Cumhurbaşkan

Cumhurbaşkan

Son dakika Cumhurbaşkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 cumhurbaşkan haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine katıldı. Camii avlusunda basın açıklaması yapan Kurum “Kadir başkanımız İstanbul’un abisiydi. Duruşuyla, tavrıyla, gülüşüyle, samimiyetiyle, içtenliğiyle her zaman İstanbullu hemşerilerimiz için en iyisinin mücadelesini verdi. AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışını İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’ye dalga dalga götüren en önemli temsilcilerinden bir tanesiydi” dedi.
13.02.2024 Gündem
Kabine bugün toplanıyor mu? 12 Şubat kabine toplantısı saat kaçta? Gündemde neler var? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Kabine bugün toplanıyor mu? 12 Şubat kabine toplantısı saat kaçta? Gündemde neler var? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta soruları gündemdeki yerini aldı. Cumhurbaşkan Erdoğan başkanlığından toplanacak kabinenin gündeminde neler var? Canlı yayında millete seslenecek olan Erdoğan gündemdeki konulara değinecek. Peki Kabine toplantısı açıklaması saat kaçta?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mirziyoyev ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mirziyoyev ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü.
8.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'daki açılışa Togg ile geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'daki açılışa Togg ile geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilecek olan SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'ne katılmak üzere Bursa'ya geldi. Erdoğan Gemlik Meydanı'na TOGG marka araçla giriş yaptı.
24.04.2023 Gündem
Fuat Oktay: Enflasyon-kur-faiz üçlemesini içine alan topyekün mücadele veriyoruz
Fuat Oktay: Enflasyon-kur-faiz üçlemesini içine alan topyekün mücadele veriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Dünyanın hiçbir yerinde para politikası araçları tek yönlü kullanılmaz. Şu an sadece Türkiye değil; gelişmiş ve gelişmekte olan pek çok ülke negatif reel faiz uygulamaktadır. Burada amaç ihracatın canlı tutulması ve istihdamın sağlanmasıdır” dedi.
26.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti.
17.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjdeyi vereceğim' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjdeyi vereceğim' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin dört bir yanını altyapı, üstyapı, tüm hizmetlerle donattık ve bu hizmet yarışımız aynı şekilde devam etti, ediyor. Bu konuda da asla fire vermedik." değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan ayrıca, "Enerji olayında Türkiye birçok sıkıntıyı aşmış vaziyette. Karadeniz’de doğal gazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır" dedi.
3.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile telefonda görüştü.
14.09.2021 Siyaset
Gine'de darbeciler devlet televizyonundan açıklama yaptı
Gine'de darbeciler devlet televizyonundan açıklama yaptı Gine'de Cumhurbaşkanı Alpha Conde'yi alıkoyduğu belirtilen bir grup asker, devlet televizyonu RTG'de darbe bildirisi okudu.
5.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Hiçbir izahı olamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Hiçbir izahı olamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan afetlerin siyasete alet edilmesine sert tepki göstererek, "Bu meseleler günlük siyasetin tartışmalarına malzeme edilemeyecek kadar önemlidir. Milletin ciğerini yakan bir musibetten siyasi rant devşirmeye çalışmanın hiçbir izahı olamaz" ifadelerini kullandı.
24.08.2021 Gündem
1.556 lira destek ödemesi yapılacak! En az 12 ay boyunca...
1.556 lira destek ödemesi yapılacak! En az 12 ay boyunca... Koronavirüs pandemisinde normalleşme süreci başladı. Ancak devlet tarafından ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara destek verilmeye devam ediyor. 1.556 lira destek sağlanacak. İşçi ve işveren yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yeni işçi alımlarında, her bir işçinin 12 ay boyunca asgari ücret üzerinden hesaplanacak tüm prim ve vergileri devlet tarafından karşılanacak.
11.07.2021 Ekonomi
Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman yapılacak? 11 Mayıs bugün Kabine Toplantısı var mı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme açıklaması merak ediliyor!
Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman yapılacak? 11 Mayıs bugün Kabine Toplantısı var mı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme açıklaması merak ediliyor! Kabine en son yaptığı toplantıda 17 Mayıs 2021 tarihine kadar tam kapanma dönemine geçildiği duyurmuştu. Tam kapanmasının bitmesine 1 hafta kala vatandaşlar yeni kabine toplantısının ne zaman yapılacağını sorgulamaya başlamıştı. Kabine Toplantısının bu hafta yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki ama Kabine Toplantısı bugün var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkan’ı Erdoğan’ın yapacağı tam kapanma açıklamasına döndü. İşte detaylar…
11.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 ay sonra bir ilk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 ay sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftaki başkent mesaisi yoğun bir gündemle başlıyor. Bugün öncelikle 23 Ocak’ta Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine atadığı İrfan Fidan’ın AYM Yüce Divan Salonu’nda yapılacak yemin törenine katılması beklenen Erdoğan, programın ardından Külliye’de, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan, “2021- 2030 Milli Uzay Programı”nı açıklayacak.
9.02.2021 Gündem
Gıda fırsatçılarında hükümet savaş açtı!
Gıda fırsatçılarında hükümet savaş açtı! TESK Başkanı Palandöken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptıkları görüşmede gıda fırsatçıları yüzünden enflasyondaki yüksek seyrin gündeme geldiğini söyledi. Palandöken, görüşmedeki "Gerekirse her dükkana kolluk kuvveti koyarız" diyaloğunu da aktardı.
26.01.2021 Gündem
Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı
Kısa çalışma ödeneği süresi uzatıldı Kısa çalışma ödeneği süresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de alınan karara göre uzatıldı. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.
1.12.2020 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz'da çizdiği rota hediye edildi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz'da çizdiği rota hediye edildi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde bindiği uçağın çizdiği rotanın gerçek zamanlı hava radar görüntüsü bulunan tablo hediye edildi.
20.10.2020 Siyaset
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor?
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CNN TÜRK'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Sokağa çıkma kısıtlaması gelecek mi? sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Türkiye için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması düşünmüyoruz." dedi. Üniversiteler açılacak mı? sorusunu da yanıtlayan Koca, "Önümüzdeki günlerde karar veya öneri söz konusu olacak" ifadelerini kullandı.
18.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'deki trafik kazasında şehit olan  askerlerin ailelerine başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'deki trafik kazasında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan 4 askerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.
28.07.2020 Siyaset
Kritik toplantı sona erdi!
Kritik toplantı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, 1915 olayları hakkında Türkiye karşıtı asılsız iddialara karşı atılacak adımlar ele alındı.
16.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Derman ve Yiğit bebeklerin ailesine telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Derman ve Yiğit bebeklerin ailesine telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kafaları yapışık olarak dünyaya gelen ve Londra'da gerçekleştirilen ameliyatın ardından Türkiye'ye getirilen Derman ve Yiğit bebeklerin babası Ömer Evrensel ve annesi Fatma Evrensel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.06.2020 Gündem
Kıbrıs'ın ilk first ladysi Süheyla Küçük hayatını kaybetti
Kıbrıs'ın ilk first ladysi Süheyla Küçük hayatını kaybetti Kıbrıslı Türklerin Özgürlük ve Mücadele Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün eşi Süheyla Küçük, 95 yaşında hayatını kaybetti. 1960'ta kurulan Kıbrıs Cumhuriyeti Başkan Yardımcısı Dr. Küçük'ün eşi olarak ilk first lady ünvanını taşıyan Süheyla Küçük, bir süredir Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu
8.06.2020 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Kabine toplantısı ertelendi mi, bitti mi?
Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Kabine toplantısı ertelendi mi, bitti mi? Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Corona virüs salgını kapsamında 3 aydır video konferans ile gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı ilk kez yüz yüze gerçekleştirilecekti ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesaisini Ankara’ya almasının ardından dün yüz yüze gerçekleşmesi planlanan kabine toplantısı önümüzdeki haftaya ertelendi.
5.06.2020 Gündem
Kritik MGK toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Kritik MGK toplantısı sonrası flaş açıklamalar Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkan Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Başta PKK olmak üzere, terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürecek" ifadeleri kullanıldı. Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması ve bölgenin terörden arındırılması vurgulandı.
2.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'ya gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'ya gitti Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00 sıralarında Ankara'ya hareket etti.
1.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.