Demet Sağıroğlu

Demet Sağıroğlu

Son dakika Demet Sağıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Sağıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Sağıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Sağıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet sağıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 demet sağıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm demet sağıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü Kınalı Bebek şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes’in kendisine yaptığı teklifi ilk kez anlattı. Hikaye dinleyenleri şaşkına çevirdi.
27.03.2024 Magazin
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
Oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti! 90'lı yıllara damga vuran manken ve oyuncu Sinem Üretmen 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Deniz Pulaş, sosyal medya hesabından duyurdu.
24.10.2022 Magazin
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti! Manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 90’lı yılların tanınmış ismi Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek, Burak Kut'un Bebeğim kliplerinde oynamış, dizlerde de rol almıştı. Acı haberi, Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Sinem Üretmen neden öldü? Sinem Üretmen hastalığı ne? Sinem Üretmen hasta mıydı? İşte detaylar…
24.10.2022 Ünlüler Dünyası
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli?
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Türk Pop Müziği'nin en önemli söz yazarı, besteci, yapımcı, şarkıcılarından Şehrazat, 90 yıllarda bir çok şarkının yazarı ve bestecisi. Binlerce bestesi olan Şehrazat'ın bugün doğum günü. Peki, Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Şehrazat şimdi ne yapıyor? İşte Şehrazat'ın hayatı hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Gündem
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi... Geçtiğimiz günlerde Cenk Eren'in bir röportajındaki sözlerine, Bendeniz’den sert tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı Bendeniz'in, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum" şeklindeki cevabı magazinde gündem oldu. Peki, Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
16.05.2020 Gündem
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
Demet Sağıroğlu: Ben iyileştim arkadaşlar
Demet Sağıroğlu: Ben iyileştim arkadaşlar Geçtiğimiz haftalarda corona virüse yakalandığını açıklayan Demet Sağıroğlu, sağlığına kavuştu. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Sağıroğlu,"Ben iyileştim arkadaşlar. Darısı tüm hastaların, şifa bekleyenlerin başına" ifadelerini kullandı.
11.04.2020 Magazin
Corona virüs nedeniyle single'ı ertelendi
Corona virüs nedeniyle single'ı ertelendi Şarkıcı Demet Sağıroğlu’nun 'Yaşadım Saydın mı?' isimli yeni single’ının çıkış tarihi, sanatçının gördüğü corona virüs tedavisi nedeniyle ertelendi.
1.04.2020 Magazin
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını!
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını! Zülfü Livaneli ‘Seranad’ kitabının İngilizce baskısının tanıtımı için yaklaşık bir ay önce ABD’nin New York kentinde bir dizi konser ve imza günü düzenlendi. O etkinliklerde yüzlerce kişiye corona virüs bulaştığı iddia edildi.
27.03.2020 Gündem
Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı!
Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı! 90'lı yıllarda şarkılarıyla duygulara tercüman olan Demet Sağıroğlu, müzik sektöründeki bazı isimlere kırgın olduğu için piyasadan kendisini çektiğini söyledi.
15.01.2018 Magazin
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek!
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek! AnkaMall AVM, her çarşamba ziyaretçilerine nostalji keyfi yaşatacak. Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu, Eda-Metin Özülkü, Ege, Gökhan Kırdar ve Ferda Anıl Yarkın, Nostalji Konserleri'nde sahneye çıkacak.
4.01.2018 Kültür Sanat
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Çıkardığı albümlerle milyonların sevgilisi olan Murat Boz'un özel hayatı oldukça merak ediliyor. Peki şarkıları dillere pelesenk olan Murat Boz kimdir? İşte Murat Boz hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Aslı Enver kimdir?
Aslı Enver kimdir? Rol aldığı diziler ile adından sıkça söz ettiren Aslı Enver kimdir? Son dönemde ünlü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Aslı Enver'in bilinmeyenlerini sizler için derledik. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aslı Enver'in bilinmeyenleri...
1.06.2016 Magazin
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Genç kızların sevgilisi olarak piyasaya giriş yapan aradan geçen dönemde bir popstar haline dönüşen Murat Boz kimdir? Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz gündemden düşmüyor. Kulislerde çiftin evlilik kararı aldığı konuşuluyor. Peki Murat Boz kimdir? Ayrıntılı bilgiler haberimizde...
29.03.2016 Magazin
Aslı Enver kimdir?
Aslı Enver kimdir? Murat Boz ile aşk yaşayan Aslı Enver kimdir? Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Aslı Enver Murat Boz ile evlilik kararı aldı. Çiftin Haziran ayında evlenmesi bekleniyor Peki, Aslı Enver kimdir? İşte detaylar...
29.03.2016 Magazin
Usta sanatçı Kayahan hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Kayahan hayatını kaybetti! Bir süredir yumuşak doku kanseri nedeniyle tedavi gören usta sanatçı Kayahan hayatını kaybetti.Kayahan’ın ölümüyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada, Kayahan’ın hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.
3.04.2015 Magazin
20 yıl sonra şaşırttı!
20 yıl sonra şaşırttı! Henüz küçük bir çocukken tanışma fırsatı bulduğu Tarkan'la yıllar sonra yeniden buluşan oyuncu Batuhan Aydar, fotoğraflarını Twitter'da paylaştı.
1.09.2014 Magazin
'Gezi'yi destekleyenleri sildi!
'Gezi'yi destekleyenleri sildi! Mustafa Ceceli'den Gezi Parkı eylemine destek verenlere veto
6.06.2013 Magazin
Canlı yayında gülme krizine girdi
Canlı yayında gülme krizine girdi Mesut Yar'ın sunucusu olduğu Burada Laf Çok'ta, canlı yayında mikrofon krizi yaşandı ve stüdyo kahkahaya boğuldu. Programda Demet Sağıroğlu, mürekkep balığı iskeletinden yaptığı heykelleri anlatmaya çalışırken Mesut Yar'ın sorusu üzerine stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı.
13.12.2012 Sinema-Dizi
Başarı mı başarısızlık mı?
Başarı mı başarısızlık mı? Bonomo, Eurovision Şarkı Yarışması’nda 7’nci olmasının ardından “Tek beden, tek ses olduk...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demet Sağıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet sağıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.