Çocuklarını Öldürdü

Çocuklarını Öldürdü

Son dakika çocuklarını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuklarını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuklarını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklarını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklarını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 çocuklarını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm çocuklarını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Şırnak'ta korkunç olay! Eşini ve 3 kızını tüfekle öldürüp teslim oldu...
Şırnak'ta korkunç olay! Eşini ve 3 kızını tüfekle öldürüp teslim oldu... Şırnak'ın İdil ilçesinde gece 01.30 saatlerinde gerçekleşen korkunç olay dehşete düşürdü. Hasan Karaaslan(40), eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle öldürdü, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu. 
24.08.2022 Gündem
Gece yarısı kan donduran olay! Eşini ve çocuklarını öldürdü
Gece yarısı kan donduran olay! Eşini ve çocuklarını öldürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde aile için kavga facia ile son buldu. Adem Ö., aile içinde çıkan tartışmanın ardından eşi Nefik Öztürk ile çocukları Selahattin ve Seher Öztürk'ü tabanca ile vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan şüpheli baba, polis tarafından kısa sürede yakalandı.
6.11.2020 Yaşam
Korkunç olay! 4 çocuğunu asarak öldürdü
Korkunç olay! 4 çocuğunu asarak öldürdü Güney Afrika’da bir adam, kendisinden boşanmak isteyen eşinden intikam almak için 4 çocuğunu da asarak öldürdü.
7.09.2019 Dünya
Pantolonu inik yürüyen adamı öldürdü
Pantolonu inik yürüyen adamı öldürdü ABD'nin Houston kentinde bir polis memuru, trafikte pantolonu inik halde yürüyen silahsız bir siyah erkeği silahla ateş ederek öldürdü.
29.03.2018 Dünya
Antalya'da dehşet! Çocuklarını öldürüp intihar etti...
Antalya'da dehşet! Çocuklarını öldürüp intihar etti... Antalya'nın Aksu ilçesindeki bir evde baba ile 2 çocuğu ölü bulundu. Babanın iki kız çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.
12.11.2017 Yaşam
İki çocuğunu boğdu
İki çocuğunu boğdu Biri 6 aylık diğeri 5 yaşındaki iki çocuğunu yastıkla boğarak öldüren anne tutuklandı
6.02.2017 Yaşam
Afgan kadınlar DEAŞ'a karşı silahlandı
Afgan kadınlar DEAŞ'a karşı silahlandı Afganistan'da terör örgütü DEAŞ'ın sivillere yönelik saldırılarının artması üzerine kadınlar ilk kez ellerine silah aldı. Örgüt üyeleri eşlerini, çocuklarını öldürdü, evlerini ateşe verdi. Durum böyle olunca kendi silahlarını kendileri temin etti ve sadece kendilerini değil halklarını da savunmak için harekete geçtiler.
17.06.2021 Dünya
‘Anneler açlıktan çocuklarını boğuyor!’
‘Anneler açlıktan çocuklarını boğuyor!’ Irak ordusunun IŞİD’den almak için operasyon başlattığı Felluce’de insanlık dramı yaşanıyor. Times gazetesinin haberine göre açlıkla boğuşan ailelerden bazıları çocuklarını öldürdü, bazıları ise sokağa attı.
17.06.2021 Dünya
Cinnet getiren anne çocuklarını öldürdü
Cinnet getiren anne çocuklarını öldürdü Hatay’ın Samandağ İlçesi’nde cinnet getiren 26 yaşındaki Serpil Tükenmez, 1 yaşındaki oğlu Oktay ile 1 aylık kızı Narinnur’u boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
23.03.2015 Yaşam
Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu Köyü'nde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem (23) çocukları Hüseyin (3) ile 1 yaşındaki Hanife'yi öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti
6.02.2015 Yaşam
Ailesini katledip kahve içmiş!
Ailesini katledip kahve içmiş! Adana'da önceki gece eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle öldüren mobilya ustasının, ailesini yok ettikten sonra önce kahve içtiği, sabahleyin de aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.
25.12.2014 Yaşam
Bu acıya yürek dayanmaz!
Bu acıya yürek dayanmaz! Eşini ve dört çocuğunu öldürüp kendisini de pencereden atan Nuri Duran’ın psikolojik tedavi gördüğü ailenin 250 liralık kaymakamlık yardımıyla geçindiği belirtildi...
4.03.2014 Yaşam
Terk eden sevgiliden katliamla intikam aldı
Terk eden sevgiliden katliamla intikam aldı Yedi aylık hamile olan 23 yaşındaki Fiona Anderson, erkek arkadaşı onu terk edince 3 çocuğunu öldürüp canına kıydı
16.04.2013 Dünya
Çocuklarını öldüren anneye beraat
Çocuklarını öldüren anneye beraat Öldürmeden birkaç saat önce...
31.10.2012 Dünya
Çocuklarını öldürdü ve...
Çocuklarını öldürdü ve... "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuklarımın arkada kalmasını istemiyorum"
21.06.2012 Yaşam
Çocuklarını öldürdü, eşini yaraladı!
Çocuklarını öldürdü, eşini yaraladı! 3 çocuğunu bıçaklayarak öldürdü,eşini yaraladı
29.09.2021 Gündem
Çocuklarını tüfekle katletti
Çocuklarını tüfekle katletti Florida eyaletinde yaşayan anne Julie Schenecker, “çok konuştukları” için çocuklarını öldürdü
30.01.2011 Yaşam
Çocuklarını öldürdü ama...
Çocuklarını öldürdü ama... 2 çocuğunu kendi elleriyle öldüren kadının neler yaşadığını kocasından okuyun
2.08.2010 Yaşam
10 yıldır erkek bebeklerini katlediyorlar!
10 yıldır erkek bebeklerini katlediyorlar! Papua Yeni Gine’nin iki kabilesi 10 yıldır savaşmamak için akıl almaz bir yola başvuruyor
29.11.2008 Dünya
Çocukları çekiçle öldürdü
Çocukları çekiçle öldürdü Kıskançlık krizine giren genç kadın eski sevgilisinin iki çocuğunu vahşice öldürdü
15.10.2008 Yaşam
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar...
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar... Kan donduran olay Gaziantep'te meydana gelmişti. Kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) ölümüne ilişkin haklarında 28 yıla kadar hapis cezası istenen Muhabbet Toz ve Mehmet Aksu'nun yargılandığı davada mahkeme, 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19.09.2023 Gündem
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum'
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum' ABD'nin Ohio eyaletinde yaşları 3, 4 ve 7 olan 3 oğlunu sıraya dizerek öldüren ve cinayeti aylardır planladığını itiraf eden baba ABD gündemine bomba gibi düştü.
17.06.2023 Dünya
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklarını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklarını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.