Antalya'da korkutan deprem!
Antalya'da korkutan deprem! Antalya'nın Kemer ilçesinde 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre deprem saat 19.43'te 2,8 büyüklüğünde gerçekleşti.
1.03.2022 Gündem
Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi
Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi AFAD'da yer alan bilgilere göre, Balıkesir'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilden hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibariyle olumsuz ihbarın bulunmadığı ve gelişmelerin takip edildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi de sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, depremle ilgili "Olan deprem Dursunbey'in biraz kuzeydoğusunda Kızılcadere köyünün kuzeyinde meydana gelen bir deprem. Bu bölgede bildiğimiz büyük deprem üretebilecek bir fay yok. Burada daha büyük bir deprem beklentimiz yok. 4.0'a varacak bir artçı olması olağandır" dedi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...
22.01.2022 Gündem
Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20:23 civarında meydana gelen depremin derinliği ise 11.48 km olarak ölçüldü.
30.12.2021 Gündem