Destek Personeli

Destek Personeli

Son dakika destek personeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek personeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek personeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Personeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek personeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.438 destek personeli haberi bulunmuştur. Tüm destek personeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Buna göre 25 kamu kurumuna 4.958 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. İşte 26 kamu kurumunun güncel memur ve personel alımı ilanları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenleri çok yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 930 sözleşmeli personel istihdam edeceklerini duyurdu.
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) personel alımı başvuru sonuçları kısmi olarak açıklandı. Bakanlık sonuçlar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede "Büro Personeli, Destek Personeli( Temizlik) ve Psikolog alımı sonuçlarımız açıklanmıştır." İfadelerini kullandı. Büro Personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog alımı sonucu http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntülenebilecek. Peki, GSB sonuçları açıklandı mı, GSB Kariyer Kapısı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
13.09.2023 Personel Alımı
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos Siirt İŞKUR Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çeşitli alanlarda 30 geçici işçi alımı için 31 Ağustosta kura çekimi yapılacağını duyurdu.
30.08.2023 Çalışma Hayatı
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
Bursa’nın güvenliği kadın süvarilere emanet! Yoğun ilgi gördü
Bursa’nın güvenliği kadın süvarilere emanet! Yoğun ilgi gördü Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 3 yıl önce kurulan Atlı Polis Grup Amirliği ekibinin kadın süvarileri kentte güvenliğin sağlanmasında rol oynuyor. Kadın süvariler, Kübra Albayrak (33) ve Merve Duran (30), her sabah rutin olarak tesiste bulunan atların kontrolünü ve bakımını yaptıktan sonra manejde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Park ve bahçelerde, stadyum çevresinde, resmi törenlerde ve toplumsal olaylarda görev alan kadın süvarilere vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.
22.07.2023 Yaşam
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.
21.04.2023 Gündem
3. sınıf öğrencisi Ahmet'ten alkışlanacak hareket
3. sınıf öğrencisi Ahmet'ten alkışlanacak hareket Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Yardım seferberliğinin en güzel örneklerinden birisini ise Erzurum'da yaşayan 3. sınıf öğrencisi Ahmet Yasin Deligöz gösterdi.
14.02.2023 Gündem
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca deprem nedeniyle trafiğe kapalı güzergah bulunmadığı, 158 tren seferi ile afetten etkilenen yaklaşık 30 bin kişinin tahliye edildiği açıklandı.
13.02.2023 Gündem
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, depremin yaşandığı ve depremden etkilenen 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar! Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatına personel alınacak. 1200 personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ÖSYM KPSS tercih ekranı ve alım yapılacak kadrolar!
18.12.2022 Personel Alımı
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli personel alımı yapağını açıkladı. Bakanlığın açıklamasının ardından başvuru yapacak adaylar başvuru tarihlerini ve diğer detayları sorgulamaya başladı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman, Ulaştırma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır, şartlar neler?
17.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak! Yayımlanan ilana göre, 14 sözleşmeli tekniker, 8 şoför, 26 hizmetli, 17 koruma ve güvenlik görevlisi ile 6 avukat alacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
5.12.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Destek Personeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek personeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.