Derviş Eroğlu

Derviş Eroğlu

Son dakika derviş eroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derviş eroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derviş eroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derviş Eroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derviş eroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 derviş eroğlu haberi bulunmuştur. Tüm derviş eroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersan Saner kimdir? İstifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner biyografisi…
Ersan Saner kimdir? İstifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner biyografisi… KKTC'de başbakanlık görevini sürdüren Ersan Saner, UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinin istifası ile ilgili bir açıklama yaptı. Saner, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı'na sundu. Peki, Ersan Saner kimdir?
13.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yılı töreninde konuştu. Erdoğan, "Hiç kimse Kıbrıs Türkü'nden eşit statüsü ve egemenliğinden vazgeçmesini, Rumların iradesi altında azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini beklemesin. Hiç kusura bakmasınlar, değil 47, 147 yıl da 247 yıl da geçse Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyecektir." dedi.
20.07.2021 Siyaset
Ercan Saner kimdir? KKTC koalisyon hükümeti başkanı Ercan Saner hayatı!
Ercan Saner kimdir? KKTC koalisyon hükümeti başkanı Ercan Saner hayatı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Ulusal Birlik Partisi (UBP), Demokrat Parti (DP) ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP) koalisyon hükümeti, UBP Genel Başkan Vekili Ersan Saner başkanlığında kuruldu. Pek çok kişi de Ercan Saner'i kariyerini merak ediyor. Peki, Ercan Saner kimdir? Ercan Saner kaç yaşında ve nereli? İşte KKTC koalisyon hükümeti başkanı Ercan Saner'in biyografisi...
9.12.2020 Gündem
KKTC'de yeni hükümet kuruldu
KKTC'de yeni hükümet kuruldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Ulusal Birlik Partisi (UBP), Demokrat Parti (DP) ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP) koalisyon hükümeti, UBP Genel Başkan Vekili Ersan Saner başkanlığında kuruldu.
9.12.2020 Dünya
KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar resmen göreve başladı
KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar resmen göreve başladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, devir teslim töreninin ardından resmi olarak görevine başladı.
23.10.2020 Dünya
KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar kimdir?
KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar kimdir? Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanı seçildiği duyuruldu.
18.10.2020 Gündem
KKTC'nin yeni cumhurbaşkanı belli oldu!
KKTC'nin yeni cumhurbaşkanı belli oldu! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Ersin Tatar, cumhurbaşkanı seçildi.
18.10.2020 Dünya
Beylikdüzü'nde korku dolu anlar
Beylikdüzü'nde korku dolu anlar BEYLİKDÜZÜ'nde iş yerini yakan bir kişi elinde pompalı tüfekle tehditler savurdu. İtfaiyenin yangına müdahale etmesine izin vermeyen kişiyi polis ikna etti. Gözaltına alınan kişinin buz pisti ve kafe olmak üzere iki bölümden oluşan iş yerinin kafe bölümüne ortak olduğu, diğer ortakların kafeyi başka birine devretmesi üzerine iş yerini benzinle ateşe verdiği öğrenildi.
14.04.2020 Yaşam
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım!
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım! Doğu Akdeniz'de önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kapalı Maraş'ın açılmasına yönelik önemli bir süreci başlatma kararı aldı.
12.02.2020 Gündem
27 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi (İstanbul’da güncel elektrik kesintisi listesi)
27 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi (İstanbul’da güncel elektrik kesintisi listesi) BEDAŞ planlı elektrik kesintisi listesi programını açıkladı. 27 Kasım 2019’da İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. İşte 27 Kasım 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek yerler…
27.11.2019 Yaşam
Türkiye'den Doğu Akdeniz resti!
Türkiye'den Doğu Akdeniz resti! Kıbrıs ve Doğu Akdeniz gerilimi ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Garantör ülkeler dışındaki ülkelerin açıklamalarını tamamen yersiz buluyoruz" dedi.
10.07.2019 Siyaset
Şişli Belediyesi Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı
Şişli Belediyesi Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı ŞİŞLİ Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi 'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Binanın camlarına kurşun isabet ederken polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
13.12.2018 Gündem
Kıbrıs da üzgün
Kıbrıs da üzgün Erdoğan Demirören’in vefatı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) de büyük üzüntüyle karşılandı.
9.06.2018 Gündem
ABD’yle  bu kez Kıbrıs gerilimi
ABD’yle bu kez Kıbrıs gerilimi Kıbrıs’ta Rum yönetiminin İtalyan ENİ şirketine doğalgaz ve petrol sondajı yaptırmasının engellenmesinin ardından devreye petrol devi ExxonMobil girdi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın eski yöneticisi olduğu petrol devinin gemilerine 6.Filo eşlik ediyor
6.03.2018 Gündem
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi sandık başına gidiyor
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi sandık başına gidiyor Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY), 28 Ocak'ta yeni liderini belirlemek amacıyla sandık başına gidecek.
26.01.2018 Dünya
FETÖ-PDY, KKTC liderlerini dinlemiş
FETÖ-PDY, KKTC liderlerini dinlemiş KKTC polis teşkilatına sızamadığı için dinleme yapamayan FETÖ’nün, bir GSM şirketine sızarak tüm liderleri bu şekilde dinlediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs’ta dört Rum’a karşı bir Türk
Kıbrıs’ta dört Rum’a karşı bir Türk Rum lider Anastasiadis’e göre, adada çözüme varılmasının ardından Türklerin nüfusunun Rumların nüfusunun 4’te 1’inde tutulması konusunda uzlaşıldı. İlk belirlenen nüfus ise 220 bin Türk ve 800 bin Rum şeklinde
6.12.2015 Dünya
Bahçeli'ye sert sözler! Sen ödeyeceksin
Bahçeli'ye sert sözler! Sen ödeyeceksin Tuğrul Türkeş, gündeme ilişkin soruları yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
‘Siz koalisyon yaptınız ama biz başaramadık’
‘Siz koalisyon yaptınız ama biz başaramadık’ Kıbrıs’tan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ilk resmi yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yaptı. Türkeş, Başbakan Kalyoncu’yu kurdukları koalisyon için kutladı
29.09.2021 Gündem
Kemer'de HDP binasına saldırı
Kemer'de HDP binasına saldırı Antalya'nın Kemer ilçesinde HDP İlçe Teşkilatı binasındaki parti tabelası tahrip edilirken, balkonu asılan Türk bayrağının üzerine "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" notu iliştirildi...
29.09.2021 Gündem
Baba, şapkasıyla uğurlandı
Baba, şapkasıyla uğurlandı Türkiye siyaset tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Ankara’da devletin zirvesinin bir araya geldiği tören düzenlendi. Demirel bugün İslamköy’de toprağa verilecek
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs'ta görüşmeler yeniden başlıyor!
Kıbrıs'ta görüşmeler yeniden başlıyor! Kıbrıs'ta görüntüler yeniden başlıyor. BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanı Eide, Kıbrıs sorununa çözüm aranan müzakerelerin Türk ve Rum tarafı arasında 15 Mayıs'ta yeniden başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
KKTC’de Akıncı dönemi resmen başladı
KKTC’de Akıncı dönemi resmen başladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, görevi 3...
30.04.2015 Dünya
KKTC lideri konuştu! Erdoğan'la telefonda...
KKTC lideri konuştu! Erdoğan'la telefonda... KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, kendileri için anavatan sevgisinin yüreklerde olan bir duygu olduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
KKTC yeni cumhurbaşkanı Akıncı: Ne çatışmacı, ama ne de teslimiyetçi, uzlaşmacı olacağız
KKTC yeni cumhurbaşkanı Akıncı: Ne çatışmacı, ama ne de teslimiyetçi, uzlaşmacı olacağız KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan bağımsız aday Mustafa Akıncı, yeni bir beyaz sayfa açtıklarını, seçim propagandası döneminde verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu vurgulayarak, Kıbrıs’ta çok acılar yaşandığını, artık bu acıları sarma zamanının geldiğini söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derviş Eroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derviş eroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.