Cübbe

Cübbe

Son dakika cübbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cübbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cübbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cübbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cübbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 cübbe haberi bulunmuştur. Tüm cübbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı  Adana’da adliyede sahte avukatlık yapan kadın evine yapılan operasyonla yakalandı. Kadının evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.03.2024 Adana
Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir? 2023 Hakim Savcı kura sonuçları 2023 sorgulama
Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir? 2023 Hakim Savcı kura sonuçları 2023 sorgulama Hakim ve savcı kura sonuçları için yapılan aramalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri kura töreninde yaptığı konuşmanın ardından isim listesi netleşmeye başladı. Kura töreninin ardından da hakim ve savcı kura sonuçlarının nereden sorgulanacağı, isim listesinin nasıl sorgulandığı araştırılmaya başlandı. Peki, 2023 hakim ve savcı kura sonuçları nereden sorgulanır? Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? İşte Adalet Bakanlığı HSK Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi sorgulama sürecine dair merak edilenler…
26.07.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor?
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bugün TBMM'ye başörtüsü ile ilgili yasa teklifi sunacaklarını açıklamıştı. Başörtüsü ile ilgili 3 maddelik yasa teklifi CHP tarafından TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Peki, CHP başörtüsü teklifi maddeleri nelerdir? İşte CHP başörtüsü yasak teklifi…
4.10.2022 Siyaset
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Başörtüsü' kanun teklifi TBMM’ye sunuldu.
4.10.2022 Siyaset
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı!
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı! ABD'den gelen haber bir anda dünya gündemine oturdu. 41 yıl önce kaybolan bebek bulunmuştu. 1980'lerin başında ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. Kayıp olan ve 41 yıl sonra ortaya çıkan Holly bebek ile ailesinin esrarengiz ölümü herkesi hayrete düşürdü. Tüm bu yaşananların arkasında ise bir tarikatın olduğu ortaya çıktı.
15.06.2022 Dünya
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor Eminyet Genel Müdürlüğü'nün ekran yüzü olan polis memuru Güleda Keleş'in (44) fotoğrafı, 81 ildeki emniyet müdürlüklerinde yer alıyor. Mardin'de çalışırken çekilen bir fotoğrafıyla Türkiye'de tanınır hale gelen Keleş, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapıyor, şiir ve şarkı sözü yazıyor. 30'dan fazla şarkı sözü bestelenen Keleş'in 15 şarkısı da TRT repertuvarında bulunuyor.
3.05.2022 Yaşam
Dolandırıcılık mağduru, Çocuk Adalet Merkezi'nde uzman desteğiyle ifade verdi
Dolandırıcılık mağduru, Çocuk Adalet Merkezi'nde uzman desteğiyle ifade verdi Adalet Bakanlığı tarafından ilk kez Erzurum'da açılan Çocuk Adalet Merkezi’nde (ÇAM), suç mağduru çocuklar stres ve kaygı yaşamadan uzmanların desteğiyle ifade veriyor. Erzurum'da internette oyun oynarken bir kişi tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle şikayetçi olan M.E.A. (16), 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ÇAM'da katıldı. Uzman tarafından Erzurum Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri’ne ait araçla evinden alınarak ÇAM'a getirilen M.E.A., adlı görüşme odasından duruşma salonuna bağlanarak adli görüşmeci aracılığı ile ifade verdi.
11.02.2022 Gündem
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı? Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2022 bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Gül, 5. Yargı Paketi'nin TBMM'de kabul edildiğini hatırlatarak, reformların ne ilk ne de son olacağını, toplumun ihtiyaçlarına göre reformların sürdürüleceğini vurgularken, cezaevlerinde açık görüşlerin başlayacağı tarihi açıkladı. Peki, Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
25.11.2021 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş göreve başladı
İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş göreve başladı İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da katıldığı törenle görevine başladı.
23.10.2021 Gündem
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı Son dakika haberine göre; Siirt'te duruşma salonuna avukat cübbesiyle girmeye çalışırken gözaltına alınan ve "dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle tutuklanan kişinin 16 suç kaydı olduğu belirlendi.
19.09.2021 Gündem
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı Kağıthane'de bir camiye namaz kılma bahanesiyle giren şüpheli, imamın sarık ve cübbesini çaldı
4.09.2021 Yaşam
Bakan Gül: Çocuklar eğitim ile büyürse cezaevlerini okul yaparız
Bakan Gül: Çocuklar eğitim ile büyürse cezaevlerini okul yaparız Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, suça sürüklenen çocuklar nedeniyle toplumun da kendisini sorgulaması gerektiğini belirterek "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımız bir suça bulaşmadan büyürlerse, kitapla okul ile büyürlerse cezaevlerimizin hepsini kapatırız ve okul yaparız. Cezaevlerinde kimse kalmaz. Bu yüzden bir çocuğu bile kurtararak topluma zarar vermekten, daha da önemlisi kendisini topluma yararlı hale getirmek; dünyaların en kıymetli sonucudur" diye konuştu.
27.08.2021 Siyaset
Sarıklı amiral emekli oldu mu? Tuğamiral Mehmet Sarı kimdir?
Sarıklı amiral emekli oldu mu? Tuğamiral Mehmet Sarı kimdir? Sarıklı amiral olarak bilinen Tuğamiral Mehmet Sarı’nın akıbeti merak ediliyor. Üniformanın üzerine giydiği sarık ve cübbe ile fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra hakkında soruşturma açılan ve kamuoyunda ‘sarıklı amiral’ olarak bilinen Tuğamiral Mehmet Sarı, MSB Yüksek Disiplin Kurulu’nda soruşturma başlatıldıktan sonra görevden alınmıştı. Peki, Sarıklı amirale ne oldu, emekli oldu mu? Sarıklı amiral Tuğamiral Mehmet Sarı kimdir?
4.08.2021 Gündem
Sarıklı görüntüleri tartışma yaratan Tuğamiral Mehmet Sarı görevden alındı
Sarıklı görüntüleri tartışma yaratan Tuğamiral Mehmet Sarı görevden alındı Milli Savunma Bakanlığı, Ankara'da bir tarikat merkezindeki görüntüleriyle tartışma yaratan ve hakkında soruşturma başlatılan Tuğamiral Mehmet Sarı'nın görevden alındığını açıkladı.
29.07.2021 Gündem
Yargıda yeni dönem! Meclis'e geliyor...
Yargıda yeni dönem! Meclis'e geliyor... AK Parti milletvekillerinin hazırladığı kanun teklifi taslağına göre, kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarının boşanılan eşe karşı işlenmesi "nitelikli haller" arasına dahil edilecek, boşandığı eşini öldürenler ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılacak - Israrlı takip suç olarak düzenlenecek ve hapis cezası verilecek. Bu suçun çocuğa, ayrılan veya boşanan eşe karşı işlenmesi halinde ise ceza yarı oranında artırılacak - Katalog suçlarda tutuklama "somut delile" dayanacak
22.05.2021 Siyaset
Bakan Gül: İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var
Bakan Gül: İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var Adalet Bakanı Gül, "İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var. Tüm faaliyetler iki yıl içinde tamamlanmış olacak Vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren konuların gecikmeksizin kanunlaşacağını düşünüyorum." dedi.
3.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 maddelik İnsan Hakları Eylem planını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 maddelik İnsan Hakları Eylem planını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. Erdoğan, ''Bu sürecin sonunda 9 amaç, 50 hedef, 393 faaliyeti içeren bir belge olarak ortaya çıktı. 2 yıllık bir zaman diliminde uygulanmak üzere hazırlanmıştır'' dediği belgenin ayrıntılarını tek tek anlattı. Erdoğan, "Adil kararın makul sürede verilmesini temin için yargıda hedef süre uygulamasını yaygınlaştırıyoruz. Aynı uygulamayı istinaf ve adli tıp içinde getiriyoruz. Kararın 30 gün içinde yazılmasını zorunlu kılıyoruz. İdareye yapılan başvurularda idarenin cevap verme süresini 60 günden 30 güne indiriyoruz. Hukuk fakültelerinde öğrenim süresini 5 yıla çıkarıyoruz. Kontenjanlarını da daha nitelikli eğitim verilecek şekilde gözden geçiriyoruz." dedi.
2.03.2021 Siyaset
Bekçi ve zabıtalarla ilgili flaş karar! Meclis'e geliyor...
Bekçi ve zabıtalarla ilgili flaş karar! Meclis'e geliyor... Milyonları ilgilendiren düzenleme Meclis'e geliyor. Boşanma davaları, tarafların daha fazla yıpranmaması için hızlı neticelendirilecek. Bunun için, boşanma davaları istinaf mahkemesine gitmeyecek, doğrudan Yargıtay’da yapılacak temyiz incelemesiyle sonuçlanacak. Vatandaşlarla sık sık yüz yüze gelen çarşı ve mahalle bekçileri ile zabıtalara insan hakları eğitimi verilecek. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kamuoyunun uzun zamandır beklediği, 'ekonomi' ve 'hukuk' alanında hazırlanan yargı reformunun detaylarını anlatmıştı. Özkan "Reform düzenlemesi için 128 tanesi kanuni düzenleme ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesini gerektiriyor. Gayrimüslim ya da farklı din ve inançta olan vatandaşlarımızın kendileri için kutsal sayılan ve ayinlerinin, bayramlarının olduğu günlerde resmi tatil olacak" demişti.
29.01.2021 Yaşam
Yakayı böyle ele verdi! Cübbeyi giydi avukat olarak duruşma salonunda...
Yakayı böyle ele verdi! Cübbeyi giydi avukat olarak duruşma salonunda... Kocaeli Adliyesi’nde giydiği cübbe ile kendisini avukat olarak tanıtıp bir aileyi dolandırmaya çalışan ve duruşmaya girmek isterken şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
11.12.2020 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan savaşın alanını genişletmeye çalışıyor
TBMM Başkanı Şentop: Ermenistan savaşın alanını genişletmeye çalışıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Ermenistan, bir taraftan sivillere saldırarak savaş suçu işlediği gibi, ayrıca Azerbaycan ve başka ülkeleri çatışmaya çekmek suretiyle savaşın alanını, krizin alanını genişletmeye çalışıyor" dedi.
6.11.2020 Siyaset
Yargıda 'e-Duruşma' dönemi bugün başladı
Yargıda 'e-Duruşma' dönemi bugün başladı Avukatların bulundukları yerlerden duruşmaya video konferansla katılmalarını sağlayan 'e-Duruşma' uygulaması Ankara Batı Adliyesi'nde başladı.
15.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cübbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cübbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.