Darp İddiası

Darp İddiası

Son dakika darp iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darp iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darp iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darp İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darp iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 darp iddiası haberi bulunmuştur. Tüm darp iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar Gençlerin nişanlandıktan sonraki tartışmaları ve darp iddiası, hem nişanın bozulmasına sebep oldu; hem de aileleri karşı karşıya getirip davalık etti. Gelin, damat tarafının kendisini ve annesini darp ettiğini öne sürdü ve manevi tazminat davası açtı. Yargıtay kararı ise emsal niteliğinde. Konuya ilişkin önemli detaylara yer veren uzman isim konunun nişanlılıkla bağlantısını da değerlendirdi. İşte detaylar...
25.12.2022 Gündem
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası Antalya'nın İbradı ilçesinde Kıbrıs gazisi Nail Güzel (72) ile eşi Azize Güzel (68), kendilerini darbettikleri iddiasıyla 5 kişiden şikayetçi oldu. Eşinin yeğenleri tarafından dövüldüğünü belirten Nail Güzel, "Beni görür görmez göğsüme yumruğu vurdu. Ben de o darbeyle yere düşüp bayılmışım. Benim elim ve ayağım sakat, bu ülke için canımı feda ettim" dedi.
30.08.2022 Yaşam
Kadının dövüldüğünü zannedip ihbar ettiler! Gerçek çok başka çıktı...
Kadının dövüldüğünü zannedip ihbar ettiler! Gerçek çok başka çıktı... Mersin’de bir erkek, alkollü eşini eve götürmek için sokak ortasında uzun süre uğraştı. Kadının dövüldüğünü düşünen bir vatandaş, yaşananları cep telefonuyla kayda alıp, polise ihbarda bulundu.
7.04.2022 Yaşam
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı!
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı! Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanının darp edildiği iddiası ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında uzman çavuşun olay yerinden uzaklaşırken bir grubun üzerine yürüyerek duvarda sıkıştırıp darp ettiği görülüyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, "Uzman çavuşumuzun hiçbir suretle doktoru darp etmediği ve acılar içinde olmasına rağmen saldırıdan kaçınarak bir an önce oradan uzaklaşmaya çalıştığı görülmektedir" dedi.
18.03.2022 Gündem
İzmir'de öğretmenden, öğrenciye 'darp' iddiası
İzmir'de öğretmenden, öğrenciye 'darp' iddiası İzmir'in Buca ilçesinde 3 çocuk annesi Rüya Seda M. (34), oğlu A.M.'nin (9) okulda darbedildiği gerekçesiyle öğretmen F.M.O.'dan şikayetçi oldu. Anne M., "Aksaray'daki görüntüleri izleyince şok olmuştum, bir öğretmen nasıl bu kadar sinirlenip döne döne öğrencisine vurabilir, nasıl böyle bir şey yapabilir diye düşünmüştüm. İzledikten 1 saat sonra da kendi çocuğumun başına böyle bir şey geldiğini öğrendim. Şok olduk" dedi.
25.12.2021 Yaşam
İzmir'de öğretmenden, öğrenciye 'darp' iddiası: Boynundan tutup sınıfa götürdü, duvara fırlattı
İzmir'de öğretmenden, öğrenciye 'darp' iddiası: Boynundan tutup sınıfa götürdü, duvara fırlattı İzmir'in Buca ilçesinde 3 çocuk annesi Rüya Seda M. (34), oğlu A.M.'nin (9) okulda darbedildiği gerekçesiyle öğretmen F.M.O.'dan şikayetçi oldu. Anne M., "Aksaray'daki görüntüleri izleyince şok olmuştum, bir öğretmen nasıl bu kadar sinirlenip döne döne öğrencisine vurabilir, nasıl böyle bir şey yapabilir diye düşünmüştüm. İzledikten 1 saat sonra da kendi çocuğumun başına böyle bir şey geldiğini öğrendim. Şok olduk" dedi.
24.12.2021 Gündem
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında şoke eden ifadeler: Kendine tokat atıyordu!
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında şoke eden ifadeler: Kendine tokat atıyordu! Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tanıklar dinlendi. Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz tanık olarak verdiği ifadesinde, "Feyza hanımın, kardeşimle evli olduğu süreçte kendisine zarar verdiğine ve yaraladığına şahit oldum. Feyza hanım, Özcan ile her tartıştığında kendi kendini çimdikliyordu, yaralıyordu" dedi. Feyza Aktan'ın kardeşi Eda Aktan ise "Özcan, balkonda sigarayı Feyza'nın yüzüne yönelterek, 'Sigarayı yüzünde söndürürüm' dedi. Daha sonra Feyza'nın yanına gittiğimde vücudunda darp izlerini gördüm" diye konuştu.
2.12.2021 Magazin
Çıplak ayakla polislerin yanına koşup yardım istedi! 'Eşim beni dövdü'
Çıplak ayakla polislerin yanına koşup yardım istedi! 'Eşim beni dövdü' Çorum’da bir kadın, çıplak ayak 2 kilometre koşarak geldiği kontrol noktasında, evde tartıştığı eşinin kendisini dövdüğünü söyleyip polisten yardım istedi. Polis merkezine götürülen kadının darp iddiası araştırılıyor.
3.04.2021 Gündem
Ozan Güven organik tarıma yöneldi!
Ozan Güven organik tarıma yöneldi! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven, bir süredir Cunda'da yaşıyor. Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar oyunculuğa ara veren Güven'in, organik tarıma yöneldiği öne sürüldü.
22.03.2021 Magazin
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi İlknur Meral’in Bakırköy’de evinin bulunduğu parselin satılması sırasında, belediye tarafından satışa katılmasına engel olunduğu ve darp edildiğini iddia ettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. "Kendimi öldüreceğim" diye bağırdığı görüntüler sosyal medyaya düşen, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kayınvalidesi ve Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Meral, iki parmağının kırıldığını, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Öte yandan Bakırköy Belediyesi yaptığı açıklamada satışın hukuka uygun olduğunu ve darp olayının gerçek olmadığını beyan etti.
30.12.2020 Gündem
Ayvalık'ta eğlence mekanında anne ve kızına darp iddiası
Ayvalık'ta eğlence mekanında anne ve kızına darp iddiası Ayvalık'ta gittikleri bir eğlence mekânında annesi ile birlikte darp edildiğini iddia eden 21 yaşındaki Açelya Çelik, mekânın işletmecilerinden şikâyetçi oldu. Darp raporunda burnunda kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler olduğu belirtilen genç kız, "Kadına şiddet artık son bulsun. Başka kimsenin başına gelmesini istemiyorum" dedi.
9.08.2020 Gündem
Günlük kiralık ev kavgası! Aralarında polisler de var, ortalık karıştı
Günlük kiralık ev kavgası! Aralarında polisler de var, ortalık karıştı Esenyurt'ta, bir sitenin yöneticileri ile sitede günlük ev kiraladıkları iddia edilen kişiler ve bu kişileri kolladıkları iddia edilen site sakini 2 polisin de bulunduğu grup arasında kavga çıktı. Site sakini polislerin, kendilerine bıçak çeken site çalışanı ile bazı kişileri silah çekerek yere yatırması ve daha sonra gelen takviye polislerin toplanan kalabalığı biber gazıyla dağıtması güvenlik kameralarına yansıdı.
2.11.2019 Gündem
Pet şişeye tekme atan ortaokul öğrencisine darp iddiası
Pet şişeye tekme atan ortaokul öğrencisine darp iddiası İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 8'inci sınıf öğrencisi E.Ç.'nin babası Tanju Ç. (40), okulun beden eğitimi öğretmeni Ş.A. hakkında, oğlunu pet şişeye tekme attığı için dövdüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
28.10.2019 Yaşam
Eminönü balıkçısında darp iddiası... Savcılıktan flaş gözaltı kararı!
Eminönü balıkçısında darp iddiası... Savcılıktan flaş gözaltı kararı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eminönü'nde bir kişinin balıkçıda darbedilmesine ilişkin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 8 şüpheli hakkında teşhis işlemleri için gözaltı kararı verdi.
8.08.2019 Gündem
Mahkemeye “rapor” başvurusu
Mahkemeye “rapor” başvurusu Sıla Gençoğlu’nun darp iddiası sonrası özel hastaneden aldığı raporun araştırılması istendi.
11.04.2019 Magazin
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Özel rehabilitasyon merkezinde 10 yaşındaki çocuğa 'darp' iddiası
Özel rehabilitasyon merkezinde 10 yaşındaki çocuğa 'darp' iddiası Uşak'ta, 10 yaşındaki çocuğu M.K.'nın özel rehabilitasyon merkezinde şiddet gördüğünü ileri sürerek sosyal medyadan fotoğraf paylaşan baba S.K. (36), hastaneden aldığı rapor ile polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldığı ve müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.
10.12.2018 Yaşam
Taksi sürücüsünden turiste darp iddiası!
Taksi sürücüsünden turiste darp iddiası! İstanbul Fatih'te taksi sürücüsünün ücret konusunda tartışma yaşadığı Iraklı Mohammed Dawood'u darp ettiği öne sürüldü.
15.11.2018 Gündem
İzmir'de 2 yaşındaki öğrenciye darp iddiası
İzmir'de 2 yaşındaki öğrenciye darp iddiası İzmir'in Çiğli ilçesinde, anaokuluna giden 2 yaşındaki çocuklarının okulda darbedildiğini iddia eden aile, okul kurucusu ve öğretmen hakkında şikayetçi oldu.
6.11.2018 Yaşam
Ahmet Kural'ın avukatından yeni açıklama
Ahmet Kural'ın avukatından yeni açıklama Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, kamuoyunu yanıltıcı bilgi paylaşımlarının yapıldığını belirterek "Manipülasyon içeren bilgilerin gerçekmiş gibi gündeme getirilmesi ile amacını aşan bir noktaya taşınmak istenmektedir" dedi.
4.11.2018 Magazin
5 yaşındaki çocuğa kreşte darp iddiası
5 yaşındaki çocuğa kreşte darp iddiası Antalya’da özel bir kreşe giden 5 yaşındaki hiperaktif çocuğun tekme tokatla kreş sahibi tarafından darp edildiği ileri sürüldü. Darp sonucu çocuğunun karnında morluk oluştuğunu ve ayak parmağı tırnağının kırıldığını iddia eden anne, “5 yaşındaki bir çocuğu, 35-40 yaşındaki bir adam darp edebiliyorsa kesinlikle vicdanı yok demektir. Bunu yapan kreşin kesinlikle kapanmasını istiyorum. Oradaki eğitmenler, eğitmen değiller” dedi.
5.10.2018 Yaşam
Ukraynalı mankenden tecavüz ve darp iddiası
Ukraynalı mankenden tecavüz ve darp iddiası Ukrayna'dan Türkiye'ye mankenlik yapmaya gelen Olena P. (22), mankenlik ajansı sahibi A.Ç.'den kendisini eve kilitledikten sonra darp ve tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. İfadesi alınan A.Ç. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
16.12.2017 Yaşam
Cezaevi yönetimi Samast için alarmda
Cezaevi yönetimi Samast için alarmda Kocaeli F Tipi Kapalı Cezaevi’nde üç kişilik hücrede kalan gazeteci Hrant Dink’in katili Ogün Samast, güvenlik gerekçesiyle tek kişilik hücreye alındı
29.09.2021 Gündem
Konya'da engelli gence darp iddiası!
Konya'da engelli gence darp iddiası! Konya'da zihinsel engelli gencin, evinin ziline bastığı için komşusu tarafından darp edildiği öne sürüldü.
26.11.2016 Yaşam
Uçakta taciz ve darp iddiası
Uçakta taciz ve darp iddiası Adana-Ankara uçağında bir erkek yolcu ön koltukta oturan kadın yolcuyu önce taciz etti, kadının tepki göstermesi üzerine ise yumrukladı. İddiaya göre uçuş sırasında yaşanan olaya diğer yolcular ve uçuş görevlileri sessiz kaldı...
8.07.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Darp İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darp iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.