Çukur Yeni Sezon

Çukur Yeni Sezon

Son dakika çukur yeni sezon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çukur yeni sezon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çukur yeni sezon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukur Yeni Sezon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukur yeni sezon gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 çukur yeni sezon haberi bulunmuştur. Tüm çukur yeni sezon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme!
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme! Çukur dizisinin yeni sezon 2. bölümünde İçerde dizisine ilginç bir gönderme yapıldı.
25.09.2018 Televizyon
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne
Çukur'un yeni lideri oldu! Yeni sezona damga vuran sahne Çukur yeni sezon ilk bölümünde Cumali Koçovalı ve Karakuzular fırtınası esti. Çukur'un yeni sezonda Necip Memili'nin canlandırdığı Cumali karakteri diziye bomba gibi girdi. Cezaevinden firar eden Cumali intikam için Çukur'a dönerken, mahalle ise tamamen Karakuzular'ın hakimiyetine geçti. Yeni sezon ilk bölüm finalinde ise Selim sürprizi yaşandı.
18.09.2018 Magazin
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne Çukur dizisi dün akşam ekrana geldi ve yeni sezona başlamış oldu. Peki Çukur'da neler yaşandı? 2. sezon 2. bölümden sahnenin de yayınlandığı Çukur dizisinde Yamaç ile Cumali Koçovalı arasındaki diyalog hafızalara kazınacak.
18.09.2018 Gündem
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor!
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor! Çukur dizisi yeni sezon fragmanlarını peşpeşe yayınlayarak fenomenlerini heyecanlandırdı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken ve reyting rekorları kıran Çukur dizisinde neler yaşanacak? Çukur bu akşam Show TV'de izlenebilecek.
17.09.2018 Gündem
Merakla beklenen yeni oyuncu açıklandı!
Merakla beklenen yeni oyuncu açıklandı! Geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un tüm sezon boyunca gizemini koruyan ve büyük merak uyandıran “Cumali” karakteri belli oldu.
11.09.2018 Magazin
Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman?
Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman? Çukur dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla fenomen hale gelen Çukur'da yine bomba gibi olaylar yaşanacak. Peki Çukur'un yeni sezon ilk bölümü hangi tarihte başlayacak?
6.09.2018 Gündem
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı!
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı! Show Tv'nin açık ara reyting rekorları kıran ve fenomen karakterler çıkaran dizisi Çukur'a yeni bir isim daha katılıyor.
15.08.2018 Televizyon
F.Bahçe'den büyük sürpriz! 21 yaşında stoper
F.Bahçe'den büyük sürpriz! 21 yaşında stoper Djiku, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Becao, Luan Peres gibi tecrübeli defans oyuncularına sahip olan Fenerbahçe 21 yaşındaki Tunuslu stoper Omar Rekik'e talip oldu.
7.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor.
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor. Bordo-mavili ekip geçen sezonun üzerine bir kez daha şampiyon olabilecek mi?
Beşiktaş, Valerien Ismael ile başarılı olur mu?
Fenerbahçe sil baştan takım kurdu; Jorge Jesus ile uzun yıllar sonra şampiyonluk gelir mi?
Okan Buruk'u takımın başına getiren Galatasaray zirve adayı mı?
5.08.2022 İddaa
Fenerbahçe'nin anlaştığı Tiago Çukur, İstanbul'da
Fenerbahçe'nin anlaştığı Tiago Çukur, İstanbul'da İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi.
11.07.2022 Şampiy10
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu?
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Çukur'da büyük final! Çukur dizisinin merakla beklenen son bölümü ekranlara veda ediyor. Dört sezon boyunca ekranlara damga vuran Çukur dizisi hem hikayesi hem de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Çukur final bölümü adından söz ettirecek bir proje ile ekranlara gelecek. Peki, Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Çukur ne zaman başladı? İşte Çukur ile ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Çukur 103. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur yeni bölüm detayları
Çukur 103. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur yeni bölüm detayları Ekranların 4 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Çukur bu hafta karışıyor. Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cengiz Erdenet'in Yamaç'a söyledikleri gerilimi tırmandırıyor. Çukur'da gerilim dolu anlar yaşanacak. Çukur'a gelen grubun karşısına çıkan Cumali, mahalleyi korumayı başarabilecek mi? Çukur yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur yeni bölüm fragmanı...
16.11.2020 Gündem
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Çukur sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Ay Yapım’dan Çukur açıklaması!
Çukur sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Ay Yapım’dan Çukur açıklaması! Çukur sezon finali mi yaptı? Corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Çukur dizisinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Dizinin hayranları ‘Çukur yeni bölüm ne zaman?’’ sorusuna cevap ararken diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ay Yapım, Çukur dizisinin sezon finali yaptığını duyurdu.
15.05.2020 Gündem
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman? Corona virüsü nedeniyle dizi setlerine verilen ara sona eriyor. Birçok sezon dizisi çevrimiçi olarak yayınlanmaya başlıyor. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, ‘Çukur’ dizisi de evde çekilen, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Bu akşam Çukur var mı? Çukur ne zaman oynayacak? 20 Nisan Show TV yayın akışı…
20.04.2020 Gündem
Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 3. Sezon 25.bölüm’den ilk sahne…
Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 3. Sezon 25.bölüm’den ilk sahne… Çukur 92. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Show Tv’de ekrana gelen Çukur yeni bölümünde büyük hesaplaşma ekrana gelecek. Peki Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 3. Sezon 25.bölüm’den ilk sahne…
10.03.2020 Gündem
Çukur 91. yeni bölüm (3. sezon 24. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Çukur 90. bölümünde nefes kesti!
Çukur 91. yeni bölüm (3. sezon 24. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Çukur 90. bölümünde nefes kesti! Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Çukur 90. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Çağatay’ın tehditlerine boyun eğmek zorunda kalan Cumali, Çağatay’dan Damla’yı cezaevinden çıkarmasını istedi. Damla ceza evinden çıkar ancak, Cumali hayatının şokuyla karşılanır. İzleyiciye heyecanlı anlar yaşatan Çukur, bu hafta da nefes kesti. Peki Çukur 91. yeni bölüm (3. sezon 24. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
3.03.2020 Gündem
Çukur 90. yeni bölüm (3. Sezon 23. Bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Yamaç ve Vartolu dağılan aileyi bir araya getiriyor!
Çukur 90. yeni bölüm (3. Sezon 23. Bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Yamaç ve Vartolu dağılan aileyi bir araya getiriyor! Çukur dün 89. Bölümüyle ekranlara geldi. Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye dönecek. Selim, Çukur’daki para sıkıntısını çözmek için iş arayışına girerken Yamaç ve Vartolu da dağılan ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalışıyor. Peki Çukur 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25.02.2020 Gündem
Çukur 84. bölüm bu akşam var mı? Çukur 3. sezon 17. yeni bölümde neler olacak? Çukur 84. bölüm fragmanları yayınlandı!
Çukur 84. bölüm bu akşam var mı? Çukur 3. sezon 17. yeni bölümde neler olacak? Çukur 84. bölüm fragmanları yayınlandı! Çukur'da heyecan katlanarak artmaya devam ediyor. Çukur 83. bölümde diziye ağırlığını koyan Çağatay karakteri, işleri kızıştırıyor. Peki Çukur 84. bölüm bu akşam var mı? Çukur 3. sezon 16. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı! Çukur 3. sezon 16. son bölüm izle…
Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı! Çukur 3. sezon 16. son bölüm izle… Çukur dizisinin son bölümünde; Vartolu, Saadet’in boşanma davası açtığını öğrenince Almanya’dan apar topar gelir. Vartolu babasının katilini öğrenir. Cumali, Karaca’nın Azer’in evinde kalmasına katlanamaz, Karaca’yı eve geri getirmek ister. Ancak buna hem Karaca hem de Sultan ana karşı çıkar. Karaca ise kendini yalnız hisseder omzunu Azer’e yaslar. Azer, Çağatay Erdener ile buluşur. Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı. İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Çukur bugün yayınlanacak mı? Çukur 3. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?
Çukur bugün yayınlanacak mı? Çukur 3. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman? Çukur dizisi, yılbaşının gelmesiyle birlikte araya giren dizilerden bir tanesi. İzleyicilerin 3 sezondur soluksuz izlediği dizi bugün Show TV’de yayınlanacak mı? Yeni bölümde neler olacak? Çukur bugün yayınlanacak mı? Çukur 3. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte cevaplar…
13.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukur Yeni Sezon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukur yeni sezon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.