Uçurumda ölüm kalım anları... Böyle kurtarıldılar
Uçurumda ölüm kalım anları... Böyle kurtarıldılar Antalya'da F.İ. ve A.D., otomobilde bıraktıkları çocuklarına 'Yürüyüşe gidiyoruz' diyerek, Güver uçurumunda define aramaya gitti. Uçurum zemininde kazı yapan 2 kişi, yukarı çıkamayınca 24 saat sonra bulundukları yerden UMKE ve AFAD ekiplerince kurtarıldı. F.İ. ve A.D., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polise teslim edildi.
7.09.2021 Yaşam
Definecilerin tahrip ettiği kilise, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya
Definecilerin tahrip ettiği kilise, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya Şanlıurfa'da bulunan ve define arayanların kaçak kazıları ile harabeye çevirdiği Germuş Kilisesi, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Mahalle sakinleri, kilisenin art niyetli insanlardan korunmasını, Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban da restore edilerek, tarihi yapının turizme kazandırılmasını istiyor.
9.06.2020 Gündem
Bu kuyu jandarmayı bile şaşırttı
Bu kuyu jandarmayı bile şaşırttı Düzce'de definecilerin son icraatı parmak ısırttı. 35 metre derine kuyu kazan definecilerin çalışmasını Düzce Kaynaşlı jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ortaya çıkardı. Kuyudan çıkan malzemeler ise pes dedirtti.
29.09.2021 Gündem
Kutsal dağın emanetlerine defineci talanı!
Kutsal dağın emanetlerine defineci talanı! Aydın’ın Söke ilçesinde doğal ve kültürel mirasıyla ünlü Beşparmak Dağları’nda (Latmos) antik kalıntıların defineciler tarafından talan edildiği öne sürüldü...
21.01.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri