Masterchef Tolga

Masterchef Tolga

Son dakika masterchef tolga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef tolga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef tolga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Tolga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef tolga gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 masterchef tolga haberi bulunmuştur. Tüm masterchef tolga haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti MasterChef All Star'da reçete krizi ortaya çıktı. 28 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda içinde tarif ve gramajların yazılı olduğu kağıt elden ele dolaştı. MasterChef Hasan'ın yazdığı anlaşılan kağıda şefler çok tepki gösterdi. Özellikle Somer Sivrioğlu'nun, "Reçeteyle yarışmak istiyorsa Hasan, gider başka programda oynar" sözleriyle çok sertti.
28.09.2023 Televizyon
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 7 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kazananı ve eleme adayının belli olduğu akşam gerilim yine tavan yaptı. Mavi takımın kazandığ akşamda Barış, sezon başından bu yana söylediği sözlerin hepsini yuttu. Öte yandan MasterChef Sergen Özen, dış oyunda takım arkadaşlarına söyledikleriyle pes dedirtti.
10.09.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı!
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 24 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapıldı. Şah Pilavı tarifinin yarışmacılar tarafından yapıldığı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım yine rahat durmadı. Gerginlik Azerbaycan'a sıçradı. Kırmızı takım kaptanı Sergen ile Eray arasında ipler gerilirken mavi takımda Dilara, Tolga'yı çıldırttı.
24.08.2023 Televizyon
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı!
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı! MasterChef All Star'da eleme adayı belli oldu. 15 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Uzun zamandır yarışmadaki tavırlarıyla tepki çeken MasterChef Sergen Özen bu akşam iki kez kaybetti. Düelloda kaybeden Sergen Özen, Barbaros'un dokunulmazlığı kazanmasıyla bir de potaya gitti.
16.08.2023 Televizyon
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti!
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti! MasterChef All Star'da her bölüm bir başka fırtına kopuyor. 1 Ağustos akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi Dilara Başaran'ın giydiği tişört sosyal medyayı çalkaladı. Öte yandan Tahsin ve Tanya'nın Tolga'yı potaya sokma planları suya düştü.
1.08.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 28 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 28 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da 28 Temmuz akşamı ödül oyunun oynanıyor. Dün akşam oynanan oyunda haftanın üçüncü takım oyunu oynandı. Mücadele sonrası 5'inci ve 6'ıncı eleme adayları belli oldu. Rıfat, Tolga, Mert, Çağatay, Eda ve Büşra eleme adayı oldu. Peki 28 Temmuz MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı?
28.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı!
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı! Masterchef All Star yarışmasıyla adını duyuran aşçı Büşra Zambak, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. MasterChef yarışmacılarından Kıvanç, Çağatay, Tolga ve Berker de Büşra'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Büşra Zambak mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Masterchef elenen isim belli oldu! MasterChef'te son 5
Masterchef elenen isim belli oldu! MasterChef'te son 5 TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren yarışmacılardan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 25 Aralık 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? MasterChef Burak Kaya mı, Görkem mi, Tolga mı, Metin mi elendi? İşte Masterchef Türkiye’de elenen isim...
26.12.2022 Magazin
Masterchef kim elendi 18 Aralık 2022? Masterchef Türkiye’den kim gitti? 18 Aralık 2022 dün MasterChef’te yaşananlar…
Masterchef kim elendi 18 Aralık 2022? Masterchef Türkiye’den kim gitti? 18 Aralık 2022 dün MasterChef’te yaşananlar… Masterchef kim elendi Masterchef Türkiye elenen isim kim? TV8 ekranlarında yayınlanan uzun yarışması MasterChef Türkiye'nin 18 Aralık 2022 Pazar günü yayınlanan bölümünde eleme oyunu damgasını vurdu. Eleme adayı seçilen Görkem, Tolga, Ayaz ve Yağız  eleme oyununda mücadele kıyasıya mücadele etti. Peki, bu hafta MasterChef'te elenen isim kim oldu, MasterChef kim elendi, kim gitti?
19.12.2022 Televizyon
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı Survivor'un 2023 sezonu için sürpriz haberler art arda geliyor. Bu yıl yepyeni bir format ile ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor’a katılacak isimler şimdiden merak uyandırdı. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen Acun Ilıcalı, yarışacak ilk isimlerden birini duyurdu. Yarışma ile ilgili Merve Boluğur iddiası da gündeme geldi.
12.12.2022 Magazin
Masterchef elenen isim belli oldu! Büşra mı, Burak Kaya mı, Tolga mı Gamze mi?
Masterchef elenen isim belli oldu! Büşra mı, Burak Kaya mı, Tolga mı Gamze mi? TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren yarışmacılardan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 5 Aralık 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? MasterChef Büşra mı, Burak Kaya mı, Tolga mı, Gamze mi elendi? İşte Masterchef Türkiye’de elenen isim...
4.12.2022 Magazin
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu MasterChef 2022'de eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyu takım mücadeleleri ve ardından bireysel dokunulmazlıklar için tezgah başında yerini alan yarışmacılar arasından 4 isim eleme potasına girdi. Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga'nın eleme potasında olduğu programda hayallerine veda eden isim yarışmanın 139. bölümünde belli oldu. Gecenin sonunda elenen isim ve Somer Şef gözyaşlarına boğuldu.
28.11.2022 Magazin
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi!
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi! TV8'in sevilen yarışması Masterchef 2022'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Son 10 kişinin kaldığı Masterchef'te yarışmacılar elenmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ekrana gelen son bölümde Fatma Nur ve Gamze arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Öte yandan dördüncü ve son eleme adayı da belli oldu.
27.11.2022 Magazin
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı Masterchef dün akşam kaptanlık yarışı ne oldu, kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı ekranlara yansıdı. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te günün konsepti tavuğun üç farklı bölgesini kullanarak üç farklı yemek yapmalarıydı. Peki, Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 14 Kasım 2022 MasterChef kırmızı ve mavi takımlar...
15.11.2022 Televizyon
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak?
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? Survivor’ın yeni sezonu merakla beklenirken Acun Ilıcalı’dan yeni sezon ile ilgili açıklama geldi. Katıldığı bir programda konuşan Acun Ilıcalı, Survivor’ın yeni sezonu ile ilgili ipucu verdi. Peki, Survivor yeni sezon yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? İşte Acun Ilıcalı’nın Survivor açıklamaları!
9.11.2022 Magazin
Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü?
Masterchef düşen yarışmacı kim? Masterchef 112. bölümde mavi takımın hangi yarışmacısı düştü? Masterchef’te düşen yarışmacı fragmanın yayınlanmasıyla merak edilmeye başlandı. Masterchef 112. bölüm fragmanını izleyenler arkası dönük koşarak giden yarışmacının yere düştüğünü görünce Masterchef 112.bölümde düşen yarışmacı kim, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
26.10.2022 Televizyon
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim! MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...
10.10.2022 Televizyon
Masterchef ana kadroya kim girdi, 2. finalist kim oldu? Masterchef 2022 ilk yarışması kim? Belli olan yarışmacılar
Masterchef ana kadroya kim girdi, 2. finalist kim oldu? Masterchef 2022 ilk yarışması kim? Belli olan yarışmacılar MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren ikinci isim de belli oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te Pazartesi günü ilk isim yarışmacı belli olmuştu, dün de ikinci isim seçildi. Şeflerin belirlediği ilk turda empanada yemeğini başarılı yapan isimler Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga oldu. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi, 2. finalistliği kim kazandı? Masterchef 2022 ilk yarışması kim?
3.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Tolga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef tolga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.