David Keynes

David Keynes

Son dakika David Keynes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan David Keynes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını David Keynes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Keynes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david keynes gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 david keynes haberi bulunmuştur. Tüm david keynes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan David Keynes hakkında örgütün yapısına ilişkin verdiği bilgiler etkin pişmanlık hükümleri kapsamında değerlendirilerek ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.
7.09.2022 Gündem
Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme
Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme İzmir'de bazı camilerden yapılan korsan müzik yayınını sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 12'nci Ceza Dairesi'nin beraat kararını bozması üzerine yeniden yargılandığı davada bir kez daha beraat etti.
28.06.2022 Gündem
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında flaş karar!
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında flaş karar! FETÖ’nün gizli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi olan David Keynes’in yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Mütalaada Keynes’in, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cezada ayrıca etkin pişmanlık hükümleri kapsamında indirim yapılması talep edildi.
28.06.2022 Gündem
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi Adana'da jandarma ekipleri, yasa dışı faaliyetlerde bulundukları, dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 2 bin 428 internet sitesine erişimin engellemesini sağladı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle de 165 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
6.04.2022 Gündem
David Keynes'in yargılandığı davada tanıktan ByLock itirafı
David Keynes'in yargılandığı davada tanıktan ByLock itirafı FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi tutuksuz sanık David Keynes'in 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı davada tanık dinlendi. Dinlenen tanık, “Bylock'un kendi üretimi olduğunu düşünmüyorum” dedi.
6.04.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 15 yıla kadar hapis talebi
Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 15 yıla kadar hapis talebi FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki yapılanmasına ilişkin davada 10,5 yıl hapis cezasına çarptırılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul'un yeniden yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Fatih Gürsul'un "örgüt üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapsini talep etti. 
16.03.2022 Gündem
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler… ABD vatandaşı olduktan sonra ismini değiştiren ve FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olduğunu kabul eden Keynes'in "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Peki, David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
6.10.2021 Gündem
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz FETÖ şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes, hakim karşısına çıktı. Keynes’in savunmasında "Ben programın lisans sahibi olarak görünüyorum ama beni şirketteki 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz. Hiçbir şeyden haberim yok. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dediği öğrenildi.
6.10.2021 Gündem
David Keynes kimdir? Alparslan Demir kimdir?  ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı!
David Keynes kimdir? Alparslan Demir kimdir? ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı! FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes teslim oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ByLock yüzünden aranan David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve tutuklandığı ortaya çıktı. İfadesinde örgüt bağlantısını kabul eden Keynes, itirafçı oldu. Peki, David Keynes kimdir? David Keynes FETÖ ile bağlantısı ne? ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı!
29.07.2021 Gündem
FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi Alparslan Demir nasıl David Keynes oldu?
FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi Alparslan Demir nasıl David Keynes oldu? FETÖ silahlı terör örgütünün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi David Keynes’in 9 Haziran’da İstanbul’da teslim olduğu ortaya çıktı. İtiraflarında, aslında adının Alparslan Demir olduğunu, ABD vatandaşlığına geçince ünlü iktisatçıdan esinlenip David Keynes adını aldığını söyledi.
29.07.2021 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
ByLock kurucusu CHP’yi aramış
ByLock kurucusu CHP’yi aramış CHP’li Aksünger, ByLock ile ilgili bir rapor hazırlamalarının ardından bu uygulamanın kurucusu David Keynes’in kendisini ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu defalarca aradığını söyledi. Aksünger “Keynes ya yerli ya yabancı istihbaratçı yahut cemaatçi” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'li Aksünger: ByLock'un kurucusu beni aradı
CHP'li Aksünger: ByLock'un kurucusu beni aradı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ByLock'la ilgili bir rapor hazırladıklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, raporun ardından ByLock'un kurucusu olan David Keynes'in kendisini ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını söyledi.
2.01.2018 Siyaset
‘Darbe girişimi Başbakan’a neden haber verilmedi?’
‘Darbe girişimi Başbakan’a neden haber verilmedi?’ 15 Temmuz’la ilgili ‘kontrollü darbe’ iddiasında bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “MİT Müsteşarı saat 16.16’da, Genelkurmay Başkanı 17.54’te, Cumhurbaşkanı 19.30’da haberdar olmuş. Başbakan ise 21.30’da. Üçlüye soruyorum, neden başbakana haber vermediniz?” dedi
29.09.2021 Gündem
Yargıtay’dan MİT’e 3 ByLock sorusu
Yargıtay’dan MİT’e 3 ByLock sorusu Yargıtay 16’ncı Ceza Dairesi MİT’e, “ByLock’u kim kurdu, nasıl girilir ve telefonunda yüklü olmayan girebilir mi” diye 3 kritik soru yöneltti. MİT’in cevapları soruşturmalara yol gösterecek
29.09.2021 Gündem
ByLock ‘Tilki’si Atalay Candelen
ByLock ‘Tilki’si Atalay Candelen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün kriptolu yazışma programı ByLock'u tasarladığı iddia edilen 'Tilki' lakaplı örgüt üyesinin kimliğine ulaştı...
29.09.2021 Gündem
Savcıdan ayrıntılı 'ByLock' değerlendirmesi
Savcıdan ayrıntılı 'ByLock' değerlendirmesi İZMİR Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz tarafından hazırlanan ve Okan Mertkaya ile Faruk Sümer, 5-10 yıl hapis cezası istemiyle 13'üncü Ağır Ceza Mahkamesi tarafından kabul edilen ididanamede örgütün kriptolu haberleşme için 'ByLock' programını kullandığı vurgulandı. Savcı iddianamede 'ByLock' ile ilgili ayrıntılı bilgilere yer verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Orası şüpheli sandalyesi değil’
‘Orası şüpheli sandalyesi değil’ 15 Temmuz darbe girişimini, darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, başkanlığında toplandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

David Keynes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david keynes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.