Delaware

Delaware

Son dakika Delaware haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Delaware ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Delaware haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Delaware

haberleri sayfasında son dakika yaşanan delaware gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 delaware haberi bulunmuştur. Tüm delaware haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı)
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı) ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
2.06.2023 Dünya
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
1.06.2023 Gündem
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın yardımcısı Mike Pence’in evinde geçtiğimiz hafta gizli belgeler bulunduğu ve belgelerin Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) teslim edildiği bildirildi.
24.01.2023 Dünya
Çöküşü kripto para piyasasını sarstı: 3 milyar dolar borcu çıktı
Çöküşü kripto para piyasasını sarstı: 3 milyar dolar borcu çıktı İflas başvurusu yapan kripto para borsası FTX’in en büyük 50 alacaklısına yaklaşık 3,1 milyar dolar borcu olduğu ortaya çıktı.
21.11.2022 Ekonomi
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
ABD First Lady’si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü
ABD First Lady’si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’ın geçtiğimiz çarşamba günü pozitif çıkan Covid-19 testi negatife döndü.
30.08.2022 Dünya
ABD'nin First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü
ABD'nin First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'a yapılan Covid-19 testlerinin negatif çıkmasının ardından Biden’ın karantinasının sona erdiği bildirildi.
21.08.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan 'kanser' itirafı: Ben ve birçok insan...
ABD Başkanı Biden'dan 'kanser' itirafı: Ben ve birçok insan... ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı bir konuşma sırasında kanser olduğunu söylemesinden sonra Beyaz Saray açıklama yaptı. Beyaz Saray, Biden'ın ifadelerinin, başkanlık görevine başlamadan önce kanser tedavisi gördüğüne atıfta bulunduğunu söyledi. .
20.07.2022 Dünya
Twitter'dan Elon Musk'a şok dava!
Twitter'dan Elon Musk'a şok dava! Twitter, dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ı, daha önce söz verdiği satın alma anlaşmasına uyması için mahkemeye verdi.
13.07.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD Başkanı Biden bisikletten düştü! Ajanslar son dakika geçti, işte o anlar...
ABD Başkanı Biden bisikletten düştü! Ajanslar son dakika geçti, işte o anlar... ABD tarihinin en yaşlı başkanı olma unvanını taşıyan Joe Biden, Delaware eyaletinde bisiklet sürerken ufak bir kaza geçirdi. Kendisini selamlayan halkın yanında durduğu sırada dengesini kaybeden Biden, yere yuvarlandı. İşte o anlar...
18.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden bisikletten böyle düştü
ABD Başkanı Joe Biden bisikletten böyle düştü ABD Başkanı Joe Biden, Delaware eyaletindeki evinin yakınlarında bisiklet sürerken, gazetecilere el salladığı sırada bisikletten düştü.
18.06.2022 Dünya
ABD, Rusya’ya yönelik yaptırımları artıracak
ABD, Rusya’ya yönelik yaptırımları artıracak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Ukrayna’nın Bucha kentinde yaşanan katliama karşı kayıtsız kalmayacaklarını ifade ederek, Ukrayna’ya desteğin devam edeceğini ve Rusya’ya yaptırımların artırılacağını bildirdi.
20.04.2022 Dünya
DEVA Partisi’nden Birol Aydemir istifa mı etti, neden? Birol Aydemir kimdir, nerelidir? İşte Aydemir’in biyografisi
DEVA Partisi’nden Birol Aydemir istifa mı etti, neden? Birol Aydemir kimdir, nerelidir? İşte Aydemir’in biyografisi Birol Aydemir istifa mı etti, Birol Aydemir neden istifa etti? DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa etti. Aydemir açıklamasında "Umarım hem DEVA Partisi hem de ülkemiz siyasi ortamı hedeflediğimiz liyakatın öncelendiği bir yönetim anlayışına kavuşur." ifadelerine yer verdi.
15.03.2022 Siyaset
ABD'yi Kenan vurdu, hayat durdu! Uyarılar peş peşe geldi
ABD'yi Kenan vurdu, hayat durdu! Uyarılar peş peşe geldi Son yılların en şiddetli kar fırtınası binlerce uçak ve tren seferini iptal ettirdi, şehirlerde yaşayanlardan sokağa çıkmamaları ve seyahat etmemeleri isteniyor. Meteoroloji yetkilileri, hızı 120 kilometreyi bulabilecek rüzgarla birlikte tipinin etkisinin dört katına çıkabileceğini belirterek elektrik kesintileri ve sel uyarıları yapıyor.
29.01.2022 Dünya
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da Geçtiğimiz sezon Frutti Extra Bursaspor’da forma giyen Marial Shayok Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile anlaşmaya vardı.
21.06.2021 Fenerbahçe
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü?
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü? Bitcoin ile ilgili gelişmeler yatırımcının gündeminde... Bitcoin sabah saatlerinde 59 bin dolar bandından 50 bin 900 dolar düzeyine kadar gerileyerek sert düşüş kaydetti. Gece boyu süren Bitcoin'deki sert düşüş kripto para piyasalarını salladı. Bitcoin’deki ani düşüş pek çok alt coinin de çakılmasına neden oldu. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin yükselir mi? Bitcoin neden düştü? Kripto paralara ne oluyor? İşte kripto para piyasalarında son durum!
18.04.2021 Ekonomi
Biden'dan Myanmar'da sivillerin öldürülmesine sert  tepki
Biden'dan Myanmar'da sivillerin öldürülmesine sert tepki ABD Başkanı Joe Biden, Myanmar'da darbe karşıtı göstericilerin güvenlik güçlerince öldürülmesine "Çok korkunç ve şok edici." ifadeleriyle tepki göstererek, darbecilere yönelik yeni yaptırımlar üzerinde çalıştıklarını bildirdi.
28.03.2021 Yaşam
TİM Başkanı Gülle: ABD'ye lojistik merkezi kurulacak
TİM Başkanı Gülle: ABD'ye lojistik merkezi kurulacak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, yurt dışı lojistik merkezlerinin Türk ihracatçısının yeni pazarlara erişmesine hız kazandıracağını belirterek, "ABD’de açmayı planladığımız lojistik merkezi için detaylı bir çalışma gerçekleştirdik. ABD ile 100 milyar dolarlık dış ticaret hacmi hedefimiz var. Bu hedefe hızla ulaşmamız adına, açılacak lojistik merkezinin büyük önem taşıdığına inanıyoruz." dedi.
28.01.2021 Ekonomi
Joe Biden'ın el bastığı İncil'le ilgili bomba detay!
Joe Biden'ın el bastığı İncil'le ilgili bomba detay! Joe Biden 46'ncı ABD Başkanı olarak göreve başlayan Joe Biden'ın göreve başlama töreninde üzerine el basarak yemin ettiği İncil'le ilgili önemli bir ayrıntı basında yer aldı.
20.01.2021 Dünya
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit...
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit... Dünya nefesini tuttu ABD'de yapılacak yemin törenini bekliyor. 20 Ocak'taki yemin töreni için önlemler en üst düzeyde. Başkent Washington’a 20 binden fazla asker konuşlandı. Bu sayı, Irak ve Afganistan’daki Amerikan askerlerinin dört katı.
16.01.2021 Dünya
Dünyaya duyurdular! Facebook'tan hepsi kaldırılacak...
Dünyaya duyurdular! Facebook'tan hepsi kaldırılacak... Skandal Kongre baskınından sonra yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump, FBI'ın "Başkanlık devir-teslim töreninde silahlı protesto gösterileri düzenlenebileceği" uyarıları üzerine Washington DC'de 24 Ocak'a kadar geçerli olacak acil durum ilan etti. Facebook ise, ABD Başkanı Donald Trump'ın 3 Kasım Başkanlık seçimlerine hile karıştırıldığı iddiası üzerine destekçileri arasında kullanılan "çalmayı durdur" ifadesi içerikli bütün paylaşımların kaldırılacağını duyurdu.
12.01.2021 Dünya
Joe Biden'dan çok sert sözler: Onlar terörist
Joe Biden'dan çok sert sözler: Onlar terörist Seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, dün başkent Washington DC'deki Kongre binasının Başkan Donald Trump yanlılarınca basılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dünkü hadiseleri "ABD tarihinin en karanlık günlerinden biri" olarak nitelendiren Biden, Trump'ı retorikle şiddeti kışkırtmak ve demokrasinin altını oymakla itham etti. Biden, Kongre binasını basanlar için "yerli teröristler" ifadesini kullandı.
7.01.2021 Dünya
Donald Trump’ın kızı Ivanka'yı geçecek! ABD Başkanı Biden'ın kızı...
Donald Trump’ın kızı Ivanka'yı geçecek! ABD Başkanı Biden'ın kızı... Gelen son dakika haberine göre; ABD, Başkan Donald Trump’ın kızından sonra yeni Başkan Joe Biden’ın kızını spot ışıkları altında görmeye hazırlanıyor.
16.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Delaware ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki delaware haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.