Derya Şensoy İnstagram

Derya Şensoy İnstagram

Son dakika Derya Şensoy instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derya Şensoy instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derya Şensoy instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Şensoy İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya şensoy instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 derya şensoy instagram haberi bulunmuştur. Tüm derya şensoy instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Şensoy'dan aşk paylaşımı: Nice 2059'lara!
Derya Şensoy'dan aşk paylaşımı: Nice 2059'lara! Uzun süredir Sarp Levendoğlu ile aşk yaşayan Derya Şensoy, yeni yılı Instagram hesabından sevgilisiyle fotoğraf paylaşarak kutladı. Şensoy, "2019'um, 2059'um" notuyla paylaştığı fotoğrafla adeta aşkına ömür biçti.
1.01.2019 Magazin
Seren Serengil: Derya Şensoy, sevgilimi kullandı!
Seren Serengil: Derya Şensoy, sevgilimi kullandı! Seren Serengil, sunucusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programında, oyuncu Derya Şensoy'la ilgili flaş bir iddiada bulundu.
14.06.2017 Magazin
Derya Şensoy'dan 'bomba' paylaşım!
Derya Şensoy'dan 'bomba' paylaşım! Bodrum'da tatil yapan Derya Şensoy, evde temizlik yaparken çektirdiği bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
13.06.2017 Magazin
Derya ve Sarp tatile çıktı!
Derya ve Sarp tatile çıktı! Sarp Levendoğlu-Derya Şensoy çifti tatil için Datça'ya gitti. İkili tatile çift gitmelerine rağmen tek paylaşımlarda bulunuyorlar...
29.05.2017 Magazin
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme!
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme! Kendisini Derya Şensoy'la aldattığı gerekçesiyle Sarp Levendoğlu'ndan boşanan Birce Akalay, ikilinin birlikte görüntülenmesinin ardından misilleme yaptı.
22.05.2017 Magazin
Derya Şensoy'un paylaşımları nefes kesti!
Derya Şensoy'un paylaşımları nefes kesti! Derya Şensoy, sosyal medya hesabından bir dergi için yapılan çekimden pozlarını paylaştı.
6.04.2017 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası!
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası! Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy, kendisine ait illüstrasyon çalışmasını taklit ederek, izinsiz şekilde rakı şişelerinin üzerinde kullandığı iddiasıyla Mey İçki şirketine 11 bin liralık dava açtı.
15.03.2021 Magazin
"Bu benim bronza çok yakın halim"
"Bu benim bronza çok yakın halim" Karantinayı normalleşme sürecinde gevşetenler soluğu tatil beldelerinde aldı. Bunlardan biri de Derya Şensoy oldu.
25.06.2020 Magazin
Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu'nun tatil keyfi
Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu'nun tatil keyfi Aşklarını gözlerden uzak yaşayan oyuncu çiftten tatil paylaşımı geldi.
5.07.2019 Magazin
Aşka ikinci şans! Tekrar birlikteler...
Aşka ikinci şans! Tekrar birlikteler... Sarp Levendoğlu'yla Derya Şensoy barıştı. Birce Akalay’dan, Şensoy’la yaşadığı aşk yüzünden ayrıldığı iddia edilen Levendoğlu ile Şensoy çifti, dövme krizini atlattı.
12.09.2017 Magazin
Ayrılmadık!
Ayrılmadık! Sarp Levendoğlu’nun, uğruna Birce Akalay’dan boşandığı Derya Şensoy’la aşkı doludizgin devam ediyor. Ayrıldıkları konuşulan çift, önceki gün aynı yerden aynı pozu paylaşarak birlikte olduklarını kanıtladı
22.06.2017 Magazin
Yok artık! Birce'nin sevgilisi Derya Şensoy'u takip ediyor!
Yok artık! Birce'nin sevgilisi Derya Şensoy'u takip ediyor! Birce Akalay'dan boşanan Sarp Levendoğlu, eski eşinin sevgilisi Can Tunalı’yı, Tunalı da Sarp Levendoğlu'nun yeni aşkı Derya Şensoy'u takip ediyor. Oldukça dikkat çeken bu sosyal medya takibi kafaları karıştırdı. Birce Akalay veya Sarp Levendoğlu'nun konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
25.05.2017 Magazin
İhanet kavgası!
İhanet kavgası! Sarp Levendoğlu, eski eşi Birce Akalay’ın balet Can Tunalı ile ilişkisinin ardından sessizliğini bozup hayli imalı bir yorumda bulundu. Akalay’ın yanıtı ağır oldu. Derya Şensoy da isminin aşk dedikodularına karıştığı Levendoğlu’na destek çıktı.
13.04.2017 Magazin
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı!
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı! Yakın zamanda boşanan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, sosyal medya hesaplarından isim vermeden birbirlerini hedef aldı. Konuya Derya Şensoy da dahil oldu.
13.04.2017 Magazin
Her şeyi temizle!
Her şeyi temizle! Sarp Levendoğlu ile iki yıllık evliliğini ihanet gerekçesiyle bitirmeye hazırlanan Birce Akalay, sosyal medya hesabından paylaştığı kar fotoğrafının altına manidar bir not düştü: “Ve her şeyi temizlemeye, can vermeye gelmişti...
7.01.2017 Magazin
Macera devam ediyor
Macera devam ediyor Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Derya Şensoy’un rol aldığı ‘Çakallarla Dans 4’ün çekimleri için geri sayım başladı...
29.07.2016 Magazin
Tam bir selfie delisiyiz
Tam bir selfie delisiyiz ‘Hesapta Aşk’ın oyuncuları, filmin vizyona girmesine 1 gün kala Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda seyirciyle buluştu...
12.02.2016 Magazin
Derya'dan ilanı aşk
Derya'dan ilanı aşk Bir süredir oyuncu Seçkin Özdemir ile birlikte olan Derya Şensoy aşka geldi...
6.02.2016 Magazin
Derya Şensoy'dan kıskandıran poz
Derya Şensoy'dan kıskandıran poz Sevgilisi Seçkin Özdemir ile Maldivler'de tatilde olan Derya Şensoy, burada çektiği kareleri Instagram'da paylaşıyor...
17.04.2015 Magazin
Aşk haberine fotoğraflı yanıt
Aşk haberine fotoğraflı yanıt Çağatay Ulusoy'un Derya Şensoy'la aşk yaşadığı iddialarına fotoğraflı yalanlama geldi...
23.08.2014 Magazin
Sürpriz aşkın kanıtı
Sürpriz aşkın kanıtı Aşk yaşadıkları konuşulan Derya Şensoy ve Seçkin Özdemir'in ilk fotoğrafları ortaya çıktı...
25.07.2014 Magazin
Derya'nın aşk safarisi
Derya'nın aşk safarisi Annesi Derya Baykal ve babası Ferhan Şensoy'un izinden giderek oyuncu olan Derya Şensoy, 'Doksanlar' dizisinde rol alarak şöhreti yakaladı...
28.05.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Şensoy İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya şensoy instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.