Masterchef Sergen

Masterchef Sergen

Son dakika MasterChef Sergen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Sergen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Sergen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Sergen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef sergen gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 masterchef sergen haberi bulunmuştur. Tüm masterchef sergen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik!
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik! MasterChef All Star'ın akşamki bölümünde hayranları çok olan iki isim birbirine girdi. Sergen Özen ve Esra Tokelli arasında yaşanan "Çocuk" tartışması geceye damga vurdu.
16.12.2023 Televizyon
MasterChef Azize'nin ilk halini gören unutamıyor! MasterChef Azize hangi estetikleri yaptırdı?
MasterChef Azize'nin ilk halini gören unutamıyor! MasterChef Azize hangi estetikleri yaptırdı? MasterChef All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden Azize Polat yarışmadaki tavırlarının yanısıra yüzündeki değişimle de adından söz ettiriyor. İlk günlerde MasterChef Sergen Özen ile ilişkisi tepki çeken Azize 2021 sezonunda yarışmıştı. All Star kadrosunda yer alan MasterChef Azize'nin estetiksiz hali olay oldu. Yaptırdığı iddia edilen estetikle bambaşka birine dönüşen yarışmacı hakkında detayları araştırdık.
18.10.2023 Televizyon
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha!
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha! MasterChef All Star'da olaylar bitmiyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadelede MasterChef Kıvanç ve Sergen Özen arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü. Barbaros ve Barış arasındaki gerilim ikilinin arasını açtı.
5.10.2023 Televizyon
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler!
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler! MasterChef All Star'da Cemre Uyanık şov başladı. 25 Eylül MasterChef takım kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarka Eren'i seçti. Eski şampiyonların da katılmasıyla mücadelde seviye yükseldi. MasterChef Cemre, ilk günden Sergen Özen'i haşat etti.
25.09.2023 Televizyon
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu MasterChef All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. 21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırıldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki bademli yemekler rekabeti sonrası son iki eleme adayı da belli oldu. Finalistleri tek tek eleyeceğim diyen MasterChef Sergen, haftanın eleme adayı oldu. Ancak onu gönderen bir finalistti.
23.09.2023 Televizyon
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor!
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül MasterChef ödül oyunu yine kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet giderek yükseliyor. Balık tariflerinin yapıldığı ödül oyununda kazanan isim de belli oldu. Ancak hafta başında sosyal medyada yapılan bir yorum ses getirdi. Paylaşımlara göre 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde O'nun ismi çıkacak.
17.09.2023 Televizyon
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi MasterChef All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken gerilim tavan yapıyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesinde MasterChef Kerem ve Sergen Özen arasında ipler gerildi. Mehmet Şef'in araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştı.
12.09.2023 Televizyon
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 7 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kazananı ve eleme adayının belli olduğu akşam gerilim yine tavan yaptı. Mavi takımın kazandığ akşamda Barış, sezon başından bu yana söylediği sözlerin hepsini yuttu. Öte yandan MasterChef Sergen Özen, dış oyunda takım arkadaşlarına söyledikleriyle pes dedirtti.
10.09.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı MasterChef All Star'da haftanın takımları oluştu. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanları Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy oldu. Mavi takımda buluşan MasterChef Sergen ve Kerem arasında ilk takım oyununda kriz çıktı.
28.08.2023 Televizyon
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı!
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 24 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapıldı. Şah Pilavı tarifinin yarışmacılar tarafından yapıldığı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım yine rahat durmadı. Gerginlik Azerbaycan'a sıçradı. Kırmızı takım kaptanı Sergen ile Eray arasında ipler gerilirken mavi takımda Dilara, Tolga'yı çıldırttı.
24.08.2023 Televizyon
MasterChef Sergen ile yıllardır küs! Kendi sezonunda 3 kez üst üste dokunulmazlık kazandı, All Star'a geliyor!
MasterChef Sergen ile yıllardır küs! Kendi sezonunda 3 kez üst üste dokunulmazlık kazandı, All Star'a geliyor! Hasan Biltekin'nden bahsediyoruz. MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Hasan Biltekin 2021 sezonunda ikincilikle ayrılmıştı. Aslen Nevşehirli olan ve yıllardır sektörün içinde olan MasterChef Hasan Biltekin ile ilgili en çarpıcı detay Sergen Özen oldu. Kendi sezonu biter bitmez takipten çıktığı MasterChef Sergen ile tekrar karşı karşıya gelecek Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında?
24.08.2023 Televizyon
Sergen'in takımında kaos çıktı! 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu
Sergen'in takımında kaos çıktı! 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu MasterChef All Star'da kırmızı takımda kaos çıkmak üzere. 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım ifşa oldu. Yeni haftanın takım kaptanları Tahsin ve Sergen oldu. Takımların belirlendiği dün akşam Sergen, Eda ve Suna arasında tansiyon yükselmişti. Bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Gelen bilgilere göre...
22.08.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti MasterChef All Star'da eleme gecesine bile gerek kalmadı. Tüm heyecanıyla devam eden yarışmada her bölüm gerilim bir üst seviyeye çıkıyor. Gündemden düşmeyen isimlerin başında MasterChef Sergen geliyor. Yaşadığı tartışmalar ve tavırlarıyla dikkat çeken Sergen, Kıvanç'ın gelişiyle birlikte iyice zıvanadan çıktı. Tartışılan yarışmacının eleneceği iddia edildi.
21.08.2023 Televizyon
MasterChef Sergen neden yok? 19 Ağustos MasterChef Sergen Özen neden ayrıldı? Geri gelecek mi?
MasterChef Sergen neden yok? 19 Ağustos MasterChef Sergen Özen neden ayrıldı? Geri gelecek mi? MasterChef Sergen neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef Kıvanç ile girdiği tartışmas sonrasında yarışmadan çekileceğini söyleyen Sergen Özen MasterChef'ten ayrılıyor mu? Uzun süredir stüdyoda gergin anlar yaşayan başarılı yarışmacı bu akşam da stüdyoda yer almadı. Peki MasterChef Sergen neden ayrıldı? İşte detaylar...
19.08.2023 Televizyon
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı!
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı! MasterChef All Star'da eleme adayı belli oldu. 15 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Uzun zamandır yarışmadaki tavırlarıyla tepki çeken MasterChef Sergen Özen bu akşam iki kez kaybetti. Düelloda kaybeden Sergen Özen, Barbaros'un dokunulmazlığı kazanmasıyla bir de potaya gitti.
16.08.2023 Televizyon
Sergen ve Alican birbirine girdi! 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlığı kim kazandı?
Sergen ve Alican birbirine girdi! 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele sürüyor. Bu akşam Sergen ve Alican Sabunsoy arasında yaşananlar ise gerilimin yükselerek devam edeceğini gösteriyor.
15.08.2023 Televizyon
Sergen ve Tahsin'in krallığını dağıtmaya geldi! MasterChef All Star'a gelir gelmez fırtına estirdi
Sergen ve Tahsin'in krallığını dağıtmaya geldi! MasterChef All Star'a gelir gelmez fırtına estirdi MasterChef All Star'da Büşra'nın kasnak olayından sonra işlerin rengi değişti. 30 Temmuz eleme gecesinde potadan çıkamayan isim Büşra Zambak oldu. Yarışmanın yeni bölümünde ise geçtiğimiz yıllarda yarışan yıldız isim göründü. Pek çok sosyal medya kullanıcısı MasterChef Sergen ve Tahsin'e karşı onu şampiyon olarak görmeye başladı.
31.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı!
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı! MasterChef All Star'da mavi takımın kaptan Sergen Özen balkonda uyudu. Özgüveni tam olan kaptan MasterChef Sergen, kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununda arka sıraya geçip uyudu. Bu anlarda şef Mehmet Yalçınkaya yukarı çıkıp başarılı yarışmacıyı böyle uyandırdı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu?
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu? MasterChef 2023'te aşk yeniden alevlendi. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk jürinin yaptığı yemek yarışmasında eski sezonlardan isimler ana kadro mücadelesi veriyor. 2021 sezonun en dikkat çeken iki ismi Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yeniden sevgili oldukları iddia edildi.
2.07.2023 Televizyon
MasterChef'te ilk 3'e kalan ikinci isim belli oldu! MasterChef’te kim kazandı? MasterChef’te ilk 3’e kim kaldı, yarı finale kim çıktı?
MasterChef'te ilk 3'e kalan ikinci isim belli oldu! MasterChef’te kim kazandı? MasterChef’te ilk 3’e kim kaldı, yarı finale kim çıktı? MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında sona gelindi! Son dört yarışmacı arasından finalde yarışacak üç isim seçiliyor. İlk finalist cuma akşamı belirlenmiş ve Eren olmuştu. İlk üçte yer alacak ikinci yarışmacı da pazar akşamı belirlendi. 9 Ocak MasterChef ikinci finalisti kim oldu, hangi isim ilk 3'e kaldı?
9.01.2022 Magazin
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin...
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin... MasterChef 2021 son bölümde, mavi ve kırmızı takımlardan çıkarak son 5'e kalmayı başaran ana kadro yarışmacıları arasından 1 tanesi daha kritik çeyrek final oyunu sonunda 4. şef ceketini giymeye hak kazandı. MasterChef Sergen, Hasan ve Eren'in ardından Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından bugünkü son oyunda Dilara ve Tahsin arasından biri en başarılı ürünü çıkaran yarışmacı dördüncü çeyrek finalist olarak seçilirken başarısız yarışmacı kritik eleme gecesinde bu hafta Masterchef'e veda eden isim oldu. Milyonlarca kişi MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu?" şeklindeki soruya yanıt aramaya devam ediyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu? sorusu yanıtları ve işte tüm gelişmeler...
6.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Sergen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef sergen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.