Cinsiyet Değiştirdi

Cinsiyet Değiştirdi

Son dakika cinsiyet değiştirdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsiyet değiştirdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsiyet değiştirdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsiyet Değiştirdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsiyet değiştirdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 cinsiyet değiştirdi haberi bulunmuştur. Tüm cinsiyet değiştirdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu İsviçre’de bir adam, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe giren cinsiyet değiştirme yasasındaki boşluktan faydalanarak, erken emekli olmak için cinsiyet değiştirdi. Kağıt üzerinde cinsiyetini değiştirerek kadın olan adam, bir yıl erken emekliliğe hak kazanmış oldu.
1.02.2022 Dünya
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım 2017 yılında ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında mücadele eden Neslihan Doğrusöz (32), Rüzgar Erkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu gibi ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Adı artık Doruk.
30.08.2019 Magazin
Cinsiyet değiştirdi mi? Neslihan'dan açıklama geldi...
Cinsiyet değiştirdi mi? Neslihan'dan açıklama geldi... Stil yarışmasıyla adını duyuran ve cinsiyet değiştirdiği iddia edilen Neslihan Doğrusöz, yaşam tarzıyla ilgili açıklama yaptı.
27.02.2019 Magazin
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi!
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! ‘Eller kadir kıymet bilmiyor anne’ şarkısını, Türkiye’de ilk okuyan isim olan Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! İşte 80'lerin ünlü şarkıcısının son hali
19.10.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi
Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirip erkek olması Türkiye’de çok konuşulmuştu. Şimdi ise Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesi gündeme bomba gibi düştü.
27.03.2018 Magazin
Yeşilçam'ın erotik film yıldızı meğer erkekmiş!
Yeşilçam'ın erotik film yıldızı meğer erkekmiş! Yeşilçam’ın erotik filmlerinde oynayan Emel Aydan, meğerse erkekmiş! Erkek olduğunu kimsenin fark etmediği Aydan'ın, İtalya'da geçirdiği ameliyat sonrası yaşamını kadın olarak sürdürüp çok sayıda filmde rol aldığı hala birçok kişi tarafından bilinmiyor.
5.03.2018 Magazin
İlk erkek anne
İlk erkek anne Hayden Cross ameliyatla erkek olmadan önce hamile kaldı, bebek doğurdu. Daha sonra cinsiyet değiştirdi ve doğum yapan ilk erkek unvanını aldı.
10.07.2017 Dünya
90 yaşında cinsiyet değiştirdi!
90 yaşında cinsiyet değiştirdi! İngiliz Ordusu'nda askerlik yapan 90 yaşındaki Peter Davies, cinsiyet değiştirdi
1.04.2017 Dünya
Yüzüne beton enjekte etmişler!
Yüzüne beton enjekte etmişler! ABD’de yaklaşık 10 yıl önce sahte bir doktorun eline düşen, yüzüne beton ve yapıştırıcı enjekte edilen transseksüel sonunda yüzündeki deformasyonlardan kurtuldu.
12.05.2016 Dünya
Cinsiyet değiştirip dağ kadrosuna katıldı
Cinsiyet değiştirip dağ kadrosuna katıldı Terör örgütü ile lise döneminde tanışan Şeyma U. üniversite için geldiği İstanbul’da örgüte katıldı. Cinsiyet değiştirip Özgür adını aldı ve dağa çıktı
29.09.2021 Gündem
Matrix filminin yönetmeni cinsiyet değiştirdi
Matrix filminin yönetmeni cinsiyet değiştirdi Matrix'in yönetmenlerinden Andy Wachowski cinsiyet değiştirip kadın oldu
10.03.2016 Magazin
Huzuru renklerde arıyoruz
Huzuru renklerde arıyoruz Ne Aralık ayında açan güneşte, ne de yerlerdeki haşır huşur yapraklarda aslında. Huzur “içimizde, içimizde”... Ama bulup çıkarmak için dışarıdan yardım şart gibi. Destek Pantone renk kataloğundan!
5.12.2015 Arşiv
Cezaevinde cinsiyet değiştirdi
Cezaevinde cinsiyet değiştirdi Çeşitli suçlardan cezaevinde yatan transseksüel Yunus A...
20.01.2015 Yaşam
Efsane isim cinsiyet değiştirdi!
Efsane isim cinsiyet değiştirdi! İngiltere'nin ünlü boks anlatıcısı ve aynı zamanda menajeri Frank Maloney cinsiyet değiştirdi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şok! 5 yaşında öyle bir şey yaptı ki!
Şok! 5 yaşında öyle bir şey yaptı ki! Bu olay tarihe geçer! ABD'de 5 yaşında bir çocuk cinsiyet değiştirdi.
30.05.2014 Dünya
Cinsiyet değiştirip erken emekli oldu!
Cinsiyet değiştirip erken emekli oldu! 10 yıllık evliyken cinsiyet değiştirdi, erken emekli oldu...
29.09.2021 Gündem
Büyük sırrını açıkladı!
Büyük sırrını açıkladı! 'Her zaman farklı olduğumu biliyordum. 23 yaşına geldiğimde ise...'
18.11.2013 Dünya
10 yaşındaki kız erkek oldu!
10 yaşındaki kız erkek oldu! 10 yaşına kadar erkek gibi yetiştirildiği için...
18.09.2013 Yaşam
Aşkı için cinsiyet değiştirdi!
Aşkı için cinsiyet değiştirdi! ABD’li keskin nişancı eski askerin hayatı bir aşk yüzünden tamamen değişti.
17.09.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsiyet Değiştirdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsiyet değiştirdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.