Credit Suisse

Credit Suisse

Son dakika Credit Suisse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Credit Suisse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Credit Suisse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Credit Suisse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan credit suisse gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 credit suisse haberi bulunmuştur. Tüm credit suisse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı! Piyasaların gözü kulağı bu verideydi
Fed faiz kararını açıkladı! Piyasaların gözü kulağı bu verideydi ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak, yüzde 4,75-5.00 aralığına yükseltti.
22.03.2023 Ekonomi
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti? Credit Suisse’in 5 yıllık CDS’lerinin cuma günü 10 yılın en yüksek seviyesine tırmandı.  Financial Times’ın haberine göre, bankanın yöneticileri hafta sonu büyük müşterilerine, sözleşme taraflarına ve yatırımcılara likidite ve sermaye pozisyonlarına dair güven vermeye çalıştı. Financial Times’ın haberinin ardından, Credit Suisse’in hisseleri Avrupa’nın sabah seansında yaklaşık yüzde 10 düştü. Söz konusu gelişmenin ardından “Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.10.2022 Ekonomi
DenizBank'tan flaş kredi açıklaması! İlk kez...
DenizBank'tan flaş kredi açıklaması! İlk kez... DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, 2014'ten beri ilk defa gerçekleştirdikleri 435 milyon dolarlık seküritizasyon işlemiyle ekonomiye katkılarını güçlü şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Bu işlemin, yurt dışı havale akımlarına dayalı seküritizasyon piyasasının da bir anlamda önünü açacağını ve bunların devamının da geleceğini öngörüyoruz." dedi.
19.02.2021 Ekonomi
Koronavirüs aşısında sevindiren gelişme: Bu ay içinde...
Koronavirüs aşısında sevindiren gelişme: Bu ay içinde... ABD merkezli ilaç şirketi Moderna, koronavirüs (Covid-19) aşısının etkili olup olmadığının bu ay içinde belirleneceğini duyurdu.
11.11.2020 Dünya
Borsa İstanbul'dan flaş karar! 6 yabancı kuruluşa yasak...
Borsa İstanbul'dan flaş karar! 6 yabancı kuruluşa yasak... Borsa İstanbul, 6 yabancı kuruma açığa satış yasağı getirildiğini açıkladı.
6.07.2020 Ekonomi
Lagarde'nin koltuğuna en büyük aday BoE Başkanı Carney
Lagarde'nin koltuğuna en büyük aday BoE Başkanı Carney Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanlığı için aday gösterilen Christine Lagarde`dan boşalacak Uluslararası Para Fonu IMF Başkanlığı için en güçlü aday İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Mark Carney.
4.07.2019 Ekonomi
AB`den bankacılık sektörüne `kartel soruşturması`
AB`den bankacılık sektörüne `kartel soruşturması` Avrupa Birliği (AB), devlet tahvili ticaretinde aralarında kartel oluşturdukları şüphesiyle 4 banka hakkında soruşturma başlattı.
21.12.2018 Dünya
Blockchain teknolojisi İstanbul'da masaya yatırılıyor
Blockchain teknolojisi İstanbul'da masaya yatırılıyor 20 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek ekonomik forumda, ekonomik modelleri yeniden yapılandırma potansiyeline sahip blockchain teknolojisi ele alınacak.
9.11.2018 Ekonomi
Dolar yıl sonunda 5,10'a gerileyebilir!
Dolar yıl sonunda 5,10'a gerileyebilir! Rabobank`tan sonra Credit Suisse de dolar/TL`nin düşmeye devam edeceğini belirtti. Bankaya göre dolar/TL 2018`de 5,10'a gerileyebilir.
8.11.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yatırımcılarla bir araya geldi.
14.05.2018 Siyaset
1+1’i 3-4 yapacağımız stratejik ortak arıyoruz
1+1’i 3-4 yapacağımız stratejik ortak arıyoruz Kârlı ve değerli şirketlerin her zaman kapısının çalındığını, adayları değerlendirdiklerini belirten Vakko CEO’su Güner, 1+1’i 3-4 yaparak büyümeyi daha da hızlandıracak ortak aradıklarını açıkladı. Başkan Hakko da “Satış değil, amacımız stratejik bir ortaklık” dedi
11.05.2018 Ekonomi
Aselsan’a ABD şantajı
Aselsan’a ABD şantajı Ekonomi ve siyasi saldırılara rağmen küresel güç olma yolunda ilerleyen, Fırat Kalkanı'nın ardından şimdi de Zeytin Dalı Harekâtı ile bölgesinde dizayn edilmeye çalışılan senaryoyu boşa çıkaran Türkiye'ye gözdağı verme girişimlerine dün bir yenisi eklendi.
26.01.2018 Ekonomi
TAB Gıda Nasdaq yolcusu
TAB Gıda Nasdaq yolcusu Burger King’in dünyadaki en büyük işletmecilerinden TAB Gıda, ABD’de 400 milyon dolara kadar halka arz için başvurdu. Hisseler Nasdaq Global’de işlem görecek
14.11.2017 Ekonomi
Sanal para savaşları
Sanal para savaşları Sanal para cephesinde iki haftadır ciddi hareketlenmeler var. Çin ve Rusya yeni bir sanal para birimi yaratmada anlaşırken dünyanın en büyük bankalarından 10’u ortak üretim kararı aldı. Teknoloji devleri de birer birer bu alandaki altyapıya yatırım yapıyor.
6.09.2017 Ekonomi
Türk bankacılık sektörü bölgeye göre daha cazip
Türk bankacılık sektörü bölgeye göre daha cazip Credit Suisse, yayınladığı raporda Türk bankalarının bölgesel benzerlerine göre daha cazip olduğunu belirtti. Türk bankalarının kâr artış hızının, piyasanın dikkatinden kaçtığı vurgulandı.
18.04.2017 Ekonomi
Oxfam: "Dünyanın yarısı, sekiz adamın elinde" Eğer önlem alınmazsa...
Oxfam: "Dünyanın yarısı, sekiz adamın elinde" Eğer önlem alınmazsa... Eğer önlem alınamazsa bireylerin öfkesi daha da büyüyecek ve köklü değişiklikler olacak... İngiliz yardım kuruşulu Oxfam'ın verilerine göre, dünyanın en zengin sekiz kişisinin serveti, dünyanın yarısını oluşturan 3.6 milyar nüfusun servetine eşit.
17.06.2021 Dünya
8 milyarderin serveti dünyanın yarısına eşit
8 milyarderin serveti dünyanın yarısına eşit En zengin 8 milyarder, dünya nüfusunun yarısının varlığına eşit bir serveti kontrol ediyor.
16.01.2017 Ekonomi
ABD, İngiliz bankaya dava açtı
ABD, İngiliz bankaya dava açtı ABD Adalet Bakanlığı, 2008 finansal krizinden önce Barclays'in gerçekleştirdiği konut kredisi faaliyetlerinden ötürü İngiliz bankaya dava açtı.
17.06.2021 Dünya
Snapchat halka arza 'hazırlanıyor'
Snapchat halka arza 'hazırlanıyor' Snapchat'in sahibi Snap Inc'in şirketin hisselerini borsada satışa çıkarmak için bankalarla görüşmelere başladığı ifade ediliyor...
14.10.2016 Bilim ve Teknoloji
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı!
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı! Google önemli olayların yaşandığı günlerde yaptığı yaratıcı doodle'lar ile gündem oluyor. Google son olarak kendisini doodle yaptı. Peki Google ne zaman kuruldu? Tarihçesi ve merak edilenler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Samsung Galaxy Note 7 model telefonunu geri çağıracak
Samsung Galaxy Note 7 model telefonunu geri çağıracak Samsung Electronics cihazların ateş aldığına dair haberler üzerine Galaxy Note 7 model telefonlarını geri çağırma kararı aldı
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Avrupa ekonomisinin ilk yarı karnesi zayıf
Avrupa ekonomisinin ilk yarı karnesi zayıf Siyasi belirsizlikler, bankacılık sektöründeki çalkantı, zayıf büyüme hızı ve çok düşük enflasyon oranı gibi göstergelerle Avrupa ekonomisi, yılın ilk yarısında kötü bir performans gösterdi.
23.08.2016 Ekonomi
İsviçre frangı neden hala çok güçlü?
İsviçre frangı neden hala çok güçlü? Her türlü müdahaleye rağmen frank hala çok değerli. Peki neden?
17.08.2016 Ekonomi
Şimşek: Küresel yatırımcıların Türkiye algısı düzeliyor
Şimşek: Küresel yatırımcıların Türkiye algısı düzeliyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından küresel yatırımcılarla görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Küresel yatırımcıların Türkiye algısı düzeliyor. Hızla normalleşen Türkiye'ye yatırımcı ilgisi büyük" ifadelerini kullandı.
17.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Credit Suisse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki credit suisse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.