Masterchef Barış

Masterchef Barış

Son dakika masterchef barış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef barış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef barış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Barış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef barış gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 masterchef barış haberi bulunmuştur. Tüm masterchef barış haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? 6 Kasım MasterChef kırmızı-mavi takımda kimler var?
MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? 6 Kasım MasterChef kırmızı-mavi takımda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takımları bu akşam belli oluyor. MasterChef Barış'ın elenmesinin ardından yapılacak kaptanlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Krokon Bush tarifinin yapılacağı yarışmanın yeni bölümünde takımlar da belli olacak. Peki 6 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimizde.
6.11.2023 Televizyon
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli?
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli? MasterChef Barış elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Kasım MasterChef All Star eleme gecesinde potada büyük bir rekabet yaşandı. Haftanın eleme adayları tezgah başında kıyasıya yarıştı. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren adaylardan elenen isim herkesi şoka soktu. Seyirci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla MasterChef'e veda eden isim hakkında flaş ifadeler kullandı.
5.11.2023 Televizyon
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı MasterChef All Star'da elenen son isim Kerem Giritlioğlu oldu. 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde MasterChef Kerem, Esra Tokelli ile son ikiye kaldı. Jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun açıkladı. Ancak Kerem'in elenmesine en ilginç yorumu MasterChef Barış yaptı.
15.10.2023 Televizyon
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu?
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana rekabetinde olaylara jüri üyeleri el koydu. Seyirci ekran başında hop oturup hop kalktı. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu MasterChef All Star'da Barış eleme adayı mı oldu?
5.10.2023 Televizyon
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu?
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef All Star yeni bölümde Barış ve Barbaros arasında yaşanan gerilim yarışmanın tarihteki ilk temaslı kavgası oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam etti. Peki Barış elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
5.10.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da gergin anlar! Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu
Masterchef All Star'da gergin anlar! Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı.
28.09.2023 Televizyon
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma!
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı.
26.09.2023 Televizyon
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü!
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde takım kaptanlık oyunu kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçmesi bekleniyor. MasterChef Sefa'nın elenmesinden sonra şampiyonlar stüdyoya geldi. 2019 yılının şampiyonu Cemre Uyanık, gelir gelmez MasterChef Barış ile polemiğe girdi. Ancak kaybeden Barış oldu.
24.09.2023 Gündem
Danilo şef Barış'a sarıldı, Alican kıta değiştirdi! 8 Eylül MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı?
Danilo şef Barış'a sarıldı, Alican kıta değiştirdi! 8 Eylül MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. 8 Eylül MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Uzun süredir kendisini desteklediği yönünde sosyal medya paylaşımları olan Danilo Şef ile MasterChef Alican arasında yaşananlar yeni bölüme damga vurdu. İşte MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlar...
10.09.2023 Televizyon
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 7 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kazananı ve eleme adayının belli olduğu akşam gerilim yine tavan yaptı. Mavi takımın kazandığ akşamda Barış, sezon başından bu yana söylediği sözlerin hepsini yuttu. Öte yandan MasterChef Sergen Özen, dış oyunda takım arkadaşlarına söyledikleriyle pes dedirtti.
10.09.2023 Televizyon
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Esra ve Alican'ın takım kaptanları olduğu yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Ancak bir detay bölüme damga vurdu. Geçtiğimiz hafta kadroya dahil olan MasterChef Kerem tek sözüyle ayarı verdi. Mavi takımda çıkması beklenen kaos ilk günden kendini gösterdi. Peki 29 Ağustos MasterChef eleme adayı kim oldu?
29.08.2023 Televizyon
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?)
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?) MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da merak ediliyor. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren 7 eleme adayı bu akşam son kez kozlarını paylaşacak. En iyi tabağı çıkaran isim elenmekten kurtarılacak. Ancak gelen son haber MasterChef'ten elenen son ismi belirledi. Şu ana kadar yapılan eleme gecelerinin en sürprizi bu akşam olacak. Peki 27 Ağustos MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu!
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu! MasterChef All Star'da eleme gecesinde olanlar oldu. TV8'de yayınlanan ve her bölümü heyecan yaratan yarışmada 13 Ağustos akşamı elenen isim belli oldu. Ancak bu elemenin önüne geçen bir olay yaşandı. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, adaylardan bir isimle tartıştı.
13.08.2023 Televizyon
MasterChef Barış kimdir? MasterChef All Star Barış Demir nereli, ne iş yapıyor?
MasterChef Barış kimdir? MasterChef All Star Barış Demir nereli, ne iş yapıyor? MasterChef Barış Demir kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2022 yılında yarışan All Star sezonunda da ilk yedek olarak dahil olan Barış Demir Bodrum'da yaşıyor. Ailesinin kebapçı olduğunu söyleyen Barış Demir nereli, ne iş yapıyor?
17.07.2023 Televizyon
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star'da ödülü kazanan kim oldu?
MasterChef ödül oyunu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star'da ödülü kazanan kim oldu? MasterChef All Star'da 6 Ekim 2023 akşamı ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana dokunulmazlık mücadelesine ara verildi. Şef adayları en iyi tabağı çıkarıp ödülü almak istiyor. Dün akşam yaşanan Barbaros ve Barış kavgasından sonra Tahsin'in de limonu sıkma hilesi olay olmuştu. Peki 6 Ekim MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
6.10.2023 Televizyon
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha!
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha! MasterChef All Star'da olaylar bitmiyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadelede MasterChef Kıvanç ve Sergen Özen arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü. Barbaros ve Barış arasındaki gerilim ikilinin arasını açtı.
5.10.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Giderayak MasterChef'in iç yüzünü anlattı! MasterChef All Star'dan elenen Eray stüdyoyu birbirine kattı
Giderayak MasterChef'in iç yüzünü anlattı! MasterChef All Star'dan elenen Eray stüdyoyu birbirine kattı MasterChef All Star'dan elenen son isim Eray oldu. 27 Ağustos MasterChef All Star'dan eleme gecesi yaşandı. Barış Demir ile son ikiye kalan Eray Aksungur yarışmaya veda etti. Ancak bunun kadar önemli bir detay daha vardı. Aksungur, yarışmaya veda etmeden önce kendisine verilen sözde, MasterChef'in iç yüzünü adeta haykırdı. Öte yandan son ikiye kaldığı Barış Demir ile aralarındaki diyalog da dikkat çekti.
31.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu sonrası bu akşam dokunulmazlık mücadelesi verilecek. 18 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabete sahne olan yarışmada kırmızı takımın kaptanı Barış, mavi takımın kaptanı Eda oldu. Peki 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
18.07.2023 Televizyon
MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek!
MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek! Ukrayna'nın en ünlü TV programlarından biri olan MasterChef Ukrayna'da yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı.
28.03.2023 Dünya
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı!
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı! Acun Ilıcalı 2023 yılında ekranlarda olacak Survivor yarışmasının kadrosunu açıkladı. Survivor bu sezon "ünlüler ve fenomenler" konsepti ile ekranlarda olacak. Yayın tarihi de belli olan Survivor'ın ünlüler- influencer'lar (fenomenler) kadrosu yayınlanan tanıtımlarla duyuruldu. Peki, yeni sezonun ünlüler ve influencer'lar yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...
1.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Barış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef barış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.