Defter

Defter

Son dakika defter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan defter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını defter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defter gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.244 defter haberi bulunmuştur. Tüm defter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
Artı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Artı İşareti Nasıl Yapılır?
Artı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Artı İşareti Nasıl Yapılır? Bir sonucun ya da olayın pozitif olduğunu göstermek için artı işareti kullanılmaktadır. Aynı zamanda bu işaret özellikle matematikte toplama konusunda değerlendirilir. Hem günlük yaşamda defter üzerinde hem de bilgisayarda tüm bu amaçlar için ortak biçimde kullanılan bir işarettir.
31.01.2024 Yaşam
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Kesişim İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kesişim İşareti Nasıl Yapılır?
Kesişim İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kesişim İşareti Nasıl Yapılır? Matematikteki kümeler konusunda kullanılan bir işaret olarak kesişim işareti öne çıkmaktadır. Bu durum kümeler kuramı içerisinde A ve B kümelerinin kesiştiği bölgeyi sembolize etmektedir. Yani her iki küme iç içe geçtiği zaman ortak alan olarak ifade edilebilir.
16.01.2024 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. OVP’nin çalıştığını belirten Şimşek, “Attığımız adımlar sonuç vermeye başladı. Sabır ve kararlılıkla programı uygulayacağız, zamana ihtiyacımız var. Kestirme, kolaycı bir çözüm yok ama son birkaç ayda birçok alandaki gelişmeye baktığımızda programın çalıştığını, doğru yolda olduğumuzu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
14.12.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı Düğün solanları işletmecilerinin, ruhsatı olmamasına rağmen düğün organizasyonları yapan otellere karşı verdikleri hukuk mücadelesine dair Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. Kararla birlikte, turizm belgesi olmayan otellerde düğün yapılamayacak.
4.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023 Ekonomi
Erken emeklilik imkanı! Yüz binler bekliyordu, detaylar netleşti
Erken emeklilik imkanı! Yüz binler bekliyordu, detaylar netleşti Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber geldi. Yüz binlerce Bağ-Kur'lu bekliyordu. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, Bağ-Kur ile SSK prim eşitlemesinden sadece küçük esnafları yararlanabileceğini belirterek, “Şirket sahibi olan, bilanço esasına göre defter tutan büyük işveren sahiplerinin bu düzenlemeden faydalanamayacak” dedi.
25.09.2023 Emekli
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu BİM okul malzemeleri velilerin gündemindeki yerini aldı. 2023 BİM kırtasiye ürünleri katalogunda okul çantası, defter, silgi, kalem fiyatları indirimli olarak yer aldı. Bu yıl okullar 11 Eylül'de açılıyor. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerine özel katalog yayınlıyor. Geçtiğimiz yıl BİM kırtasiye malzemelerini indirimli olarak satılmıştı. Peki BİM kırtasiye ürünleri katalogu yayınlandı mı?
10.09.2023 Ekonomi
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu!
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu! ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veli ve öğrencilerin okul malzemeleri telaşı başladı. Okul çantası, suluk, defter, kalem gibi eşyaların fiyatları dışarda el yakıyor. Ucuz yollu alışveriş yapmak isteyenlerin de yolu zincir marketlere düşüyor. ŞOK okul malzemelerinde fiyatları belirledi. İşte ŞOK 26 Ağustos aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
25.08.2023 Ekonomi
BİM kataloğu 25 Ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri! BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı! BİM kataloğu okul eşyaları 2023
BİM kataloğu 25 Ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri! BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı! BİM kataloğu okul eşyaları 2023 BİM kırtasiye ürünleri kataloğu ne zaman gelecek? Sorusu yanıt buldu. Veliler ve öğrencilerin merakla beklediği kırtasiye ürünleri raflardaki yerini aldı. BİM okul malzemeleri öğrenciler için her yıl sunuluyor. Birbirinden farklı ve çeşitli olan kırtasiye ürünleri çeşit çeşit yer alıyor. BİM kataloğu 25 ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri belli oldu. Peki, BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? İşte BİM okul malzemeleri (kırtasiye ürünleri) 2023 kataloğu…
25.08.2023 Ekonomi
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi!
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi! BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM kırtasiye malzemeleri aslında 25 Ağustos katalogunda yer alıyordu. TV reklamlarında da aynı ifade yer almıştı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM okul malzemeleri katalogu ertelendi. Okul çantası, suluk, defter ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinin yer aldığı BİM 29 Ağustos katalogu ve indirimli ürünler listesine ulaştık.
24.08.2023 Ekonomi
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Okul alışverişi için ucuz market arayan veliler CarrefourSA okul malzemeleri 2023 fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerinde yaptıkları indirimli fiyatlar pek çok kişinin merak konusu oldu. CarrefourSA yeni katalogda okul çantası, suluk, defter, kalem ve diğer okul malzemelerinin fiyatlarında indirim yaptı. İşte 21-31 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023...
24.08.2023 Ekonomi
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi!
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi! Tarım Kredi 21-31 Ağustos 2023 aktüel katalog yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veliler ve öğrencilerin okul alışverişi telaşı başladı. Zincir marketlerin 2023 kırtasiye malzemeleride indirim yapması uzun zamandır bekleniyordu. Tarım Kredi Kooperatif Market katalogunda okul çantası, suluk, defter, kalem, silgi fiyatları indirime girdi. İşte 21-31 Ağustos 2023 Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
22.08.2023 Ekonomi
Gelire göre vergi sistemi geliyor! Yeni vergi reformu geliyor, işte 6 adımlı sistem
Gelire göre vergi sistemi geliyor! Yeni vergi reformu geliyor, işte 6 adımlı sistem Ekonomi yönetimi 6 adımlı vergi reformu için kolları sıvadı. Vergi türleri azaltılacak, mevzuat sadeleştirilecek. Elektronik defter tüm mükellef gruplarına yaygınlaştırılacak. Ödeme gücüne göre artan oranda vergi mekanizmaları artacak. İşte 6 adımlı vergi reformunun detayları...
11.08.2023 Ekonomi
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi borcu yapılandırma ile MTV ikinci taksit ödeme süresinin 4 Ağustos Cuma günü sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
31.07.2023 Ekonomi
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Faturalarda yeni dönem! Sona eriyor, tarih belli oldu
Faturalarda yeni dönem! Sona eriyor, tarih belli oldu 2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçişinde son tarih 1 Temmuz oldu. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ilgili kanunu gereği brüt satış hasılatı tutarına göre e-fatura ve e-arşiv fatura sistemine geçecek işletmeler için başlangıç tarihi 1 Temmuz 2023, aynı firmaların e-defter uygulamasına geçiş tarihi ise 1 Ocak 2024 olarak belirlendi.
11.06.2023 Ekonomi
Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi! Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi
Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi! Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi araştırılmaya devam ediyor. 17 Nisan 2023 Pazartesi günü idrak edilecek mübarek Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi ayet ve hadislerde belirtilmektedir. İslam alimleri bin aydan daha hayırlı olan bu önemli gecede kimlerin affedilmeyeceği konusunda görüş bildirmişlerdir. Peki Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi kimdir?
16.04.2023 Gündem
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon Zonguldak merkezli 5 ilde sosyal medyadan 'cep telefonu çekilişi' adı altında dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcıların yöntemi ise şoke etti.
28.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Zihniyeti değiştirmemiz lazım
Kılıçdaroğlu: Zihniyeti değiştirmemiz lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim bir iktidarı değiştirmekten çok daha derin meselelerimiz var. İktidarı değiştireceğiz, orası kolay. Değişim iktidarı değiştirmekten büyük olmalı. Zihniyeti değiştirmemiz lazım. Bu ülkeyi enkaz altında bırakan düşünce şeklini kurutmamız lazım. Değerlerimizi yeni baştan örmemiz lazım. Devlete yaklaşımımızı değiştirmemiz gerek" dedi.
21.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Defter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.