Dekorasyon

Dekorasyon

Son dakika dekorasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dekorasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dekorasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dekorasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dekorasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.025 dekorasyon haberi bulunmuştur. Tüm dekorasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları... Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletişim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından bağlantılı olan bir taştır. İlk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır. 
7.02.2024 Yaşam
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Rüyada Beyaz Gül Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Gül Tutmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Gül Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Gül Tutmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada beyaz gül görmek genellikle hayırlı ve güzel bir hayata sahip olmak şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi karşısına çıkan tüm sorunları kısa süre içinde aşacak ve bu sayede sevdiklerine daha fazla zaman ayırma imkanı bulacaktır.
9.01.2024 Eğitim
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları...
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları... Yeşim taşı Taş devrinden beri takılarda ve dekorasyon ürünlerinde kullanılan bir doğal taştır. Tarih süresince yeşim taşına kraliyet taşı adı da verilmiştir. 
29.12.2023 Gündem
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım Erciyes Anadolu Holding yeni markası Storish’in hayata geçtiğini duyurdu.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir?
Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir? İstanbul’da Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım arasında tartışma çıktı. Yunus Yıldırım, mutfaktaki meyve bıçağını aldı ve yatak odasında genç kadını tam 32 yerinden bıçakladı. Ardından polisi arayan Yunus Yıldırım gözaltına alındı. Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım’ın sağlık durumu ise vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Merve Veziroğlu Yıldırım öldü mü, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
5.08.2023 Magazin
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Kepkesen Otu Nedir? Kepkesen Otu Faydaları Nelerdir?
Kepkesen Otu Nedir? Kepkesen Otu Faydaları Nelerdir? Batı da ve Güney Asya’ya ait olan bir bitki türü olmaktadır. Ökse otu dünya genelinde en fazla Türkiye'de Anadolu coğrafyasında ve Balkanlarda yetişen bir bitki olmaktadır. Dört mevsim hiç bir şekilde yapraklarını dökmeyen bir bitki türüdür. Birçok hastalığa faydası bulunmaktadır. Oldukça etkili ve tıpta kullanılan faydalı bir bitki olmaktadır. 
10.07.2023 Sağlık
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı!
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı! Demet Özdemir, 400 bin Euro’ya Yunanistan’ın başkenti Atina’da ev aldı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Atina’da alan ünlü oyuncu, şimdilerde evinin dekorasyon işleriyle uğraşıyor.
9.06.2023 Magazin
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 4 bin 700 lira olan kirasının 14 bin lira çıkacağını öğrenen kiracı adeta büyük şok yaşadı. Fahiş artışı kabul etmeyen kiracı, kirayı yasal oranlar çerçevesinde artırdı ve ödemelerini devam ettirdi. Fakat kira ödemesi sırasında 22 kuruş eksik yatırması hayatını kabusa çevirdi.
8.06.2023 Yaşam
Emekli olduktan sonra bu işe girdi! Tanesini 3 bin liradan satıyor
Emekli olduktan sonra bu işe girdi! Tanesini 3 bin liradan satıyor Emekli olduktan sonra hobi olarak çeşitli dekorasyon ürünleri yapmaya başlayan Fatih Acar, orijinali 30 ila 40 bin lira arasında değişen dekorları kendi atölyesinde yapıyor.
14.04.2023 Ekonomi
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 yıl önce bağlanan araçlarını almaya giden iki sürücü, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. Bayram Erol, "Borcunu ödeyince aracımı almaya gittiğimde otoparkta yoktu. Polise gidince. 'Sizinle birlikte 105 araç kayıp. Biz emniyet olarak bu araçların bulunması için mahkemeye verdik' dedi.
2.02.2023 Gündem
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu Tekliflerinizi 280 karakterin altında tutun lütfen.
21.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi! 3 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir son zamanlarda oynadığı yapımlarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak Instagram hesabından siyahlar içinde bir pozunu paylaştı. Özdemir'in pozuna beğeni ve yorum yağdı.
14.12.2022 Magazin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir?
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Türkiye’de yalnızca Gaziantep’te dokunan dokuma türü olan Kutnu kumaşı saray kumaşı olarak da biliniyor. Gaziantep’in coğrafi işaretli yöresel kumaşı olan Kutnu kumaşının özelliği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Kutnu kumaş Gaziantep’e özgü mü? Kutnu kumaşı nerelerde kullanılır? İşte detaylar…
6.11.2022 Yaşam
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi Rojda ALTINTAŞ- İSTANBUL, (DHA) - TÜRK Deniz Araştırmaları Vakfı'nın (TÜDAV) önerisiyle 7 deniz canlısı daha koruma altına alındı. Eylül ayı itibariyle bu türlerin avcılığı, toplanması ve satışı yasaklandı.
13.09.2022 Yaşam
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler?
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? TYT puanıyla alan bölümler 2022 için aramalar başladı. YKS TYT oturumu bugün gerçekleşti. Üniversite sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT sınavına giren öğrenciler puan türüne göre tercih yapabilmek için TYT ile alan bölümler 2022 araştırması yapıyor. Peki, YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? İşte TYT ile girilen bölümler…
18.06.2022 Eğitim
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dekorasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dekorasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.