Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Şefkatli: Marka takıntım yok tutumlu biriyim

Yasemin Şefkatli: Marka takıntım yok tutumlu biriyim

Geçtiğimiz sene İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile hayatını birleştiren Yasemin Şefkatli, marka takıntısının olmadığını ve tutumlu biri olduğunu açıkladı.

Yasemin Şefkatli: Marka takıntım yok tutumlu biriyim

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. İkilinin 30 yaşındaki şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz sene ekim ayında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikâhta manken Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti.

"ANNEM TORUM DİYE SAYIKLIYOR"

Geçtiğimiz aylarda evliliğin güzel gittiğini dile getiren 30 yaşındaki şarkıcı, annesi Derya Tuna'nın torun istediğini söyleyerek, "Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet" diye konuşmuştu.

"ARKADAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİK"

Şimdilerde İdo Tatlıses ile mutlu evliliğini devam ettiren Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz gün ünlü bir gelinlik markasının yeni sezon için yaptığı defileye katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isim, "Gayet keyifli, geldik arkadaşımızı yalnız bırakmak istemedik. Güzel bir markanın ürünlerini görüp defilesini izleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Marka takıntısı olmadığını söyleyen Şevkatli, "Öyle lüks markalardan alışveriş yapacağım diye bir durum yok. Kendi üzerime yakıştırdığım her şeyi giyiyorum açıkçası" şeklinde konuştu.

"İLLA MARKA OLMASI GEREKMİYOR"

Çok para harcamadığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Ben tutumlu biriyimdir bu arada. Çok nadir alışveriş yapmaya çalışırım. Kendi üzerime yakıştırdığım şeyi giyiyorum, illa marka olması gerekmiyor.