Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şubat ayı işsizlik verisinin yüzde 8,7 oranla bir önceki aya ve Orta Vadeli Program (OVP) beklentilerine göre iyi performans gösterdiğini belirtti.
15.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt’in Kurtalan ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yılmaz, "Sandıklarda sandıklarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıkalım inşallah. Herkesin tercihine saygılıyız. Kim demokratik hakkını nasıl kullanıyorsa başımızın üstünde. Bir itirazımız yok. Ve herkese de hizmet etmeye hazırız. Bize oy versin, vermezsin. Herkese bugüne kadar hizmet ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz Cumhuriyetin yüzüncü yılını geride bıraktıklarını aktaran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "21’inci yüzyılın yükselen ülkeleri arasında ülkemiz en ön sıralarda yerini alacaktır. Ekonomisiyle, sosyal politikalarıyla, altyapı yatırımlarıyla, teknolojik atılımlarıyla, kurumsal gelişmeleriyle yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize, ülkemize hizmet edeceğiz" dedi.
11.06.2023 Gündem