Çizme

Çizme

Son dakika Çizme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çizme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çizme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çizme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çizme gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 çizme haberi bulunmuştur. Tüm çizme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı...
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı... Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı İtalyan yıldız verdiği röportajda ülkesini özlediğini dile getirmişti. Çizme ekibi de 'fırsat transferi' olarak gördüğü Nicolo Zaniolo için devreye girdi.
28.03.2024 Galatasaray
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Fernando Santos'un talebi üzerine siyah-beyazlı ekip 2 yıldızın transferi için gaza bastı.
2.02.2024 Beşiktaş
Realizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Realizmin Temsilcileri Kimlerdir?
Realizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Realizmin Temsilcileri Kimlerdir? Realizm aynı zamanda gerçeklik olarak bilinir. 19. yüzyılın ortalarında Fransa'da ortaya çıkmış olan realizm, aynı zamanda romantizm klasizme karşı bir tepki olarak doğmuştur. Yani hem klasizm hem de romantizme karşı bir başkaldırı olarak ifade edilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle transferde rota kaleye çevrildi. İtalyanlar'dan da flaş bir iddia geldi. Galatasaray'ın, Çizme'den transfer etmek istediği ismi duyurdular.
9.01.2024 Galatasaray
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da meydana gelen sel felaketiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Libya’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." dedi.
11.09.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır?
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır? Falda çizme görmek yakın zamanda yolculuğa çıkmaya ve güzel haberler almaya işarettir. Falda çıkan çizmenin iş hayatında alınacak başarılar şeklinde yorumlanması da mümkündür. 
27.07.2023 Gündem
Ve Fenerbahçe Dzeko bombasını resmen patlattı
Ve Fenerbahçe Dzeko bombasını resmen patlattı Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko için "sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecek" ifadelerini kullandı.
22.06.2023 Fenerbahçe
İtalyan basını Montella'nın ilk transferini yazdı! Eğer Fenerbahçe'ye imza atarsa...
İtalyan basını Montella'nın ilk transferini yazdı! Eğer Fenerbahçe'ye imza atarsa... Adana Demirspor'da çok iyi bir sezon geçiren ve Mavi Şimşeklerle sözleşmesi sona eren Montella için çizme basınından çok çarpıcı iddialar geliyor. Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı İtalyan teknik adamın eski öğrencisine telefon açtığı bildirilirken, 48 yaşındaki çalıştırıcının kanat forveti transfer etmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi.
14.06.2023 Fenerbahçe
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Salernitana Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Morutan için Erik Botheim'i teklif etti.
8.06.2023 Galatasaray
Muleka'nın yerine yeni Batshuayi!
Muleka'nın yerine yeni Batshuayi! Beşiktaş sezon sonunda yollarını ayıracağı Muleka'nın yerini Divock Origi ile doldurmayı planlıyor...
19.05.2023 Beşiktaş
Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler
Kaan Ayhan'ı G.Saray'a gönderdiler F.Bahçe'nin orta sahasını istediler Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a kiralayan Serie A ekiplerinden Sassuolo, Fenerbahçe'nin genç orta sahası İsmail Yüksek için girişimlere başladı.
18.05.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.05.2023 İddaa
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması Bayrampaşa'da, 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı Mega Center kuru gıda halinde toptan et satışı yapılan işletmelerin bulunduğu bölümünde, et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı görüldü. İstanbul'daki birçok işletme ve kasabın et ürünü temin ettiği toptancılarda, çalışanların büyük bir kısmının ise bone, eldiven, önlük ya da çizme kullanmaması dikkat çekti.
2.05.2023 Gündem
Fatih Terim'e niyet Şenol Güneş'e kısmet! 2,5 milyon dolara iş bitti
Fatih Terim'e niyet Şenol Güneş'e kısmet! 2,5 milyon dolara iş bitti Galatasaray'ın başındayken Fatih Terim'in çok istediği fakat bir türlü transfer edemediği tecrübeli orta sahanın işini Şenol Güneş bitirdi.
20.04.2023 Beşiktaş
'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı'
'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı' Devre arası transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılarak M.United'ın yolunu tutan Hollandalı golcü Weghorst'un geri dönüşüne kapılar kapalıç
20.04.2023 Beşiktaş
Böyle bir sözleşme ne İcardi'ye yapıldı ne Mertens'e! Zaniolo'nun kontratında şok eden madde
Böyle bir sözleşme ne İcardi'ye yapıldı ne Mertens'e! Zaniolo'nun kontratında şok eden madde Devre arasında Kaan Ayhan, Adekugbe ve Zaniolo gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray yönetiminin İtalyan yıldıza yaptığı kontrat detayları ortaya çıkmaya başladı. Sözleşmesinde 35 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Zaniolo hakkında çizme basınından ilginç bir bilgi gelirken, 23 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kalıp kalmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
22.03.2023 Galatasaray
Dün İnter'i devirdiler bugün Bakasetas'ı istediler
Dün İnter'i devirdiler bugün Bakasetas'ı istediler Dün akşam Serie A'nın 24.hafta maçında evinde İnter'i Orsolini'nin golüyle deviren ve 7.sıraya kadar yükselen Bologna'nın Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas'ı istediği ortaya çıktı.
27.02.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'tan 6.transfer! 1.8 milyon euro'luk bonservis teklifi
Beşiktaş'tan 6.transfer! 1.8 milyon euro'luk bonservis teklifi Aboubakar, Maxim, Colley, Hadziahmetovic ve Onur Bulut'u renklerine bağlayan Beşiktaş, Roma forması giyen Stephan El Shaarawy için girişimlerini sürdürüyor.
26.02.2023 Beşiktaş
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Galatasaray'a yeni Feghouli geliyor
Galatasaray'a yeni Feghouli geliyor Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray, Cezayir pasaportu bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Yacine Adli için görüşmelere başladı.
18.12.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Çizme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çizme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.