Devremülk

Devremülk

Son dakika devremülk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devremülk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devremülk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devremülk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devremülk gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 devremülk haberi bulunmuştur. Tüm devremülk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 4 Temmuz’dan itibaren noterlerde gayrimenkul satışı ve taşınmaz satışı yapılabileceğini söyledi. Uygulama kapsamında taşınmaz satış sözleşmesi işlemleri noterliklerde de gerçekleştirilebilecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Taşınmaz alım satım işlemleri tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra artık ek bir noter ücreti ödenerek noterliklerde de yapılabilecek” diyerek detayları açıkladı.
3.07.2023 Gündem
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı Aydın Kuşadası merkezli 29 ilde, jandarmanın düzenlediği devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda, aralarında avukatların da bulunduğu 104 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2023 Gündem
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap şoke ederken, dolandırıcılar hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
14.01.2023 Yaşam
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Platonik aşık kabusu! Hepsini patlattı, mesajları ortaya çıktı: Yetmiyor mu
Platonik aşık kabusu! Hepsini patlattı, mesajları ortaya çıktı: Yetmiyor mu İstanbul'da kabus dolu dakikalar yaşandı. Bayrampaşa'da bir kişi, platonik aşık olduğu Esra I.'nın başkasıyla sevgili olduğunu öğrenince çıldırdı. Mesajlarda gerçeği itiraf eden platonik aşık, yaptığı saldırıyla kabus dolu dakikalar yaşattı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Yaşam
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon!
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon! Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Sabah erken saatlerde başlayan operasyonda şu ana kadar 85 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
10.01.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeninden 5 milyon liralık vurgun!
Sosyal medya fenomeninden 5 milyon liralık vurgun! Sosyal medya fenomeni Onur Elmas, dolandırıcı çıktı. 7 kişilik bir dolandırıcılık çetesi, devremülk sahiplerini telefonla arayıp gayrimenkullerini yabancı uyruklulara yüksek fiyatla satmayı vadediyordu. Çok sayıda kişiyi dolandıran çetenin 5 milyon liralık vurgun yaptığı belirlendi. Çetenin elebaşı Onur Elmas'ın vurgun paralarıyla lüks hayat sürdüğü öğrenildi. Yapılan operasyonla yakalanan Elmas ve 3 adamı tutuklandı.
14.12.2022 Vatan TV
Sosyal medya fenomeninden milyonluk vurgun! Kimse bu kadarını beklemiyordu
Sosyal medya fenomeninden milyonluk vurgun! Kimse bu kadarını beklemiyordu Sosyal medya fenomeni Onur Elmas, dolandırıcı çıktı. 7 kişilik bir dolandırıcılık çetesi, devremülk sahiplerini telefonla arayıp gayrimenkullerini yabancı uyruklulara yüksek fiyatla satmayı vadediyordu. Çok sayıda kişiyi dolandıran çetenin 5 milyon liralık vurgun yaptığı belirlendi. Çetenin elebaşı Onur Elmas'ın vurgun paralarıyla lüks hayat sürdüğü öğrenildi. Yapılan operasyonla yakalanan Elmas ve 3 adamı tutuklandı.
14.12.2022 Gündem
Devremülkleri yüksek fiyata satma bahanesiyle 20 milyonluk vurgun
Devremülkleri yüksek fiyata satma bahanesiyle 20 milyonluk vurgun Adana merkezli 33 ilde 125 kişiyi devremülklerini yüksek fiyata satma bahanesiyle kandırıp 20 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürülen 55 şüpheli gözaltına alındı.
4.12.2022 Gündem
Ev sahiplerine yüksek fiyat oyunu deşifre oldu! Devre mülkte mobil bankacılık vurgunu
Ev sahiplerine yüksek fiyat oyunu deşifre oldu! Devre mülkte mobil bankacılık vurgunu Ev sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren dolandırıcılık olayı! Devre mülk sahiplerini yabancı yatırımcı vaadiyle kandıran fırsatçılar, şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntem uyguladı. Dolandırıcıların mobil bankacılık uygulaması üzerinden yaptıkları ise şoke etti.
1.12.2022 Yaşam
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler Ankara’da, kadınlardan oluşturdukları grupla devremülk sahiplerini “yüksek fiyattan satacağız” vaadiyle kandırarak paravan şirketler üzerinden 50 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi.
27.11.2022 Gündem
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor!
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor! Edirne'nin Bulgaristan sınırında yer alan ve etrafı ormanlarla çevrili Ömeroba köyüne, ziyaretçi akını başladı. Temiz havası nedeniyle ünlenen köy özellikle emeklilerin ilgi odağı haline geldi.
26.11.2022 Ekonomi
Devremülk sahiplerini dolandıran şebeke çökertildi
Devremülk sahiplerini dolandıran şebeke çökertildi Yaşlıları tuzağa düşürüp devremülklerini ederinden çok daha yüksek fiyata satma vaadiyle kandırıp dolandıran suç şebekesine ait Ankara merkezli 17 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı. Şebeke üyelerinin daha önce devremülk sektöründe çalıştığı, buradan edindikleri verilerle tuzağa düşürdükleri vatandaşların kimlik bilgilerini çaldıkları ve bu yöntemle toplam 71 kişiyi dolandırarak 6 milyon liralık vurgun gerçekleştirdikleri öğrenildi.
26.11.2022 Haber
Evi olanlar dikkat! Fırsatçıların devremülk oyunu ortaya çıktı: 'Saf bir adam'
Evi olanlar dikkat! Fırsatçıların devremülk oyunu ortaya çıktı: 'Saf bir adam' Evi olan milyonları ilgilen son dakika gelişmesi! Konutunu devremülk olarak verenler dikkat, dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti. Çok sayıda ilde onlarca vatandaşı tuzağa düşürdüler. Şebeke üyelerinin daha önce devremülk sektöründe çalıştığı, buradan edindikleri verilerle tuzağa düşürdükleri vatandaşların kimlik bilgilerini çaldıkları ve bu yöntemle akılalmaz bir sistem kurdukları ortaya çıktı.
26.11.2022 Ekonomi
Devre mülk tatil satışıyla ilgili yeni karar! Hapis cezası geliyor
Devre mülk tatil satışıyla ilgili yeni karar! Hapis cezası geliyor İzmir Tüketici Hakem Heyeti Üyesi avukat Salih Emrah Ertan, tüketici kanununda önemli değişiklikler yapıldığını belirtti. Kanunda yasak olan ön ödemeli devre tatil satışlarına ağır para cezasının yanı sıra ilk kez hapis cezası getirildiğini açıklayan Ertan, "Yasağa uymayanlar ve buna aracılık edenlere 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası öngörülüyor" dedi.
1.10.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyen vatandaşlar erken rezervasyonla büyük kar etti. Öte yandan tatil planını yeni yapan vatandaşlar için ise yeni fırsatlar tek tek sıralandı. Peki tatil için yeterli bütçesi olmayanlar ne yapmalı? Erken rezervasyon ucuzluğu sürüyor mu? Tatili ucuza getirmenin püf noktaları neler? İşte 12 başlıkta merak edilenler...
27.05.2022 Ekonomi
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Hemen hesaplayın, paranızı geri alın
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Hemen hesaplayın, paranızı geri alın Site ve apartmanlarda oturan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Pek çok vatandaş haberdar değil. Kiracıların ve ev sahiplerinin talepte bulunması gerekiyor. Son bir yıl içerisinde kiralık ve satılık ev fiyatlarında görülen fahiş artış aidatlara da yansıdı. Özellikle sitelerde oturanlar kiralarla yarışır aidat miktarları ödemeye başladı. Her ay düzenli olarak ödenen aidatlar site yada apartman giderlerinin karşılanması için kullanılıyor. Ancak yıl içerisinde net gider rakamı belli olmadığı için ortalama bir miktar üzerinden hesaplama yapılıyor. Bu nedenle mahsuplaşma yapılmasının talep edilmesi gerekiyor. Yıl sonunda gelir ve giderlerin sıfırlanması hem kiracılar hem de mülk sahipleri için önemli. Çünkü, apartman ve site yönetimine her ay düzenli olarak ödenen aidat olarak nitelendirdiğimiz aylık sabit miktar, aslında ortak gider avansı. Avans olarak alındığına göre, dönem bitince gerçekleşen gider hesabının yapılması ve ödenen miktarla karşılaştırılarak herkesle ayrı ayrı mahsuplaşmanın yapılması gerekiyor. Ancak sitelerin çoğu bunu yapmıyor. Uzmanlar mahsuplaşma konusunda özellikle sitelerde oturanların ısrarcı olmasını ve ödenen fazla parayı talep etmelerini öneriyor.
23.05.2022 Ekonomi
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ve Şehir Konakları ile sektörde öncülerden biri olmaya devam ediyor
Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ve Şehir Konakları ile sektörde öncülerden biri olmaya devam ediyor Sur Yapı, 1992 yılında kurulduğu günden beri büyük bir özenle yalnızca mimari yapılar değil, huzurlu yuvalar inşa etmeyi hedef edinmiştir. Yalnızca proje aşamalarında değil, sonrasında anahtar teslime kadar geliştirme, mimari, yapım-üretim gibi alanlarda da sektörün öncü isimlerinden biri olmuş, çıta belirleyen bir noktaya ilerlemiştir.
27.09.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Yeni skandal ortaya çıktı! Sakın imza atmayın....
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Yeni skandal ortaya çıktı! Sakın imza atmayın.... Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren flaş gelişme! Bu belgelere sakın imza atmayın. Birçok kişi bu durumdan şikayetçi ve haklarını alamıyor. Mağduriyet yaratan 125 firma tespit edildi. Bu bahane ile dolandırılabilirsiniz. Yalova, Afyon, Bolu, Ankara ve Çanakkale... ‘Devremülk’ mağdurlarına yönelik ikinci bir skandal daha ortaya çıktı. Bu kez de daha önce mağduriyetlere yol açan firmaların eski çalışanları devreye girerek, hak sahiplerini zarara uğrattı. İddiaya göre, bu kişiler mağdurlara ulaşarak vekâletname aldı ve anlaşmalı oldukları avukatlara yönlendirildi. Şirketlerden tahsilat yapan avukatlar ise parayı böyle hiç etti.
8.09.2021 Ekonomi
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman?
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş, Kızılbük GYO halka arz oluyor. Sİnpaş'ın Sinpaş GYO ve Servet GYO'nun halka arzından sonra Kızılbük GYO'nun da halka arzına başlıyor. Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arzın Türkiye'de yıl içinde gerçekleşecek büyük halka arzlarından biri olması bekleniyor. Peki, Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi ne? Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş GYO Kızılbük halka arz fiyatları ne? İşte tüm detaylar...
29.07.2021 Ekonomi
Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor
Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri tamamlamayan Jet Fadıl'ın 'Nitelikli dolandırıcılık' davası sürüyor. Fadıl Akgündüz, duruşmaya katılmak için geldiği İstanbul Adliyesi önünde bir müştekinin saldırısına uğradı. Akgündüz, adliye önünde dayak yediği şahısan şikayetçi oldu. Müşteki hakkında 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
20.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devremülk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devremülk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.