Dalga Geçti

Dalga Geçti

Son dakika dalga geçti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dalga geçti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dalga geçti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dalga Geçti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dalga geçti gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 dalga geçti haberi bulunmuştur. Tüm dalga geçti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
Dünya dalga geçti! Resmen felaket, Kerem Aktürkoğlu'nun hilesine herkes gülüyor
Dünya dalga geçti! Resmen felaket, Kerem Aktürkoğlu'nun hilesine herkes gülüyor Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u ilk yarıda bulduğu golle 1-0 yendi. Sarı kırmızılıların galibiyet golünü Mauro Icardi kaydetti. Maçta Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin penaltı pozisyonundaki organizasyonu gündem oldu. İşte detaylar...
27.09.2023 Galatasaray
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler Daha önce Müslümanların inançlarına hakaret eden karikatürler yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi, binlerce insanın hayatını kaybettiği Türkiye'nin 10 ilini yıkan depremlerle alay etti. Derginin yayınladığı karikatürde yıkık binalar çizildi ve üzerine "Tank yollamaya bile gerek yok" yazdı.
7.02.2023 Dünya
Enkaz altından sosyal medya ile yerlerini bildirdiler
Enkaz altından sosyal medya ile yerlerini bildirdiler Felaketler zincirinde sosyal medya ilk kez yardım çığlığı kanalı oldu. Enkaz altında kalanlar sosyal medyadan mesajlar atarak yerlerini ve içinde bulundukları durumu anlattı. Emniyet de tüm mesajları değerlendirerek bölgedeki ekiplere bildirip yardım ulaştırmaya çalıştı.
7.02.2023 Gündem
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.
12.12.2022 Dünya
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü!
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü! Adana’da bir kişi, dalga geçtiği zihinsel engelli çocuğun babasını sopayla başına vurarak öldürdü. Zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.12.2022 Yaşam
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı? Esra Erol'da işlenen aşk olayı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan 1 yıl geçerken Nergiz hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi. Dosya kapanırken Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığını iddia edince Erdi Harmancı yeniden güdeme geldi. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
6.12.2022 Gündem
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor'
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor' Antalya’da daha önce bir sitenin bahçesine girerek site sakinlerinin aşure kazanını çalan hırsız, bu kez de sandalyelerini çaldı. Art arda yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren site yöneticisi Zeynel Tan, “Bu gidişle havuzu kapatacağım. Bu işler devam edecek gibi görünüyor. Sıra şezlonglara geldi. Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor” dedi.
1.09.2022 Yaşam
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler Dünyanın gözü kulağı Almanya'da başlayan G7 zirvesinde. Liderlerin Ukrayna savaşı dahil pek çok küresel konuyu masaya yatıracağı zirveye Putin şakası damgasını vurdu. İşte liderlerin Putin'i ti'ye aldığı o anlar...
27.06.2022 Dünya
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..."
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..." Dijital bir platformda 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisiyle ekranlara dönen Hazal Kaya, sezonu Çeşme'de açtı. Tatile arkadaşları Selin Şekerci ve Demet Özdemir'le giden Kaya güneşten kızarmış halini paylaşarak kendiyle dalga geçti. Hazal Kaya'nın bikinili görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
13.06.2022 Magazin
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti!
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti! 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 29. yılında Koruma Müdürü Musa Öztürk, Özal’ın kendini Bosna Hersek için feda ettiğini söyledi.
19.04.2022 Gündem
Naz Mila sert yorumu ifşaladı ve dalga geçti!
Naz Mila sert yorumu ifşaladı ve dalga geçti! Gelin adayı olarak tanıdıktan sonraa yaptığı paylaşımlarla bir fenomen olan Naz Mila takipçisinden gelen kötü yorumu ifşa edip bu yorumu yapan kişiyle dalga geçti.
3.03.2022 Magazin
Biri toplantıda dalga geçti diğeri Göztepe deplasmanına gelmedi! Torrent 3 yıldızın hesabını kesti
Biri toplantıda dalga geçti diğeri Göztepe deplasmanına gelmedi! Torrent 3 yıldızın hesabını kesti Gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başlayan Domenec Torrent, Galatasaray'da 3 futbolcunun hesabını kesti. Ayrılıkları şimdilik onaylamayan Burak Elmas, Ç.Rizespor maçından sonra son durumu yeniden gözden geçirecek.
23.02.2022 Galatasaray
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti Ebru Şancı yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, küçük oğlunun çoraplarını evin ortasına çıkarmasının sebebinin eşi olduğunu söyledi.
24.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu!
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu! Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci daha sonra küsmüştü. Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince gündem oldu.
19.12.2021 Magazin
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin
Avukattan büyük skandal! 2 yıl sonra ortaya çıktı
Avukattan büyük skandal! 2 yıl sonra ortaya çıktı 32 yaşındaki Seçil Arabacı, metrobüs kazasında yatağa mahkûm kaldı. Avukat Şenol O., “Zararınızı tazmin edeceğim” deyip aileden vekâlet aldı. İki yıl geçti, avukatın hiçbir adli makama başvurmadığı ortaya çıktı.
24.08.2021 Yaşam
Burun estetiği hayatını kabusa çevirdi! Başına gelmeyen kalmadı
Burun estetiği hayatını kabusa çevirdi! Başına gelmeyen kalmadı Evlilik öncesi burun estetiği yaptıran genç kadın, gözlerini açtığında hayatının şokunu yaşadı. Nişantaşı'ndaki ünlü bir doktora başvuran genç kadının 1 saat sürmesi gereken ameliyatı, tam 10 saat sürdü. Kulağından kıkırdak parçası alındı, üst dudak ve çene estetiği yapıldı. Ameliyat sonrası ise dudağında ip parçası unutulduğu ortaya çıktı. Yüzünün birçok noktasında kalıcı izler kalan Güllü Gökçe isimli kadın hayatının kabusunu yaşadı.
14.08.2021 Gündem
Sosyal medya bunu konuşuyor! Çöp sanıp toplayınca olanlar oldu
Sosyal medya bunu konuşuyor! Çöp sanıp toplayınca olanlar oldu Polonezköy Tabiat Parkı’na 8 Ağustos’ta yapılacak yarışlar için konulan parkur işaretlerini bir vatandaş plastik çöp zannederek topladı. Parkuru tanımak için turlayan bisikletçiler işaretler olmayınca kayboldu.
23.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dalga Geçti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dalga geçti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.