Çıplak Kadın

Çıplak Kadın

Son dakika çıplak kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çıplak kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çıplak kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıplak Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıplak kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.445 çıplak kadın haberi bulunmuştur. Tüm çıplak kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı?
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı? Oruçlu olanın sadece midesi değil, gözleri de boş kalmalıdır. Bireylerin haramdan korunmasının yanında elini, dilini ve belini de sakınması icap eder. Oruç insanın ruhunu doyurması anlamına gelir. Sadece yiyip içmemek kişiyi ruhen doygunluğa ulaştırmaz. Peki internet ya da gazetede çıplak kadın görmek orucu bozar mı? İşte detaylar....
7.03.2024 Gündem
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu Fransa’da tuzağa düşürdüğü sınıf arkadaşını öldürüp yiyen ‘Kobe Yamyamı’ Issei Sagawa, hukuki boşluk sayesinde hapse girmekten kurtuldu. Popüler kültürün ikonu haline gelen katil 73 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise ifadesinde kullandığı kan donduran sözlerin yankıları kaldı.
3.12.2022 Dünya
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi İstanbul Fatih’te çıplak bir vaziyette çevredekilere saldıran Rus uyruklu kadın mahalleliyi isyan ettirdi. Rus uyruklu kadının çevredeki vatandaşlara verdiği rahatsızlık ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2022 Yaşam
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı? Denizli’de markete giren yarı çıplak kadın, vatandaşı şoka uğrattı. Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda kadının göğsünü açık bir şekilde markete girerek alışveriş yapması sonrası “Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.06.2022 Yaşam
Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Valilik açıkladı!
Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Valilik açıkladı! Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Antalya Valiliği, Manavgat ilçesinde çıplak halde dolaşırken görüntülenen kadınla ilgili açıklama yaptı.
1.06.2022 Yaşam
Amazon teslimat kamyonundan yarı çıplak halde çıktı dev şirkette şok etkisi yarattı
Amazon teslimat kamyonundan yarı çıplak halde çıktı dev şirkette şok etkisi yarattı Amazon firmasının teslimat kargosunda yaşananlar sosyal medyayı salladı. Florida'da bir Amazon sürücüsünün, teslimat aracının arka kapısından bir kadının yarı çıplak halde dışarı çıkarken görüntülenmesinin ardından sosyal medyada yer yerinden oynadı.
30.10.2021 Dünya
CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar ve yönetimi görevden alındı! 'Yarı çıplak kadın fotoğrafı...'
CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar ve yönetimi görevden alındı! 'Yarı çıplak kadın fotoğrafı...' CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi görevden alındı. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Şenoyar, hakkında ayrıca disiplin dosyası hazırlandı.
11.10.2021 Siyaset
Canlı yayında çıplak kadın şoku! Bir anda...
Canlı yayında çıplak kadın şoku! Bir anda... Romanya'da bir televizyon programının canlı yayını sırasında sunucu Mirela Vaida, elinde taş olan ve tamamen çıplak bir kadın tarafından saldırıya uğradı. Romanya'da bir televizyon programının canlı yayını sırasında sunucu Mirela Vaida, elinde taş olan ve tamamen çıplak bir kadın tarafından saldırıya uğradı.
21.03.2021 Dünya
17 yaşındaki Gizem'i canice öldürmüştü! 'Adıma 100 sahte hesap açtı'
17 yaşındaki Gizem'i canice öldürmüştü! 'Adıma 100 sahte hesap açtı' Burdur'un Bucak ilçesinde, 17 yaşındaki Gizem Canbulut’u buluştukları parkta boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Eren Yıldız (19) ifadesinde, “Ailesinin zoruyla ayrıldık. Daha sonra Instagram'dan adımla yaklaşık 100 sahte hesap açıldı. Bu hesaplardan çıplak kadın ve erkek resimleri paylaşılıyordu. Bunları Gizem’in açtığından şüpheleniyordum. Bir gün önce telefonla konuştuk. 'Buluşalım yüz yüze konuşalım' dedim. Sürekli cebinde bıçak olan montumu giydim. Parka gittiğimizde tartıştık, sonrasını hatırlamıyorum” dedi.
18.03.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde çıplak kadın şoku!
İstanbul'un göbeğinde çıplak kadın şoku! Taksim Meydanı'nda çırılçıplak halde bulunan kadın görenleri şaşkına çevirdi. İhbar üzerine gelen polis kadının üstünü poşetle kapattı. Daha sonra ambulansa alınan kadın hastaneye kaldırıldı.
28.09.2020 Gündem
Cebrail Can Kalaycı kimdir? Başsavcılık'tan açıklama geldi! Cebrail Can Kalayca olayı…
Cebrail Can Kalaycı kimdir? Başsavcılık'tan açıklama geldi! Cebrail Can Kalayca olayı… Tıp Fakültesi mezunu bir kadına şiddet ve cinsel içerikli mesajlar atan Cebrail Can Kalaycı Twitter’da gündem oldu. İddialara göre Malatya yaşayan ve şu anda pratisyen hekim olarak çalışan Hacer D. isimli genç kadına hem sözlü hem de yazılı olarak tacizde bulunan Cebrail Can Kalaycı’nın tacizlerine dayanamayan genç kadın sosyal medya üzerinden yardım istedi. Cebrail Can Kalaycı’nın sosyal medyada gündem olmasının ardından Kilis Başsavcılığından da açıklama geldi. Peki, Cebrail Can Kalaycı kimdir, neden TT oldu? İşte Cebrail Can Kalayca olayı…
20.08.2020 Gündem
Sertifika kursunda skandal olay! Çıplak kadın fotoğrafı, cinsel mesajlar...
Sertifika kursunda skandal olay! Çıplak kadın fotoğrafı, cinsel mesajlar... Sertifika almak için belediyenin kursunda eğitim gören genç kadın, başka bir kursiyer tarafından kendisine gönderilen mesajlarla cinsel tacize maruz kaldı. Genç kadın kendisini her fırsatta taciz eden kişiyi şikayet edince tacizci hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
26.07.2020 Gündem
Bursa'da çıplak kadın şoku! Gözaltına alındı
Bursa'da çıplak kadın şoku! Gözaltına alındı Bursa'da, aracına, sileceklerine astığı iç çamaşırıyla gögüs bölgesini kapatarak, çıplak kadın afişi yapıştıran R.M.O. (22), bir sürücü tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alındı. İfadesinde "Macera olsun istedim" diyen genç, karayolları kanununa muhalefetten para cezası kesilip, adliyeye sevk edildi.
1.05.2020 Gündem
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi Kahramanmaraş'ta kızını taciz ve tehdit ettiğini öne sürdüğü Tamer Çetin'i (34) tabanca ve çekiçle öldüren Kadir I. (48), yargılandığı davada 12 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren taciz mağduru Zehra I. (25), olayın bu noktaya gelmemesi için babasıyla birlikte defalarca polis ve adliyeye gittiklerini belirterek, "Babamın bu kadar cezaya çarptırılacağını bilseydim ölümü göze alırdım, 'Keşke ben ölseydim' diyorum bazen" dedi.
14.01.2020 Yaşam
Yaptığı plan sonu oldu! Çıplak ve yanmış halde...
Yaptığı plan sonu oldu! Çıplak ve yanmış halde... Aydın'ın Didim ilçesinde, 2 yıl önce öldürüldükten sonra cesedinin büyük bir bölümü yakılarak makilik alana atılan Eylem Gülçin Kanık (37) cinayetiyle ilgili 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Sanıklardan 2'si ağırlaştırılmış müebbet, 1'isi ise 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer 3 sanık ise beraat etti.
1.11.2019 Gündem
Okulun spor salonunda iğrenç olay!
Okulun spor salonunda iğrenç olay! Konya'da, lisede kız öğrencilere tacizde bulunduğu öne sürülen ve gözaltına alınıp, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan hademe Mehmet E.'nin (26) taciz ettiği kız öğrencinin ifadesi ortaya çıktı. 11'inci sınıf öğrencisi S.Ö.'nün (16), ifadesinde, "Spor salonunda otururken, yanıma geldi. Telefonundan bana, cinsel içerikli video izletti" dediği öğrenildi.
28.10.2019 Yaşam
Bir kere bir kadına âşık oldum ama...
Bir kere bir kadına âşık oldum ama... Bir YouTube videosuyla hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra 'müzikte yeni dalga'nın en geniş kitleye ulaşan seslerinden biri oldu Kalben. 33 yaşında "Hepimizin memeleri, göbişi var. O zaman ben bu güzellikten neden uzak duruyorum" diyecek kadar kendisiyle barışık biri. Yeni çalışması 'Aşk Çeşmesi'ni anlattı...
21.07.2019 Magazin
Böyle rezalet görülmedi!
Böyle rezalet görülmedi! Çocukları ‘tacizden koruma’ hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı Erhan N., 8 yaşındaki erkek çocuğunu istismardan tutuklandı ve hakkında dava açıldı. Baba suçlamaları kabul etmezken iddianamede çocuğun beyanlarının tereddüte yer bırakmadığı, cinsel istismar suçunun oluştuğu belirtildi.
6.03.2019 Yaşam
Doktordan rezalet paylaşımlar! Kadın hastalarının gizlice görüntülerini çekip...
Doktordan rezalet paylaşımlar! Kadın hastalarının gizlice görüntülerini çekip... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktor tarafından meme muayenesi sırasında gizlice çekilen çok sayıda kadının görüntüsü, Rusların kurduğu bir arkadaşlık sitesinde paylaşıldı. Bir ihbar sonrası araştırma yapan DHA muhabiri, her şeyden habersiz olan kadınlardan birine ulaşınca skandal ortaya çıktı. Kadınların görüntüsünü çektiği belirlenen doktor gözaltına alındı.
9.01.2019 Yaşam
Eski eşi tecavüz edip öldürdü
Eski eşi tecavüz edip öldürdü Antalya'da çıplak halde battaniyeye sarılıp tarlaya atılan 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın ölümüyle ilgili eski eşi tutuklandı. Kandak'ın eski eşi tarafından aşırı alkollü olmasından faydalanılarak, rızası dışında ilişkiye girip, cinsel saldırıda bulunduğu, bu suçu gizlemek ve delilleri ortadan kaldırmak amacıyla öldürüldüğü belirtildi.
26.10.2018 Yaşam
Cem Yılmaz'ı kızdıracak sözler! "Defne..."
Cem Yılmaz'ı kızdıracak sözler! "Defne..." Şarkıcı ve yorumcu Erol Köse, komedyen Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının "Defne Samyeli olabilir" söylentisi üzerine inceleme yaparak "Defne olamaz" dedi.
9.09.2018 Magazin
Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşım olay yarattı
Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşım olay yarattı Komedyen Cem Yılmaz'ın çalışma odasından paylaştığı bir fotoğraftaki detay olay yarattı. Yılmaz, fotoğrafın gündeme gelmesiyle birlikte paylaşımını sildi.
9.09.2018 Magazin
ŞOK! Çıplak kadınların fotoğraflarını çekip...
ŞOK! Çıplak kadınların fotoğraflarını çekip... Çin'de gittiği spor salonunun soyunma odasında çıplak kadınların fotoğraflarını çekerken yakalanan kadın, fotoğrafları erkek arkadaşına göndermek için çektiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.
7.03.2018 Dünya
Femen'den Berlusconi'ye protesto!
Femen'den Berlusconi'ye protesto! İtalya seçimleri sırasında eski Başbakan Silvio Berlusconi'nin oy kullandığı sandıkta ilginç bir olay yaşandı. Üstsüz bir Femen aktivisti göğüslerine yazdığı yazıyla Berlusconi'yi protesto etti.
5.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çıplak Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıplak kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.