Derya Tuna

Derya Tuna

Son dakika derya tuna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya tuna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya tuna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Tuna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya tuna gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 derya tuna haberi bulunmuştur. Tüm derya tuna haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı!
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 7 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, son olarak eşi İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yapmasıyla gündem oldu. O anlara yorum yağdı.
17.12.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'le 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, ikizlerini kucaklarına alacakları günü bekliyor. İkili en son ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceklerini açıklamıştı. İstinyePark'ta görüntülenen Şefkatli, çocukların isimleri hakkında yeni bir açıklama yaptı.
24.11.2023 Magazin
Şaşırtmadı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin isimleri belli oldu!
Şaşırtmadı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin isimleri belli oldu! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli, eşi ile birlikte çocukların isimlerine karar verdi.
20.11.2023 Magazin
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli; hamilelik süreci, doğum hazırlıkları ve ikizlerin ismi konusunda basın mensuplarına açıklama yaptı.
16.11.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile evlenmişti. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses'ten müjdeli haber geldi. Çift, ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile.
19.07.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek'
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek' İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla alışveriş merkezinde görüntülendi. Tuna, son zamanlarda gelini Yasemin Şefkatli'nin çıkan hamilelik haberleriyle ilgili de konuştu.
16.03.2023 Magazin
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti!
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli ve dünürü Sinan Şefkatli ile kahvaltıda bir araya geldi. Aile kahvaltı sonrası objektife birlikte mutluluk pozu verdi.
22.01.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli derin yırtmacıyla dikkat çekti!
Yasemin Şefkatli derin yırtmacıyla dikkat çekti! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli 90'lar tarzıyla beğeni topladı. Tutumlu biri olduğunu açıklamasıyla gündeme gelen Şefkatli'nin derin yırtmaçlı pozunu gören kaynanası Derya Tuna, gelinine beğeni ve kalp yağdırdı.
8.12.2022 Magazin
Yasemin Şefkatli: Marka takıntım yok tutumlu biriyim
Yasemin Şefkatli: Marka takıntım yok tutumlu biriyim Geçtiğimiz sene İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile hayatını birleştiren Yasemin Şefkatli, marka takıntısının olmadığını ve tutumlu biri olduğunu açıkladı.
7.12.2022 Magazin
Derya Tuna’yı acı gününde İbrahim Tatlıses yalnız bırakmadı
Derya Tuna’yı acı gününde İbrahim Tatlıses yalnız bırakmadı İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşı Derya Tuna'nın annesinin cenazesine katıldı. Cenazede Tatlıses ile Tuna birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.
3.11.2022 Magazin
Derya Tuna’yı acı gününde İbrahim Tatlıses yalnız bırakmadı!
Derya Tuna’yı acı gününde İbrahim Tatlıses yalnız bırakmadı! İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşı Derya Tuna'nın annesinin cenazesine katıldı. Cenazede Tatlıses ile Tuna birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.
3.11.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu! İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses paylaşımı
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses paylaşımı 'İmparator' lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz yıl Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda birlikte tekne tatiline çıkan ünlü çiftten yeni bir poz geldi. Şefkatli, eşi Tatlıses ile fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
2.08.2022 Magazin
İdo Tatlıses'ten nostaljik paylaşım! 'İyi ki doğdun annem'
İdo Tatlıses'ten nostaljik paylaşım! 'İyi ki doğdun annem' Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983'te aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmıştı. İkilinin şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, annesinin yeni yaşını sosyal medyada yayınladığı karelerle kutladı.
18.07.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi!
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında İmparator İbrahim Tatlıses “Kadınlar Matinesi” konseptiyle kadın hayranlarını ağırladı.
22.06.2022 Televizyon
İdo Tatlıses: Annem torun diye sayıklıyor
İdo Tatlıses: Annem torun diye sayıklıyor Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Arkadaşlarıyla öğle yemeğine gelen 30 yaşındaki şarkıcı, kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedi.
6.06.2022 Magazin
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok' İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.
18.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Tuna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya tuna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.