Crr

Crr

Son dakika crr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan crr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını crr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Crr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan crr gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 crr haberi bulunmuştur. Tüm crr haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını etkinliklerle kutlayacak. Nazım Hikmet Ran’ın ‘Kuvayi Milliye Destanı’ eseri sahne alacak. Anadolu Rock müziğin öncülerinden Moğollar da İBB’nin 30 Ağustos etkinliklerinde sahne alacak. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
29.08.2022 Gündem
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı İBB ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur’un yolları ayrıldı. Yeni genel sanat yönetmeninin adının kamuoyu ile kısa süre içinde paylaşılacağı bildirildi.
29.11.2021 Kültür Sanat
Boohoo, Debenhams'ı satın aldı! Binlerce kişi işten çıkarılacak
Boohoo, Debenhams'ı satın aldı! Binlerce kişi işten çıkarılacak Moda perakendecisi Boohoo, 242 yıllık Debenhams markasını ve web sitesini 55 milyon sterline satın aldı. İflastaki şirketi satın alan moda devi, Debenhams zincirinin tüm mağazalarını kapatacak. Mağazalarda yer alan 12 bin kişiyleyse yollar ayrılacak.
25.01.2021 Ekonomi
Türkiye’den ve dünyadan eğitimciler buluşacak
Türkiye’den ve dünyadan eğitimciler buluşacak Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından öğretmen ve öğrenciler ile eğitim camiasını bir araya getirecek olan Okul Öncesi Eğitim Zirvesi, 'Yeteneğimi Keşfet' temasıyla 4 Mayıs'ta CRR Harbiye’de düzenlenecek.
3.05.2019 Eğitim
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi!
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi! Dünyanın en hızlı piyanisti’ ve ‘klasik müziğin dahi prensi’ olarak bilinen Maksim Mrvica İstanbul'daki ilk konserini 20 Mart akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda verdi.
22.03.2019 Kültür Sanat
Al Este del Cante ile CRR’de!
Al Este del Cante ile CRR’de! Flamenko şarkıcısı Arcángel ve Yeni Bulgar Sesleri Korosu Estruna, 2018 Latin Grammy ödüllü albümleri Al Este del Cante ile 25 Mart’ta CRR’de! Avrupa’nın iki zıt ucundaki müzik kültürlerinin kesiştiği “Al Este del Cante” son yılların en başarılı füzyon müzik örneklerini barındırıyor...
27.02.2019 Kültür Sanat
Maksim Mrvica  20 Mart’ta CRR’de!
Maksim Mrvica 20 Mart’ta CRR’de! Dünyanın en başarılı Hırvat müzisyenlerinden piyanist Maksim Mrvica,New Silk Road /Yeni İpek Yolu albümünün dünya lansmanı kapsamında, 20 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak.
25.02.2019 Kültür Sanat
Emel Sayın gözyaşlarını tutamadı
Emel Sayın gözyaşlarını tutamadı Her ay gerçekleştirdiği konserlerle İBB Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşan Emel Sayın, 'Ah Bu Gönül Şarkıları' başlıklı konserle sahne aldı.
7.02.2019 Magazin
Birbirimizi çok seviyoruz
Birbirimizi çok seviyoruz Ayrıldıktan üç ay sonra tekrar bir araya gelerek nişanlanan merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar ile müzisyen Alper Kömürcü’den aşk dolu itiraflar geldi.
11.10.2018 Magazin
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek"
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek" İstanbul’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 95. Yıldönümü özel bir programla kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kutlama mesajı yayınladı. Uysal, "İstanbul kutlu bir şehirdir. Hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecektir. Milletimiz bunu 6 Ekim 1923’te ve son olarak 15 Temmuz 2016’da göstermiştir" ifadelerini kullandı.
6.10.2018 Gündem
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Kızıl Ordu Korosu, 90. yılında İstanbul'da konser verecek!
Kızıl Ordu Korosu, 90. yılında İstanbul'da konser verecek! Dünyanın en büyük ordu korosu olarak gösterilen Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu ve Dans Topluluğu, 90. yılında İstanbul’da konser verecek.
2.03.2018 Kültür Sanat
İstanbul Valiliğinden "19 Mayıs" açıklaması
İstanbul Valiliğinden "19 Mayıs" açıklaması İstanbul Valiliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın çeşitli etkinliklerle ve coşku içinde kutlanacağını, bunun için gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
'Beni alan kapının önüne bıraktı'
'Beni alan kapının önüne bıraktı' Güzel şarkıcı Yeşim Salkım, evliliklerinden pişman olduğunu söyledi. Yeşim Salkım, evlilikleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.03.2017 Magazin
Babaannesini oynadı
Babaannesini oynadı Son dönemin başarılı yönetmenlerinden Bilal Babaoğlu’nun, Aşık Veysel’in hayatından esinlendiği ‘Aşık’ filminin galası önceki akşam Cemal Reşit Rey’de (CRR) yapıldı...
24.12.2016 Magazin
Bu pazar CRR’de türkü ziyafeti
Bu pazar CRR’de türkü ziyafeti Cemal Reşit Rey’de ‘gündüz konseri’ geleneğini yeniden yaşatmak amacıyla başlatılan “İstanbul’da Pazar Konserleri”nin bu haftaki pazar konuğu, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz yorumcusu ve derlemecisi Hüsamettin Subaşı olacak...
9.11.2016 Magazin
Bir yanım hüzünlü bir yanım mutlu
Bir yanım hüzünlü bir yanım mutlu Bu yıl 16-25 Eylül tarihleri arasında beşinci kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Klarnet Festivali 2016’nın basın toplantısı önceki gün yapıldı...
2.09.2016 Magazin
Ustaya saygı
Ustaya saygı Festival kapsamında yapılacak ‘Ustaya Saygı’ konseri için 22 Eylül’de CRR Konser Salonu’nda düzenlenecek gecede Cansu, Fettah Can, Gökhan Türkmen, İpek Açar, İrem Derici, Serkan Çağrı ve Zara büyük usta Kayahan’ın unutulmaz eserlerini yorumlayacak...
14.08.2016 Magazin
Burak Kut kimdir?
Burak Kut kimdir? Beyaz Show'da bu hafta Burak Kut konuk oluyor. Yarın akşam ekrana gelecek olan Beyaz Show'da Burak Kut'un nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Peki Burak Kut kimdir? Tüm ayrıntılar haberimizde...
28.04.2016 Magazin
Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim?
Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim? Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile yıllara meydan okuyan Beyaz Show'un bu hafta hangi ünlü isimleri konuk ediyor. Büyük bir merak konusu olan Beyaz Show'un konukları programa renk katacak. İşte tüm ayrıntılarıyla Beyaz Show'a konuk olacak isimler...
28.04.2016 Magazin
Burak Kut kimdir?
Burak Kut kimdir? Burak Kut yarın gece yayınlanacak 3 Adam programına konuk olacak. Eser Yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam yine dolu bir programla TV8 ekranlarına gelecek. İşte Burak Kut hakkında detaylar...
1.04.2016 Magazin
9 Grammy ödüllü dahi müzisyenler
9 Grammy ödüllü dahi müzisyenler EMERSON STRİNG QUARTET, bugün saat 20...
8.03.2016 Magazin
Etkinlikler iptal edildi!
Etkinlikler iptal edildi! Ankara’da yaşanan ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan terör saldırıları nedeniyle birçok erkinlik iptal edildi.
18.02.2016 Magazin
Zamanları müzik ile bağlıyorum
Zamanları müzik ile bağlıyorum Al di Meola, yeni albümü Elysium’un turnesi kapsamında, 21 Şubat’ta İstanbul’da CRR, sahnesinde olacak...
12.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Crr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki crr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.