Demokrasi Mitingi

Demokrasi Mitingi

Son dakika demokrasi mitingi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demokrasi mitingi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demokrasi mitingi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokrasi Mitingi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokrasi mitingi gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 demokrasi mitingi haberi bulunmuştur. Tüm demokrasi mitingi haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
3 yıl sonra bir ilk olabilir! Cumhurbaşkanı Erdoğan...
3 yıl sonra bir ilk olabilir! Cumhurbaşkanı Erdoğan... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27-29 Eylül tarihlerinde Almanya ziyareti sırasında miting düzenleyebileceği iddia edildi. Erdoğan’ın talebi hakkında Almanya’dan cevap bekleniyor. Almanya’dan gelecek yanıt durumunda programın netlik kazanacağı ifade ediliyor
14.09.2018 Siyaset
Bozdağ'dan Alman Bakan'a mektup
Bozdağ'dan Alman Bakan'a mektup Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Alman Bakan'a yazdığı mektupta 'Türk yargısı hiçbir makam ve mevkiden emir almaz' dedi
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: Bu zamana kadar neredeydiniz?
Çavuşoğlu: Bu zamana kadar neredeydiniz? Hamburg'da konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "20 yıldır çalışan işletmeyi yangın gerekçesiyle iptal ettiler. Bugüne kadar neredeydiniz? Maalesef bu sistematik bir engellemedir." ifadelerini kullandı.
7.03.2017 Siyaset
Almanya, Erdoğan'ın mitingini engellemeye çalışıyor
Almanya, Erdoğan'ın mitingini engellemeye çalışıyor Terör örgütü PKK'nın mitingine izin veren, FETÖ'cülere destek çıkan Almanya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum mitingi için "Engellensin" kampanyası başlattı.
17.06.2021 Dünya
Kavuşmak çok güzel
Kavuşmak çok güzel Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayacağını açıklamasının ardından konserleri iptal olan Sıla, iki ay sonra İzmir’de sahneye çıktı
1.10.2016 Magazin
Sıla Yunanistan'a gitti
Sıla Yunanistan'a gitti Şehitler ve Demokrasi Mitingi için yaptığı şov benzetmesi nedeniyle halktan büyük tepki çeken Sıla, bir haftalığına Yunanistan'ın Simi adasına gitti...
26.08.2016 Magazin
Ebru Gündeş'ten Yenikapı paylaşımı
Ebru Gündeş'ten Yenikapı paylaşımı Ebru Gündeş'in 7 Ağustos Yenikapı'da gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili yaptığı paylaşım rekor kırıyor.
11.08.2016 Magazin
Başbakan Yıldırım: Katiller kaybetti demokrasi kazandı
Başbakan Yıldırım: Katiller kaybetti demokrasi kazandı Başbakan Binali Yıldırım, "Bütün dünya görsün, şimdi Türkiye daha güçlüdür. 15 Temmuz sonrasında sağladığımız bu toplumsal mutabakatı, siyasal mutabakatı bozmamak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu uzlaşma iklimini sürdürmeye kararlıyız. Bir daha ayrılığa, tefrikaya asla geçit vermeyeceğiz. Birbirimizin elini asla bırakmayacağız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Çifte vatandaşlığa son
Çifte vatandaşlığa son Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi sonrası Almanya, ‘Yabancı hükümetlerin politikaları için seferber olanlar Almanya’yı terk etmeli’ diyerek çifte vatandaşlığa 16 yıl sonra son vermeye hazırlanıyor.
17.06.2021 Dünya
CHP'de şok istifanın ardından kritik toplantı!
CHP'de şok istifanın ardından kritik toplantı! CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in şok istifasının ardından İzmir Seferihisar’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları karşıladı. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının, Yüksel'in istifasını konuşacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'da yasaklanıyor!
Almanya'da yasaklanıyor! Almanya'da terörle mücadele kapsamında başvurulacak yeni önlemler kapsamında çarşaf yasağı getirilmesi ve çifte vatandaşlık hakkının kaldırılması öngörülüyor.
17.06.2021 Dünya
İstanbul’da ücretsiz toplu taşımanın süresi uzatıldı
İstanbul’da ücretsiz toplu taşımanın süresi uzatıldı 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edecek olan demokrasi nöbetleri nedeniyle, İstanbul'daki toplu taşıma araçları 11 Ağustos Perşembe sabahına dek ücretsiz olacak.
8.08.2016 Ekonomi
Beyaz Saray önünde “Darbeye Karşı Demokrasi” mitingi
Beyaz Saray önünde “Darbeye Karşı Demokrasi” mitingi Başkent Washington ve çevresinde yaşayan Türk vatandaşları, üç partinin ABD’deki temsilcileriyle Beyaz Saray önünde FETÖ’nün darbe girişimini protesto ederek “Darbeye Karşı Demokrasi” mitingi düzenledi.
7.08.2016 Dünya
Özbek: Demokrasiye inancımız tam!
Özbek: Demokrasiye inancımız tam! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkındaki düşüncelerini GSTV'ye aktardı.
24.09.2021 Galatasaray
Veysi Kaynak: O teröristlerin hakkı idamdır
Veysi Kaynak: O teröristlerin hakkı idamdır BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye’de katıldığı ‘Milli irade ve Demokrasi Mitingi’nde, kalabalık grubun ‘İdam isteriz’ sloganına cevap olarak, “Milletin canına, varlığına, istiklaline ve istikbaline kastetmiş o teröristlerin evet hakkı idamdır” dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Rehavete kapılmayacağız’
‘Rehavete kapılmayacağız’ Genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işin bittiğine şu anda tabii inanmıyorum. Atacağımız daha adımlar var, rehavete kapılmayacağız” derken, o geceyi de anlattı: Akıncı’yı vurduk, çöktüler.
29.09.2021 Gündem
Her türlü darbeye karşıyız
Her türlü darbeye karşıyız CHP Taksim’den sonra ikinci ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ mitingini İzmir’de yaptı, Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet’in kurucu değerleriyle oynamayın. Kışlaya ve camiye siyaset girmemeli” dedi...
29.09.2021 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de konuştu
Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de konuştu CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de düzenlenen Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'nde halka seslendi
29.09.2021 Gündem
Demokrasi mitingine ünlü akını
Demokrasi mitingine ünlü akını Türk milletinin 7 Temmuz Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştireceği demokrasi şölenine katılacak ünlü isimlerin sayısı hızla artıyor...
4.08.2016 Magazin
Erdoğan: AB vizesiz seyahat hakkı tanımazsa Türkiye geri kabulü durduracak
Erdoğan: AB vizesiz seyahat hakkı tanımazsa Türkiye geri kabulü durduracak İtalyan devlet televizyonuna konuşan Erdoğan, "Göçmenlerin geri gönderilmesinin şartı vizelerin serbestisiydi. Vize serbestisi olmazsa Türkiye göçmenlerin geri kabulünü durdurur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek açıkladı! 'Eğer darbe olsaydı o isim başbakan olacaktı'
Melih Gökçek açıkladı! 'Eğer darbe olsaydı o isim başbakan olacaktı' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, darbenin başbakanı kim olacaktı sorusuna açık ve net olarak yanıt verdi. Gökçek o ismin Meral Akşener olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Alman maslahatgüzara miting yasağı soruldu
Alman maslahatgüzara miting yasağı soruldu Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Robert Dölger, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Köln’de yapılan bağlantı engeli nedeniyle Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı. Türkiye’nin tepkisi ‘güçlü şekilde’ iletildi
29.09.2021 Gündem
Yüksel: Bu seferberlik ilanıdır
Yüksel: Bu seferberlik ilanıdır CHP İzmir, 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne kilitlendi. CHP’nin mevcut ve eski yöneticileriyle mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak dolaşıp vatandaşları mitinge davet ettiklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Bu, seferberlik ilanıdır bu" dedi.
29.09.2021 Gündem
Almanya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağrıldı
Almanya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağrıldı Almanya'nın Erdoğan'a telekonferans engeli nedeniyle Almanya Maslahatgüzarı Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokrasi Mitingi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokrasi mitingi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.