Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı kararnamesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakanlık ve kamu kurumlarına 647 yeni kadro! Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı kamu kurumlarına yeni kadro ihdas edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Ziya Polat kimdir? Adıyaman AK Parti belediye başkan adayı Ziya Polat nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ziya Polat'ın biyografisi
Ziya Polat kimdir? Adıyaman AK Parti belediye başkan adayı Ziya Polat nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ziya Polat'ın biyografisi AK Parti Adıyaman Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Polat oldu. Ziya Polat'ın hayatı ve kariyeri 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Ziya Polat kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024 yılı için belirlediği yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.12.2023 Ekonomi
EGM 10 bin polis alımı 2023: Emniyet 10 bin 102 personel alımı başvuru ne zaman, şartlar nedir?
EGM 10 bin polis alımı 2023: Emniyet 10 bin 102 personel alımı başvuru ne zaman, şartlar nedir? Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin 102 polis alımına başlıyor. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin Resmi Gazete'de yayımlanan bölümünde Emniyet Genel Müdürlüğü Kadro İhdasnamasind eyer alan bölümünde 500 polis memuru, 90 başmüfettiş,10 merkez emniyet müdürü, taşra teşkilatı için 9500 polis memuru alımına başlıyor. Peki EGM polis alımı 2023 şartları nedir, başvuruları ne zaman? Detaylar haberimizde.
11.12.2023 Gündem
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yarı zamanlı çalışma hakkı ile ilgili yeni gelişme
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yarı zamanlı çalışma hakkı ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca çalışana güzel haber! Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), doğum sonrası çocuğu ilköğretime başlayana kadar yarı zamanlı çalışma talebi kabul edilmeyen zabıt katibini haklı bularak, Adalet Bakanlığı'na tavsiye kararı verdi. Bakanlık tarafından, başvurucuya yarı zamanlı çalışma izni verildi.
25.11.2023 Çalışma Hayatı
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Peki, Milli yas nedir? Milli yas ilan etme yetkisi kime aittir, Milli yas kim ilan eder? Milli yas ilan edilince ne olur, işe gidilir mi, Milli yas günleri resmi tatil mi? Milli yas hangi durumlarda ilan edilir?
19.10.2023 Gündem
Milli yas günlerinde ne olur, milli yas tatil mi? Milli yas günü işe gidilir mi, milli yas ilan edilince ne olur,  okula gidilir mi?
Milli yas günlerinde ne olur, milli yas tatil mi? Milli yas günü işe gidilir mi, milli yas ilan edilince ne olur, okula gidilir mi? Türkiye, dün Gazze'de yaşanan hastane katliamının ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edecek. Filistin için yas ilan edilince vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve “Milli yas günleri tatil mi, milli yas günü işe gidilir mi? Milli yas günü ne demek, ülkede milli yas olunca ne olur, milli yas ilan edilince nereler kapalı olur?” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aramaya başladı.
19.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
Depremzedelere konut kredisi ve hibe kararı Resmi Gazete'de
Depremzedelere konut kredisi ve hibe kararı Resmi Gazete'de Olağanüstü Hal Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.10.2023 Ekonomi
Resmi Gazete'ye 30 Ağustos molası! Resmi tatillerde Resmi Gazete çıkar mı?
Resmi Gazete'ye 30 Ağustos molası! Resmi tatillerde Resmi Gazete çıkar mı? Resmi Gazete'nin bu günkü sayısı, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili nedeniyle yayımlanmadı.
30.08.2023 Gündem
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı…
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplantı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan YAŞ'ta albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan Metin Gürak, yeni Genelkurmay Başkanı oldu. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2023 Gündem
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı…
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı… Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever kimdir, nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları için araştırmalar devam ediyor. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakan olmasıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilmişti. Genelkurmay başkanlığını asli olarak yapacak isim bu toplantıda belli olacak. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever hayatı…
3.08.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi Bakan Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağını bildirdi
17.07.2023 Ekonomi
Hatay Valisi Masatlı, göreve başladı
Hatay Valisi Masatlı, göreve başladı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hatay Valiliğine atanan Mustafa Masatlı, görevine başladı.
27.06.2023 Gündem
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2023 Gündem
Asgari ücrete zam kararı Resmi Gazete'de
Asgari ücrete zam kararı Resmi Gazete'de Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
24.06.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül görevine başladı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından konuşan Gül, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.,
8.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı İletişim Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in atandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." denildi.
5.06.2023 Gündem
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri...
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri... Necdet Ünüvar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın hayatına ilişkin detaylar sorgulanıyor. İşte Necdet Ünüvar’ın hayatı…
30.05.2023 Gündem
OHAL bölgesiyle ilgili yeni karar! 3 ay kira ödemeyecekler
OHAL bölgesiyle ilgili yeni karar! 3 ay kira ödemeyecekler OHAL bölgesindeki vakıflara ait taşınmazların 3 aylık kira alacaklarından vazgeçildi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürüklüğe girdi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
3 OHAL kararnamesi Meclis'te
3 OHAL kararnamesi Meclis'te Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 3 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu.
15.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı kararnamesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.