Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Geldiği ilk gün Elif'i kırmızı odaya çağırdı!

Kısmetse Olur evinin yeni damat adaylarından Batuhan Boz hakkında araştırmalar devam ediyor. Kısmetse Olur Batuhan hem görüntüsü hem de tavırlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Batuhan Boz ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında? Geldiği ilk gün Elif'i kırmızı odaya çağırdı!

Kısmetse Olur Batuhan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni damat adaylarından olan Batuhan Boz, Kısmetse Olur evine geldiği ilk gün Sedat'la ilişkisini yeni bitiren Elif'i kırmızı odaya çağırdı. Elif'in "Neden ben?" sorusuna, "Hoşşun" cevabını veren Kısmetse Olur Batuhan, görüntüsü ve tavırlarıyla izleyicinin de dikkatini çekti. Peki Kısmetse Olur Batuhan kaç yaşında, ne iş yapıyor?

KISMETSE OLUR BATUHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Batuhan Boz 27 yaşındadır. Ankara'da yaşayan damat adayı, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi mezunudur. Kısmetse Olur Batuhan, Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim alıyor.

2021'de 4. Best fotomodel seçilen Kısmetse Olur Batuhan, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya'da konserler verdiğini söyledi. Boz, edebiyatla ilgileniyor ve Aziz Nesin, Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Sabahattin Ali, Victor Hugo okumayı seviyor.