafiği gerçekleşti.
7.04.2021 Ekonomi
Kiralamacılar 2021'de 60 bin adetin üzerinde yeni araç alacak!
Kiralamacılar 2021'de 60 bin adetin üzerinde yeni araç alacak! Operasyonel araç kiralama sektörü 2020 yılında Türkiye’de satılan yeni otomobillerin yüzde 9,4’ü olan 57 bin 500 adet aracı filosuna kattı. 2021’de bu sayının üzerine çıkılması öngörülüyor.
22.02.2021 Otomobil
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları memur alımı yapacak! DHİM şartları ve personel alımı başvurusu…
Devlet Hava Meydanları memur alımı yapacak! DHİM şartları ve personel alımı başvurusu… Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda DHMİ personel alımının 10 ilde yapılacağı belirtildi ve alım şartları ile başvuru detayları aktarıldı. Devlet Hava Meydanları memur alımı detayları...
8.02.2021 Personel Alımı
'Uçuş Rehberim' uygulaması 3 ayda 44 bin cihaza indirildi
'Uçuş Rehberim' uygulaması 3 ayda 44 bin cihaza indirildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından geliştirilen 'Uçuş Rehberim' uygulamasının 3 ayda yaklaşık 44 bin cihazda kullanılmaya başlandığı bildirildi.
13.01.2021 Gündem
Sabiha Göçmen'deki uçak kazasıyla ilgili flaş gelişme!
Sabiha Göçmen'deki uçak kazasıyla ilgili flaş gelişme! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan kazaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişilik bilirkişi heyeti tarafından hazırlanan rapor soruşturma dosyasına girdi. Raporda, soruşturmada şüpheli olarak yer alan kaptan pilot Mahmut Aslan asli ve ikinci pilot Ferdinant Pondaag tali kusurlu bulunurken, soruşturmada şüpheli olmayan, Sabiha Gökçen ve Yeşilköy kulelerinde görevli iki kişi de kusurlu bulundu.
25.12.2020 Gündem
Kazanan belli oldu! Çukurova Havalimanı...
Kazanan belli oldu! Çukurova Havalimanı... Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devri ihalesinin sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından onaylandı.
27.11.2020 Ekonomi
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları!
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları! Türkiye genelinde pek çok şehirde devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere, avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına, pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştiriliyor. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte kamu iş ilanları...
23.11.2020 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMI) personel alımı! DHMI personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Devlet Hava Meydanları (DHMI) personel alımı! DHMI personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Devlet Hava Meydanları (DHMI) memur alımı ilanı yayınladı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 7 asistan hava trafik kontrolörü ve 200 stajyer hava trafik kontrolörü alacak. Peki, Devlet Hava Meydanları memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Devlet Hava Meydanları personel alımı ilanı detayları...
15.11.2020 Personel Alımı
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor!
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mobil uygulama "Uçuş Rehberim" ile "uçuş kaçırma" sorunu yaşanmayacak.
18.10.2020 Gündem
Ve belli oldu!! Eylülde yüzde 13 arttı
Ve belli oldu!! Eylülde yüzde 13 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, ağustos ayında iç hatlarda 3 milyon 810 bin 11 olan yolcu trafiğinin eylül ayında yüzde 13,5 artışla 4 milyon 325 bin 265'e ulaştığını duyurdu.
7.10.2020 Ekonomi
Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? DHMİ personel alımı başvuru ekranı!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? DHMİ personel alımı başvuru ekranı! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personel alımı ilanı yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, DHMİ bünyesine 17 asistan, 20 stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Peki, Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? DHMİ personel alımı başvuru şartları neler? İşte Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı başvuru ekranı...
30.05.2020 Personel Alımı
Corona virüs nedeniyle havalimanlarının fiziki şartları yeniden düzenlenecek
Corona virüs nedeniyle havalimanlarının fiziki şartları yeniden düzenlenecek DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, havalimanlarında alınacak yeni tedbirleri açıkladı
11.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dhmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dhmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.