Demet Akalın Boşanma

Demet Akalın Boşanma

Son dakika Demet Akalın boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 demet akalın boşanma haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın kıyamadı! "Okan ve Kurt..."
Demet Akalın kıyamadı! "Okan ve Kurt..." Okan Kurt'la 6 buçuk yıllık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Demet Akalın, eski eşi için yaptırdığı dövmelerini sildiremedi.
30.10.2018 Magazin
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın...
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın... Bir süre önce icra ve boşanma olaylarıyla gündeme gelen Demet Akalın ile Okan Kurt cephesinde yeni bir gelişme yaşandı
27.09.2018 Magazin
Sıla ağlattı!
Sıla ağlattı! Okan Kurt’la evliliğini üç gün önce bitiren Demet Akalın, şarkıcı Sıla’dan gelen mesajla gözyaşlarını tutamadı
13.09.2018 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz
Demet Akalın ve Okan Kurt'un evliliğini bitiren söz Demet Akalın-Okan Kurt ayrılığının asıl nedeni ortaya çıktı. Eşinden boşanan Demet Akalın için kırmızı çizgi kızı Hira'nın sözleri oldu. İcra memurları geldiğinde Hira "Köpeğimi bari almasınlar anne" diye ağlayınca Akalın boşanma davasını açtı.
13.09.2018 Magazin
Ayrılığın sebebi belli oldu!
Ayrılığın sebebi belli oldu! 6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söyledi. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.
12.09.2018 Magazin
Demet Akalın iki dakikada boşandı
Demet Akalın iki dakikada boşandı Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, anlaşmalı olarak 2 dakikada boşandı. Çiftin kızları Hira'nın velayeti anne Demet Akalın'a verildi. Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi.
11.09.2018 Magazin
Boşanma kararı sonrası Demet Akalın'dan ilk hamle
Boşanma kararı sonrası Demet Akalın'dan ilk hamle Haciz haberleri nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti ayrılık kararı aldı. Çiftin ayrılacağı magazin gündemine bomba gibi düşerken Demet Akalın’ın sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklik dikkatlerden kaçmadı.
11.09.2018 Magazin
Demet Akalın boşanıyor!
Demet Akalın boşanıyor! Haciz haberleri nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti ayrılık kararı aldı.
11.09.2018 Magazin
Boşanma konularına Demet'ten açıklama geldi!
Boşanma konularına Demet'ten açıklama geldi! Eşi Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçirdikleri için boşanacakları konuşulan Demet Akalın, evliliklerinde krizi atlattıklarını ve boşanmayacaklarını söyledi.
8.08.2018 Magazin
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile boşanıyor dedikodularına son noktayı koyarak, boşanmalarının söz konusu bile olmadığını açıkladı.
20.08.2017 Magazin
Demet Akalın son noktayı koydu!
Demet Akalın son noktayı koydu! Demet Akalın, Instagram'daki profil fotoğrafından eşini silince ayrılık dedikodularını alevlendirmişti. Akalın, "Üzerimizde ağır nazar var, ayrılık yok." diyerek boşanmayı yalanladı.
17.08.2017 Magazin
Demet çark etti
Demet çark etti Yaptığı ağır şikayetleri geri aldı ve...
3.06.2010 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum!
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum! Oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezasına çarptırılan Merve Şarapçıoğlu, Bebek’te basın açıklaması yaptı.
11.09.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Demet Akalın: Okan’la tekrar evlilik olmaz!
Demet Akalın: Okan’la tekrar evlilik olmaz! Geçtiğimiz yıl Okan Kurt'tan tek celsede boşanan Demet Akalın, canlı yayında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 47 yaşındaki şarkıcı, Okan Kurt ile yeniden evlenmeyeceğini söyledi.
15.10.2019 Magazin
Okan Kurt şirketleri için konkordato istedi
Okan Kurt şirketleri için konkordato istedi Demet Akalın ile geçen eylül ayında boşanan Okan Kurt ve babası Abdi Kurt konkordato talebinde bulundu. Kurt ailesine ait 10’a yakın şirket için geçici mühlet verildi. Konkordato komiseri atandı.
29.11.2018 Ekonomi
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler?
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler? Şarkıcı Gülben Ergen, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Kendisini sevmeyenlerin Whatsapp grubu kurduğunu belirten Ergen, "Beni neden öldürmek istediler? Ben onlara ne yaptım?" açıklamasıyla dikkati çekti.
7.11.2018 Magazin
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler!
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler! Demet Akalın ve Gülben Ergen önceki gece basın danışmanları Özgü Aras aracılığıyla; Deniz Seki konserinde barıştı. Yeşim Salkım ikilinin barışmasına 'Patlarsınız inşallah!' diyerek tepki gösterdi
11.10.2018 Magazin
Okan Kurt'la ilgili skandal iddia!
Okan Kurt'la ilgili skandal iddia! Şarkıcı Demet Akalın'la boşanma sürecinin ardından haciz işlerini yavaş yavaş yoluna koymaya çalışan Okan Kurt, sosyal medya hesabından iki gün önce paylaştığı bir fotoğrafın altına "Başlamak bitirmenin yarısıdır" yazınca, bu fotoğrafın altına destek mesajları yağmıştı.
10.10.2018 Magazin
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı! Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanan eski dostu Demet Akalın'a zeytin dalı uzatmış, Akalın da kabul etmişti. İkili aylar sonra dün akşam bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
10.10.2018 Magazin
Efkar dağıttı
Efkar dağıttı 6.5 YILLIK eşi Demet Akalın’dan Eylül ayında boşanan Okan Kurt İstanbul gecelerine döndü.
3.10.2018 Magazin
Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt'tan Hira'lı paylaşım
Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt'tan Hira'lı paylaşım Demet Akalın ile Okan Kurt 6 yıllık evliliklerini 11 Eylül'de bitirmişti. Boşanma sonrası geçen hafta kızı Hira ile buluşan ve birlikte gittikleri çocuk parkından bir kare paylaşan Okan Kurt'tan yeni paylaşım geldi.
1.10.2018 Magazin
Demet'i tamamen sildi
Demet'i tamamen sildi Evine gelen haciz sonrası 6.5 yıllık eşi Okan Kurt’tan 12 Eylül’de boşanan Demet Akalın cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.
27.09.2018 Magazin
Okan Kurt'tan boşanma sonrası ilk paylaşım
Okan Kurt'tan boşanma sonrası ilk paylaşım Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın ile 6 yıllık evliliğini sonlandıran Okan Kurt, boşandıktan sonra ilk paylaşımını kızı Hira'yla yaptı.
24.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.