Danfoss

Danfoss

Son dakika Danfoss haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Danfoss ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Danfoss haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Danfoss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan danfoss gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 danfoss haberi bulunmuştur. Tüm danfoss haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alttan ısıtma işe yaradı, yol uzuyor
Alttan ısıtma işe yaradı, yol uzuyor Danimarkalı Danfoss, Soma’da 10 bin konutu santral suyu ile % 40 daha ucuz ısıtan projeyi hayata geçirdi. Ardından Ankara Protokol Yolu’nun altına ısıtma sistemi yaptı ve buzlanmanın önüne geçildi. Danfoss şimdi her iki sistemi de Türkiye’ye yayacak.
1.04.2017 Ekonomi
Türkiye bizim için yetenek havuzu
Türkiye bizim için yetenek havuzu Danfoss Grubu Başkan Yardımcısı ve Operasyon Direktörü Kim Fausing, “Türkiye’yi bir yetenek havuzu olarak görüyoruz. Buradan insan kaynağı alıp başka yerlerde de kullanmak istiyoruz” dedi.
10.06.2016 Ekonomi
Danfoss’a 3 inovasyon ödülü birden!
Danfoss’a 3 inovasyon ödülü birden! Danfoss, Çin Soğutma Fuarı kapsamında her yıl Şangay’da düzenlenen İnovasyon Ürünü Töreni’nden üç ödülle döndü.
24.04.2015 Arşiv
Eşit oranda ısı dağılımı mümkün!
Eşit oranda ısı dağılımı mümkün! Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri, Teskon Sodex Fuarı’nın ilgi odağı oldu
15.04.2015 Arşiv
Danfoss, 2014 yılı cirosuyla rekor kırdı
Danfoss, 2014 yılı cirosuyla rekor kırdı 2014 finansal verilerini açıklayan Danimarka devi,Türkiye’de % 22’lik büyüme gerçekleştirdi.
9.04.2015 Arşiv
Isınma harcamalarında yüzde 75 tasarruf edin
Isınma harcamalarında yüzde 75 tasarruf edin Danimarka’nın dünya devi Türkiye’de üretimi gündemine aldı.
13.06.2013 Bilim ve Teknoloji
Klimalı tabut ihalesine 6 firma teklif götürdü
Klimalı tabut ihalesine 6 firma teklif götürdü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce satın alınacak 25 adet klimalı tabut ihalesine 6 firma teklif verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Danfoss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki danfoss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.