Devir

Devir

Son dakika devir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.371 devir haberi bulunmuştur. Tüm devir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı 2 Nisan Salı günü vefat eden Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlü isimleri Türker İnanoğlu'na veda için salondaki yerlerini aldılar. Törenin ardından İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
4.04.2024 Adana
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor Adana’nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
3.04.2024 Adana
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti Türk Sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı olan Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti.
12.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon TL değerinde 49 taşıtın ele geçirildiğini açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti Bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.
2.02.2024 Adana
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı Yeni Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan göreve başladı.
2.02.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Ciro Nedir, Nasıl Hesaplanır? Ciro Türleri Nelerdir?
Ciro Nedir, Nasıl Hesaplanır? Ciro Türleri Nelerdir? Bir şirketin belli bir düzey sürecindeki performansını ölçmeye yarayan en önemli araçlardan biri ciro ölçüsü olmaktadır. Yatırımcılar kendi alanlarına yatırımcı çekmeden önce bu gibi durumları ön planda tutabilecek şekilde duruşlar sergilemektedir. Bir işletme ne kadar iyi ciro performansı sergilerse o kadar yatırımcının dikkatini çekmektedir.
24.01.2024 Ekonomi
Arabası olana 31 Ocak uyarısı yapıldı! MTV yoksa muayene de yok, trafiğe çıkamıyor
Arabası olana 31 Ocak uyarısı yapıldı! MTV yoksa muayene de yok, trafiğe çıkamıyor MTV'de gecikme faizi olmaması için ilk taksitlerin 31 Ocak tarihine kadar yatırılması gerekiyor. MTV'yi yatırmayan, araç muayenesi, satış, yurt dışına çıkarma nedeniyle tescil işlemi yapamıyor. Muayenesi olmayan aracın trafiğe çıkması yasaklanıyor. Taşıt satış, devir işlemi yapılabilmesi için verginin ödenmiş olması gerekiyor. MTV'nin yatırılmamış olması kasko yapılmasını engellemiyor. Sakatlık derecesi yüzde 90 ve üzeri olan malul, engellilere özel taşıtlar MTV'den muaf tutuluyor. Fazla ödenen MTV'ler talep edilebiliyor.
24.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.