Gazete Vatan Logo

Masterchef kim elendi 18 Aralık 2022? Masterchef Türkiye’den kim gitti? 18 Aralık 2022 dün MasterChef’te yaşananlar…

Masterchef kim elendi Masterchef Türkiye elenen isim kim? TV8 ekranlarında yayınlanan uzun yarışması MasterChef Türkiye'nin 18 Aralık 2022 Pazar günü yayınlanan bölümünde eleme oyunu damgasını vurdu. Eleme adayı seçilen Görkem, Tolga, Ayaz ve Yağız  eleme oyununda mücadele kıyasıya mücadele etti. Peki, bu hafta MasterChef'te elenen isim kim oldu, MasterChef kim elendi, kim gitti?

Masterchef kim elendi 18 Aralık 2022? Masterchef Türkiye’den kim gitti? 18 Aralık 2022 dün MasterChef’te yaşananlar…

TV8 ekranlarında 18 Aralık 2022 Pazar günü  MasterChef Türkiye son bölümüyle ekranlara geldi. Görkem, Tolga, Ayaz ve Yağız eleme oyununda kozlarını paylaştı. Oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı seçimlerinde potaya giren yarışmacılar Görkem, Tolga, Ayaz ve Yağız arasından kimin gittiği merak ediliyor. Peki, MasterChef kim elendi, elenen yarışmacı kim oldu? MasterChef’ta kim gitti?

Masterchef kim elendi 18 Aralık 2022, kim gitti?

MasterChef Türkiye eleme gecesindeki eleme oyununun ilk aşamasında Mehmet, Danilo ve Somer şefler yaptıkları tadım değerlendirmesi sonucu 4 yarışmacıya puanlar verildi.

İlk ve ikinci etaplarda alınan puanlar şu şekildeydi:

GÖRKEM: 40

AYAZ: 37

TOLGA: 30

YAĞIZ: 28

İlk ve 2. aşama sonucunda toplamda 28 puanla en az puanı elde eden yarışmacı Yağış oldu ve bu hafta MasterChef'e veda etti.