Gazete Vatan Logo

Masterchef ana kadroya kim girdi, 2. finalist kim oldu? Masterchef 2022 ilk yarışması kim? Belli olan yarışmacılar

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren ikinci isim de belli oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te Pazartesi günü ilk isim yarışmacı belli olmuştu, dün de ikinci isim seçildi. Şeflerin belirlediği ilk turda empanada yemeğini başarılı yapan isimler Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga oldu. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi, 2. finalistliği kim kazandı? Masterchef 2022 ilk yarışması kim?

Masterchef ana kadroya kim girdi, 2. finalist kim oldu? Masterchef 2022 ilk yarışması kim? Belli olan yarışmacılar

Masterchef 2022 ana kadroya kim girdi, kim kazandı? Ana kadroyu seçimi 2 Ağustos Salı akşamı da devam etti. 2 Ağustos 2022 akşamı MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu.

Masterchef ana kadroya kim girdi?

15 kişilik yarışmacı kadrosu gecenin ilk yemeğinde empanada yapmak için mücadele verdi. Şeflerin verdikleri süre sonunda turu geçen isimler Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga oldu.

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından taze fasulye ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu turda da şefler tabakları hazırlamalarını için verdikleri süreyi duyurdu.

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan dört ismi açıkladı. Bu yarışmacılar; Seyfullah, Gamze, Melih, Atike oldu. Rakiplerinden daha başarılı Yemek yapan Gamze gecenin birincisi olarak ana kadroya giren ikinci isim oldu. MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna öncesi akşam ilk olarak Metin seçilmişti.