Gazete Vatan Logo

Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!

Manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 90’lı yılların tanınmış ismi Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek, Burak Kut'un Bebeğim kliplerinde oynamış, dizlerde de rol almıştı. Acı haberi, Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Sinem Üretmen neden öldü? Sinem Üretmen hastalığı ne? Sinem Üretmen hasta mıydı? İşte detaylar…

Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!

90’lı yılların tanınmış manken ve oyuncularından Sinem Üretmen hayatını kaybetti. Bebeğim ve Kınalı Bebek şarkılarının kliplerinde oynayan Sinem Üretmen’in ölüm haberini Deniz Pulaş duyurdu. Bir döneme damga vuran sanatçının ölüm nedeni de pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

SİNEM ÜRETMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Sinem Üretmen, 1 Ocak 1971 tarihinde doğdu. 1994 yapımı 'Bir Sonbahar Hikayesi' filmi ile izleyici karşısına çıkan Sinem Üretmen, 1995 yılında 'Zıpçıktı', 1996'da 'Tatlı Kaçıklar', 1998 yılında ise 'Örümcek' dizilerinde rol aldı. Burak Kut'un Bebeğim ve Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek kliplerinde oynayan Sinem Üretmen’in ölüm nedeni ise hanüz açıklanmadı.