Damat Adayı

Damat Adayı

Son dakika damat adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan damat adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını damat adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damat Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damat adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 658 damat adayı haberi bulunmuştur. Tüm damat adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirildiğini iddia etmişti! Flaş gelişme
15 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirildiğini iddia etmişti! Flaş gelişme Niğde'de, zorla evlendirildiğini söyleyip yardım isteyince korumaya alınan kız çocuğu A.Ö.'nün (15), evlendirileceği teyzesinin oğlu A.Ö. (21) ile anne ve babaları gözaltına alındı.
5.07.2023 Gündem
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Batman'da gelin arabası olarak kullanıldı.
10.06.2023 Yaşam
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Kısmetse Olur Ozan kimdir, kaç yaşında? Ozan Yakın Kısmetse Olur'a kimin için geldi?
Kısmetse Olur Ozan kimdir, kaç yaşında? Ozan Yakın Kısmetse Olur'a kimin için geldi? Kısmetse Olur Ozan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Youtube platformunda yayınlanmaya başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılan damat adayı Ozan Yakın hakkında araştırmalar başladı. Yarışmanın yeni yüzlerinden olan ve dikkat çeken isimlerinden Kısmetse Olur Ozan kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Geldiği ilk gün Elif'i kırmızı odaya çağırdı!
Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Geldiği ilk gün Elif'i kırmızı odaya çağırdı! Kısmetse Olur evinin yeni damat adaylarından Batuhan Boz hakkında araştırmalar devam ediyor. Kısmetse Olur Batuhan hem görüntüsü hem de tavırlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Batuhan Boz ne iş yapıyor? İşte detaylar...
2.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok? Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023 Televizyon
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar Gençlerin nişanlandıktan sonraki tartışmaları ve darp iddiası, hem nişanın bozulmasına sebep oldu; hem de aileleri karşı karşıya getirip davalık etti. Gelin, damat tarafının kendisini ve annesini darp ettiğini öne sürdü ve manevi tazminat davası açtı. Yargıtay kararı ise emsal niteliğinde. Konuya ilişkin önemli detaylara yer veren uzman isim konunun nişanlılıkla bağlantısını da değerlendirdi. İşte detaylar...
25.12.2022 Gündem
Yargıtay son noktayı koydu! Evlililik vaadiyle dolandırıcılık yapana şok
Yargıtay son noktayı koydu! Evlililik vaadiyle dolandırıcılık yapana şok Kendisiyle evleneceğini söyleyen kadına daire ve arabasını devreden genç adam hayatının yokunu yaşadı. Kadının evylenmekten vazgeçmesiyle sarsılan genç soluğu mahkemede aldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan yargıtay; evlilik vaadi ile davacının iradesinin fesada uğratıldığına dikkat çekti.
29.10.2022 Gündem
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne?
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne? Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamasının ardından vatandaşlar Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Damat adayı Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler….
24.06.2022 Magazin
Dışişleri'nden onaylı aşk!
Dışişleri'nden onaylı aşk! Aile sınavından geçen ancak Dışişleri’ne takılan damat adayı M.K., aşkından vazgeçmeyerek konuyu mahkemeye taşıdı. İdare Mahkemesi’nin “Evlenebilirsin” kararına Dışişleri yine “Olmaz” yanıtı vererek, bir üst mahkemeye itiraz etti. İstinaftan da olumlu karar çıkınca Dışişleri ikna oldu ve çifte “Evlenmeye engel kalmadı” müjdesi verdi.
13.05.2021 Gündem
Düğün salonlarında yeni dönem! Uygulama başlıyor
Düğün salonlarında yeni dönem! Uygulama başlıyor Pandemi nedeniyle düğünlerin yasaklanması nedeniyle zor günler geçiren salon işletmecileri, normalleşme sürecine hazırlık aşamasında ISO 9001:2015 belgesi alıp, 'Güvenli Düğün Projesi'ni hayata geçirecek. Düğün Saloncuları ve Organizasyoncular İşveren Sendikası'nın halk sağlığını korumayı ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflediği projede, normalleşme döneminde yapılacak düğünlerde kurallara uyulmayan salonları, 'gizli davetli' denetleyecek.
3.02.2021 Gündem
Çatı Katı Aşk 6. bölüm fragmanı yayınlandı!
Çatı Katı Aşk 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşen ile Ateş birbirlerinden etkilenseler de, aşık olup olmadıklarını sorguluyorlar.
10.08.2020 Televizyon
Ateş, damat adayını fena kafaladı!
Ateş, damat adayını fena kafaladı! Çatı Katı Aşk 5. Bölümde Ateş, damat adayı Ömer'e türlü numaralar yaparak Ayşen'in gözünden düşürmeye çalışıyor!
7.08.2020 Televizyon
Damat adayı, söz bozulunca pompalıyla dehşet saçtı!
Damat adayı, söz bozulunca pompalıyla dehşet saçtı! Antalya'da Onur D. (24), söz yüzüğünün atılması üzerine kavga ettiği sözlüsünün kuzeni Melih K.'nin kamyoneti ile oturdukları binaya 3 gün arayla pompalıyla ateş etti. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, şüpheli polise giderek teslim oldu.
19.07.2020 Gündem
Corona virüs, kaçak düğünlere yöneltti
Corona virüs, kaçak düğünlere yöneltti Corona virüs salgını nedeniyle yasaklanan toplu etkinlikler arasında yer alan düğünler, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kaçak yapılmaya başlandı. Düğün Saloncuları ve Organizasyoncular İşveren Sendikası Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Murat Kaçar, corona virüs tedbirleri nedeniyle kapalı durumdaki düğün salonlarının açılmamasının kaçak düğünlerde artış yaşattığını, bunun önlenmesi için düğün salonlarının yeniden açılması gerektiğini söyledi.
5.06.2020 Gündem
Afili Aşk 32. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 32. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları… olmaya hazırlanıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Ayşe ve Kerem arasında inatlaşma uğruna yeni bir oyun başlayacak. Peki Afili Aşk 32. Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Afili Aşk 32. bölüm fragmanı yayında
Afili Aşk 32. bölüm fragmanı yayında Kerem ve Ayşe kendilerini gene bir oyun döngüsünün içinde buluyor.
31.01.2020 Televizyon
Altınlarla kaçan 'firari gelin' yakalandı, sözleri şaşkına çevirdi
Altınlarla kaçan 'firari gelin' yakalandı, sözleri şaşkına çevirdi Çorum'da evlilik aşamasında olduğu Gökhan Uncu'nun (23) düğün için aldığı altınlarla ortadan kaybolan firari gelin adayı Nurhan B. (23), Uşak'ta polis ekiplerince yakalandı. Yargılandığı davaya, Uşak'tan SEGBİS aracılığıyla katılan Nurhan B., suçlamaları reddederek şaşırtan açıklamalarda bulundu. Firari gelinin ilk sözleri ne oldu? İşte firari gelin Nurhan B.'nin şoke eden ifadesi...
10.01.2020 Gündem
Kaçak gelin her yerde aranıyor
Kaçak gelin her yerde aranıyor Çorum'da evlilik aşamasında olduğu Gökhan Uncu'nun (23) düğün için aldığı altınlarla ortadan kaybolan gelin adayı Nurhan B. (23) ile kaçışına yardımcı olan Mesut A. ve Sait G. hakkında, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.11.2019 Yaşam
Eşinin saçını çekmek hem boşanma hem tazminat sebebi
Eşinin saçını çekmek hem boşanma hem tazminat sebebi Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, eşinin saçını çekmeyi 'onur kırıcı' olarak değerlendirip, bunun boşanma sebebi olduğuna hükmetti.
18.09.2019 Gündem
İntihar eden damat adayı ile ilgili konuştu!
İntihar eden damat adayı ile ilgili konuştu! Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında adını duyuran damat adayı Uğur Doğan, intihar etti. Zuhal Topal sosyal medya hesabından Uğur Doğan için taziye mesajı yayınladı.
16.08.2019 Televizyon
Ünlü damat adayı veda videosu yayınlayıp intihar etti
Ünlü damat adayı veda videosu yayınlayıp intihar etti Katıldığı evlilik programıyla tanınan damat adayı Uğur Doğan, Fatih'te intihar etti.
14.08.2019 Yaşam
'Bu gidişle görücü usulüyle evleneceğim!'
'Bu gidişle görücü usulüyle evleneceğim!' Tuğba Özerk, önceki gün Nişantaşı City's AVM çıkışı objektiflere takıldı.
4.08.2019 Magazin
Düğün iptal sigortası! Davetliler de güvence altında...
Düğün iptal sigortası! Davetliler de güvence altında... Yazın yoğunlaşan her 10 düğünden ikisi iptal ediliyor. Piyasaya yeni sürülen düğün sigortasıyla gelinlik, damatlık, takılar güvence altına alınırken 300 davetli de sigortalanıyor.
23.07.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Damat Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damat adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.