Çok Güzel Hareketler

Çok Güzel Hareketler

Son dakika çok güzel hareketler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok güzel hareketler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok güzel hareketler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Güzel Hareketler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok güzel hareketler gelişmeleri de dahil olmak üzere 676 çok güzel hareketler haberi bulunmuştur. Tüm çok güzel hareketler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti Hayallerini gerçekleştirmek için Kanada'ya yerleşti... Yönetmen olmak isteyen oyuncu Capilano Üniversitesi'ne kabul edildi.
21.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar listesi dizi takipçilerinin ve medyanın gündeminde. Dün ekranlarda Bahar, Çok Güzel Hareketler 2, Kirli Sepeti, Survivor, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster? gibi yapımlar vardı. Peki, dün (18 Şubat Pazar) en çok ne izlendi?
19.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde Mehmet Ali Erbil ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanınan Hamza Yazıcı geçen pazar akşamı yeni kız arkadaşlarıyla birlikte magazin muhabirlerinin objektifine yakalandı.
28.11.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son haline yorum yağarken, ünlü oyuncuyu Güllü'ye benzetenler oldu.
22.10.2023 Magazin
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği değişimle gündeme gelmişti. Son haline yorum yağan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
1.10.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme!
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme! Hem verdiği kilolarla hem de yaptırdığı estetik müdahalelerle sık sık gündeme gelen Büşra Pekin, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki 'havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı.
13.08.2023 Magazin
'Boşanma' haberlerine ilk ağızdan yanıt verdi!
'Boşanma' haberlerine ilk ağızdan yanıt verdi! Oyuncu Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yılmaz, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'boşanma' haberlerine ilk ağızdan cevap verdi.
11.07.2023 Magazin
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Büşra Pekin'den estetik sorusuna yanıt!
Büşra Pekin'den estetik sorusuna yanıt! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanınan ev ardından birçok projede yer alan Büşra Pekin son zamanlarda estetik haberleriyle gündemden düşmüyor. Pekin, herkesin merak ettiği estetik sorusunu yanıtladı. Ünlü oyuncu değişimin gerçek nedenini anlattı.
4.04.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Büşra Pekin'in makyajsız görüntüsü dikkat çekti!
Büşra Pekin'in makyajsız görüntüsü dikkat çekti! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanınan Büşra Pekin son olarak Dilberay filminde gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Oyunculuğunun yanı sıra değişimi ile de adından söz ettiren Büşra Pekin son olarak yine hayranlarını şaşırtmayı başardı. Önceki gün bir mekandan çıkan Pekin makyajsız görüntüsü ile dikkat çekti.
16.03.2023 Magazin
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık Oyuncu Eser Yenenler, 'Çok Güzel Hareketler 2' gösterisi ile Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Komedyen, geliri depremzedelere bağışlanacak oyundan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.02.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklama: Kendi doğallığımı bozmayı düşünmüyorum
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklama: Kendi doğallığımı bozmayı düşünmüyorum 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanıdığımız Büşra Pekin'in değişimini görenler inanamıyor. Tanındıktan sonra bir hayli zayıflayan ve değişen Pekin değişimini estetiğe bağlamıyor. Büşra Pekin yüzünden bir tane estetik olduğunu söyleyince sosyal medyada ti'ye alındı. Peki Büşra Pekin gibi estetik yaptıran ünlüler nasıl değişti? İşte detaylar...
6.12.2022 Magazin
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu!
Büşra Pekin'in değişimi olay oldu! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Büşra Pekin'in değişimini gören inanamıyor. Konuşanlar programı ile geniş kitlelerce tanınan Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanımakta zorlandı.
18.11.2022 Magazin
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çok Güzel Hareketler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok güzel hareketler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.