Çocuk Parkı

Çocuk Parkı

Son dakika ÇOCUK PARKI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇOCUK PARKI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇOCUK PARKI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 çocuk parkı haberi bulunmuştur. Tüm çocuk parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti Antalya'nın Kemer ilçesinde geçen yıl trafik kazasında bisikletli Yelkan Göktuğ Demirsöz'e (9) aracıyla çarparak ölümüne neden olan Mustafa Nagnalo 'basit taksirle ölüme neden olma' suçundan 'takdiri indirim' uygulanarak 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Bu ceza 12 bin 100 liraya çevrildi. Gerekçeli kararda, cezanın 24 ay eşit taksitle tahsil edilebileceği belirtildi. Karara tepki gösteren Demirsöz ailesi, imza platformu 'change.org'da 'Yelkan için adalet istiyoruz' adı altında kampanya başlattı. Baba Mert Demirsöz, "Çocuğumuzun kanı da canı da satılık değil. Adalet istiyoruz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Çocuk parkındaki oyun grubu yandı
Çocuk parkındaki oyun grubu yandı İzmir'in Buca ilçesindeki Şemsiyeli Çocuk Parkı'nda oyun grubu, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, MİT'in dün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini de duyurdu.
30.04.2023 Gündem
Köylere çelik ev geliyor! 10 kat hafif, daha dayanıklı
Köylere çelik ev geliyor! 10 kat hafif, daha dayanıklı Depremde yıkılan 70 bin köy evi fay hatlarından olabildiğince uzakta dağ yamaçlarına inşa edilecek. Evler dayanıklı ve inşa süreci hızlı olsun diye çelik konstrüksiyon kullanılacak. Evlerde bahçe ve ahır, köylerde de sosyal donatılar, çocuk parkları olacak.
24.02.2023 Ekonomi
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası Hatay’da depremde çöken lüks bir binanın zemin katına havuz yapıldığı için kolonlarının kesildiği iddia edildi. Binanın teras katına ise çocuk parkı yapıldığı görüldü. Enkaza dönüşen bina dron ile görüntülendi.
21.02.2023 Gündem
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Çocuk parklarındaki gizli tehlike
Çocuk parklarındaki gizli tehlike İstanbul'da çocukların eğlenmek ve vakit geçirmek için gittiği parklardaki oyuncakların bakımsızlığı tehlike yaratıyor. Güvenlik halatı kopuk, zemini paslı ve çivileri çıkık oyun alanları risk oluşturuyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Nicel Yıldız Silahlı, parklarda meydana gelebilecek yaralanmalara dikkat çekerek, "Kirli ortamda meydana gelen yaralanmalar enfeksiyon hastalıklarına, yüksekten düşmeler kafa içi kanamaları ya da ekstremite kırıklarıyla sonuçlanabilir" dedi. Aileler ise yetkililerden parkların onarılmasını istiyor.
18.04.2022 Sağlık
Ekmek 1.5 liradan satılıyor
Ekmek 1.5 liradan satılıyor İhtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçildi. Ekmek 15 liradan satılıyor. Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteğiyle 26 fırın bir araya gelerek Tekirdağ Fırıncılar Derneği adı altında birleşerek ihtiyaç sahipleri vatandaşlara 10 noktadan 1,5 liraya ekmek satacak.
17.03.2022 Ekonomi
Beykoz'da dere taştı, mahalle su altında kaldı
Beykoz'da dere taştı, mahalle su altında kaldı İstanbul Beykoz'da yağan sağanak yağmur sonrası Riva Deresi taştı, Göllü Mahallesi'nde yollar su altında kaldı.
9.02.2022 Yaşam
Antalya'da hortum paniği! Ağaçları kökünden söktü, ortalık savaş alanına döndü
Antalya'da hortum paniği! Ağaçları kökünden söktü, ortalık savaş alanına döndü Antalya'da etkili olan sağanak yağmur ve şiddetli rüzgar sonrası çıkan hortum ağaçları kökünden söktü. Bir site bahçesi ve yanındaki çocuk parkı savaş alanına döndü.
27.11.2021 Yaşam
Tehlike saçan çocuk parkı! Görüntü korkuttu
Tehlike saçan çocuk parkı! Görüntü korkuttu İstanbul Çekmeköy'de bir çocuk parkında elektrik direğinden uzanan bir kablo kaydırağa bağlı. Çocuklar tam anlamıyla ölümün gölgesinde oynuyor. Üstelik tek sorun bu da değil. Mahalleli tedirgin. "ya kapatılsın ya da düzeltilsin" diyorlar.
7.07.2021 Yaşam
Hasan Gürsoy kimdir? Uzun Mehmet Cami’sini inşa eden Hasan Gürsoy’un hayatı!
Hasan Gürsoy kimdir? Uzun Mehmet Cami’sini inşa eden Hasan Gürsoy’un hayatı! Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen Uzun Mehmet Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıldı. Uzun Mehmet Camii ise Hasan Gürsoy tarafından yapıldı. Hasan Gürsoy kimdir?
4.06.2021 Gündem
İstanbul'da 14 mahalle yeni muhtarını seçecek
İstanbul'da 14 mahalle yeni muhtarını seçecek İstanbul'da 14 mahalle, 6 Haziran günü yapılacak seçimle yeni muhtarlarını belirleyecek. Muhtar adayları, seçime günler kala kapı kapı dolaşarak oy istemeye devam ederken, mahalleliler, sağlık ocağı ve yeşil alan istiyor. Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi'nde vefat eden muhtar babasının yerine aday olan Ergün Akgün, "Nasip olursa biz devam ettireceğiz. İnşallah mahallemizi daha güzel yerlere getirebilmek için uğraşacağız" dedi.
2.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet... Tam kapanma sürecinde pek çok çalışan izin belgesi alarak işine devam ediyor. Çalışanlar dışında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf olanlar da bulunuyor. Örneğin evcil hayvanı olanlar ikametinden çok uzaklaşmamak şartı ile dışarı çıkabiliyor. Sitelerde oturanlar ise bahçeye ve yürüyüş alanlarına çıkabiliyorlar mı? İşte sitede yaşayanların merak ettiği tüm sorular ve yanıtları...
3.05.2021 Gündem
Küçükçekmece'de parktaki skandal görselle ilgili 3 sanık hakkında dava
Küçükçekmece'de parktaki skandal görselle ilgili 3 sanık hakkında dava İstanbul Küçükçekmece'de yenilenen çocuk parkında kullanılan görsellerin terör örgütü PKK'nın sembollerini andırdığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma tamamlanarak, 3 sanık hakkında "PKK terör örgütü propagandası yapmak" 7'şer buçuk yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.03.2021 Gündem
Corona virüs sonrası ev ihtiyacı da değişti
Corona virüs sonrası ev ihtiyacı da değişti Corona virüs süreciyle birlikte bahçeli evlere olan talep de arttı. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi’nin yapımında sona yaklaşıldığı açıklandı. Huzzak Yapı ve ArtTech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, insanların artık çok katlı konut projelerinden ziyade daha müstakil ve bahçeli konut projelerine odaklandığını belirtti.
21.10.2020 Ekonomi
Çocuk parkında şoke eden görüntü! Çıplak halde gezerken...
Çocuk parkında şoke eden görüntü! Çıplak halde gezerken... Sivas'ta psikolojik rahatsızlıkları olduğu öne sürülen bir kişi çocuk parkında çıplak halde gezerken çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olaya mahalle halkı tepki gösterdi.
11.09.2020 Yaşam
Barınakta iç sızlatan görüntüler tepki çekiyor
Barınakta iç sızlatan görüntüler tepki çekiyor İzmir'in Tire Belediyesi Köpek ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayvanseverler, köpeklerin kötü koşullarda bakıldığını öne sürüp tepki gösterdi. 1 yıldır hayvan hakları için mücadele verilen ve pek çok kez gündeme gelen barınakta, belediyenin söz verdiği gibi; hayvanların yaşam koşullarını bir an önce düzeltmesi isteniyor.
6.09.2020 Yaşam
Tokat'ta bir parka Sağlık Bakanı Koca'nın adı verildi
Tokat'ta bir parka Sağlık Bakanı Koca'nın adı verildi Tokat'ın Erbaa ilçe belediye meclisi, çocuk oyun alanına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adını verdi.
8.05.2020 Yaşam
Avcılar'da 3 bloktan oluşan binaya tahliye kararı!
Avcılar'da 3 bloktan oluşan binaya tahliye kararı! Silivri açıklarında meydana gelen deprem ardından Avcılar'da yapılan incelemelerde bir bina için daha tahliye kararı verildi. 3 bloktan oluşan, zeminde iş yerleri ve dershane bulunan büyük binada bulunanlara ev ve işyerlerini tahliye etmeleri için yarın akşama kadar süre tanındı.
28.09.2019 Gündem
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Bina yöneticileri...
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Bina yöneticileri... Hem apartmanda, hem sitede yöneticilik artık bir meslek oldu. Peki yöneticinin sorumlulukları neler, sorunlar nasıl çözülür? Ödediğiniz aidatlara itiraz mümkün mü?
7.06.2019 Ekonomi
Bakan Soylu vatanına dönen 'Suriyeli' sayısını açıkladı
Bakan Soylu vatanına dönen 'Suriyeli' sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar 321 bin 93 Suriyeli kardeşimiz bu güvenli bölgelere geri dönmüştür" dedi.
16.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.