Çocuklar Duymasın Reyting

Çocuklar Duymasın Reyting

Son dakika Çocuklar Duymasın reyting haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın reyting ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın reyting haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Reyting

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın reyting gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 çocuklar duymasın reyting haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın reyting haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde
'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, gelecek sezon da ekranda olacak 'Çocuklar Duymasın'ın reyting başarısına vurgu yaparken, yeni komedi dizileri için de önemli bir öneride bulundu.
29.05.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a kötü haber!
Çocuklar Duymasın'a kötü haber! Yayından kaldırılacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, dün akşam ekrana gelen 17. bölümüyle Toltal reyting sıralamasında 8. sırada yer aldı. Dizi AB grubundaysa 5. sırada yer aldı.
27.11.2017 Televizyon
'Çocuklar Duymasın' zirveye iyice oturdu!
'Çocuklar Duymasın' zirveye iyice oturdu! 13 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Çocuklar Duymasın" dizisi 1. sıraya oturdu.
14.08.2017 Televizyon
'Çocuklar Duymasın'la ilgili flaş iddia!
'Çocuklar Duymasın'la ilgili flaş iddia! Ekranlara geri dönen 'Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümü, tekrarıyla birlikte reyting yarışında zirvede yer alması gündeme bomba gibi düştü.
25.07.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın ekranlara bomba gibi düştü!
Çocuklar Duymasın ekranlara bomba gibi düştü! Yeni bölümleriyle yeniden ekrana gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisi reytingleri alt üst etti. Yeni sezon Çocuklar Duymasın dizisinin tekrarı bile en çok izlenme oranına sahip oldu.
24.07.2017 Televizyon
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne?
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Oyuncu Erdem Baş’ın Green Card başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte ABD’ye taşınması magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş’ın “Green Card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım." açıklamasının ardından pek çok kişi ‘Green Card’ ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Green kart nedir? Green card (yeşil kart) başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Green card sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
8.05.2022 Yaşam
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı!
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı! "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, ABD'ye taşındı.
8.05.2022 Magazin
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı Twitter'da sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alparslan Özmol’u, sosyal medyada bu sefer de koronavirüsten öldürdüler.
27.02.2020 Magazin
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
'Çocuklar Duymasın'da 'uzlaştılar'
'Çocuklar Duymasın'da 'uzlaştılar' Kanal D'nin sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın'ın dün akşam yayınlanan bölümünde bir ilke imza atıldı.
22.11.2018 Televizyon
‘Çocuklar Duymasın’ hepsini solladı
‘Çocuklar Duymasın’ hepsini solladı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’, yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.
7.09.2018 Magazin
Öldü denilen Gönül'ün akıbeti belli oldu
Öldü denilen Gönül'ün akıbeti belli oldu Çocuklar Duymasın'da öldüğü söylenen Gönül, yapımcının reyting numarası çıktı. Efsane karakterin ölmediği yeni bölümde ortaya çıkacak.
3.04.2018 Magazin
Survivor resmen ezdi geçti!
Survivor resmen ezdi geçti! 11 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu. Survivor yayınlandığı ilk akşam en yakın rakibini ikiye katlayarak reytinglerde zirveye yerleşmişti. Dün akşam da çok şey değişmedi.
12.02.2018 Televizyon
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu...
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu... 40’ın üzerinde oyuncu, devam eden dizilere transfer oldu.
12.02.2018 Magazin
Tamer Karadağlı sette o ismin aklını aldı!
Tamer Karadağlı sette o ismin aklını aldı! Pınar Altuğ Atacan, Çocuklar Duymasın setinden paylaştığı bir video ile çekimlerde ne kadar eğlendiklerini ortaya koydu.
7.02.2018 Magazin
İşte nefes kesen reyting savaşının kazananı...
İşte nefes kesen reyting savaşının kazananı... 4 Şubat Pazar tarihinin izlenme oranları açıklandı.
5.02.2018 Televizyon
Nefes kesen savaşı kim kazandı?
Nefes kesen savaşı kim kazandı? 28 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
29.01.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi...
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi... Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un arasına giren 'Tutku' izleyiciyi kızdırdı. Birol Güven’e “Yeter artık şu kız yüzünden diziyi izlemeyeceğiz. Aile dizisi entrika diziye döndü” diye tepki yağdı.
30.01.2018 Magazin
Ekran savaşının galibi belli oldu!
Ekran savaşının galibi belli oldu! 21 Ocak Pazar günü reyting savaşını bakın hangi yapım kazandı? İşte detaylar...
22.01.2018 Televizyon
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz?
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz? Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yayınladığı anketle 'Tutku'yu pataklamak ister miydiniz?' diye sordu.
16.01.2018 Magazin
İşte yılbaşı gecesinin birincisi!
İşte yılbaşı gecesinin birincisi! 31 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
1.01.2018 Televizyon
Hafta sonu en çok hangi yapımlar izlendi?
Hafta sonu en çok hangi yapımlar izlendi? 24 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
25.12.2017 Televizyon
'Savaşçı' zirveyi bırakmadı!
'Savaşçı' zirveyi bırakmadı! 17 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
18.12.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken... Final yapacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Meltem ve Haluk'un boşanma sürecinin gösterildiği son bölümünde reytingde ikinci sıraya yerleşti, sette sıra gecesi kuruldu.
5.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Reyting ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın reyting haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.