Cumhurbaşkanı Erdğan

Cumhurbaşkanı Erdğan

Son dakika cumhurbaşkanı erdğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı erdğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı erdğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı erdğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 cumhurbaşkanı erdğan haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı erdğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başakşehirli Romanlar Geleneksel İftar Buluşması"nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz. Her alanda ülkemizi bir üst lige taşıyacağız.14 Mayıs'a kadar durmadan çalışmaya hazır mıyız? Türkiye Yüzyılını siz Roman kardeşlerimizle yazacağız." dedi.
8.04.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Masada EYT, sözleşmeliye kadro ve yargı paketi var
Kabine toplantısı başladı! Masada EYT, sözleşmeliye kadro ve yargı paketi var Yılın ilk Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Toplantı gündeminde EYT, sözleşmelilere kadro düzenlemesi ve 7'nci Yargı Paketi için Meclis çalışma takvimi olacak.
9.01.2023 Gündem
Emine Erdoğan: 'Sıfır Atık' konulu karar tasarısı BM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Emine Erdoğan: 'Sıfır Atık' konulu karar tasarısı BM Genel Kurulu'nda kabul edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan "Buradan bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde ülkemiz tarafından Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na sunulan sürdürülebilir kalkınma amaçlarına ulaşmak için 'Sıfır Atık' uygulamalarının teşvik edilmesi konulu karar tasarısı 105 ülkenin eş sunuculuğunda oy birliği kabul edildi. Bu karar ile 2023 yılı itibariyle 30 Mart tarihi dünyanın her yerinde Uluslararası Sıfır Atık Günü olarak kutlanacak" dedi. 
23.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile üstadın hayalini hayata geçiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile üstadın hayalini hayata geçiriyoruz Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye Yüzyılı diyerek milletimizin önüne yeni bir vizyon koyarken aynı zamanda üstadın da hayalini hayata geçiriyoruz. 'Davasını ceplerde kaybedilmiş bir güneş' olarak tarif eden üstat, şayet bugün yaşasaydı herhalde 'müjdeler olsun size doğdu batmayan güneş' sözünü çok daha gür bir seda ile tekrar söylerdi" dedi.
2.12.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, 5 ülkenin savunma bakan yardımcılarıyla toplantı laptı
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, 5 ülkenin savunma bakan yardımcılarıyla toplantı laptı Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu; Romanya Savunma Bakan Yardımcısı Simona Cojocaru, Gürcistan Savunma Bakan Yardımcısı Lela Chikovani, Bulgaristan Savunma Bakan Yardımcısı Teodora Genchovska, Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Oleksandr Polishchuk ve Polonya Savunma Bakanlığı Müsteşarı Michal Wisniewski ile altılı video konferans toplantısı yaptı. 
23.08.2022 Gündem
Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayal bile edilemeyecek seviyelere getirdik
Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayal bile edilemeyecek seviyelere getirdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi karşılama törenine katıldı. Erdoğan zirvenin açılışında konuştu. Erdoğan, "Türkiye-Afrika ilişkilerini 16 yıl önce hayal bile edilemeyecek seviyelere getirdik. Kıta çapındaki yatırımlarımızın değeri 6 milyar dolara ulaştı. Afrika kökenli kardeşlerimizin ülkemizdeki yatırımları da giderek artıyor." dedi.
18.12.2021 Siyaset
Dünyanın en iyi sondaj gemisi! İsmi belli oldu...
Dünyanın en iyi sondaj gemisi! İsmi belli oldu... Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdelediği 4. sondaj gemisi 2022’nin ilk çeyreğinde envantere girecek. Son teknoloji gemiye ‘Alparslan’ adının verilmesi bekleniyor. Yedinci nesil gemi, 12 bin 200 metreye kadar da sondaj yapma özelliğine sahip. 200 kişilik mürettebata sahip gemi, 7,3 metre yüksekliğindeki dalgada bile sabit kalabiliyor.
19.11.2021 Ekonomi
Hukuk fakülteleri ile ilgili flaş karar!
Hukuk fakülteleri ile ilgili flaş karar! Hukuk fakültelerinde eğitim sistemi değişiyor. Eğitim süresi 5 yıla çıkartılıyor.
2.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik G20 mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik G20 mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunarak, "Salgının yoksulluk ve eşitsizlik başta olmak üzere birçok sorunu daha da derinleştirdiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.
22.11.2020 Siyaset
Baraj düşecek mi, 2021 YKS baraj puanı 170’e mi düşecek? YKS baraj puanı düşerse ne olur?
Baraj düşecek mi, 2021 YKS baraj puanı 170’e mi düşecek? YKS baraj puanı düşerse ne olur? Baraj puanı düştü mü, 2021 YKS baraj puanı düşecek mi? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Üniversite sınavına giren, 180 puan barajının altında öğrenciler için MHP lideri Devlet Bahçeli’den bir çağrı gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devler Bahçeli’nin barajın düşürülmesine yönelik açıklamasının ardından YÖK çalışma başlattı. Peki, YKS baraj puanı düşerse ne olur
10.08.2021 Eğitim
Beyanname zorunluluğu kalktı mı? Ekonomi reformu paketinde beyanname yükümlülüğü müjdesi! Kimler beyanname vermeyecek?
Beyanname zorunluluğu kalktı mı? Ekonomi reformu paketinde beyanname yükümlülüğü müjdesi! Kimler beyanname vermeyecek? Ekonomi reforma paketi merakla bekleniyordu. Zor durumda olan esnaf için karar alınıp alınmayacağı uzun süredir konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Bu konuşmada esnaf için de müjdeli haber verildi. Erdğan “Esnaf kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Salgında esnafımızın ne gibi zorluklarla mücadele ettiğini biliyoruz. Reformda dar gelirli küçük esnafımıza yönelik vergi muafiyeti de yer alıyor. Kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, çay ocağı işletmecisi gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor ve beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.” Dedi. Peki, Beyanname zorunluluğu kalktı mı? Kimler beyanname vermeyecek?
12.03.2021 Çalışma Hayatı
Darbe günlüğü arşivlerde yok
Darbe günlüğü arşivlerde yok Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın merakla beklenen basın toplantısı son erdi. İşte Paşa'nın çarpıcı açıklamaları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Erdğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı erdğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.