Cinsel İçerikli Mesaj

Cinsel İçerikli Mesaj

Son dakika cinsel içerikli mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel içerikli mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel içerikli mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel İçerikli Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel içerikli mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 cinsel içerikli mesaj haberi bulunmuştur. Tüm cinsel içerikli mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Yaşam
Terapide cinsel istismar! Ünlü psikolog hakkında flaş iddia
Terapide cinsel istismar! Ünlü psikolog hakkında flaş iddia 31 yaşındaki üniversite öğrencisi, ünlü psikolog Mustafa Ö. ile arasındaki online terapiler sırasında taciz edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ünlü doktor genç kızla aralarında sadece hasta-danışan ilişkisi olduğunu ileri sürerek suçlamaları reddetti. Savcılık ünlü doktorun, genç kadını taciz ettiği gerekçesiyle olayla ilgili dava açtı.
28.03.2022 Yaşam
Hadise'nin başı sapığı ile dertte! 'Gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor' dediği kişinin cezası belli oldu!
Hadise'nin başı sapığı ile dertte! 'Gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor' dediği kişinin cezası belli oldu! Ünlü şarkıcı Hadise'nin bir süredir kendisine gelen cinsel içerikli mesajlar ve tehditlerle başı dertte. Ünlü şarkıcı Hadise, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" dediği kişiden şikayetçi olmuştu. Mahkemeye taşınan konuda posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen saplantılı hayran hakkında karar çıktı.
21.02.2022 Magazin
260 kadına video atıp cinsel içerikli mesaj gönderdi! İfadesi pes dedirtti
260 kadına video atıp cinsel içerikli mesaj gönderdi! İfadesi pes dedirtti İstanbul'da 260 kadına cinsel içerikli mesaj gönderen evli ve 4 çocuk babası N.T. (54) yakalanınca, "Pandemi döneminde yalnızdım. Sıkıldığım için böyle bir şey yaptım" diyerek kendisini savundu. N.T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.10.2021 Gündem
Boşanma ve tazminat davasında Yargıtay'dan emsal karar! Cinsel içerikli mesajlar...
Boşanma ve tazminat davasında Yargıtay'dan emsal karar! Cinsel içerikli mesajlar... Yargıtay, boşanma davalarında emsal oluşturabilecek bir karara daha imza attı. Süreç, kadının, kocasının cep telefonundaki başka kadınla olan cinsel içerikli yazışmalarını görmesiyle başladı. Gizlice ekran görüntülerini aldı. Ardından da boşanma ve tazminat davası açtı. Ancak koca, boşanma ve tazminat davasını Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı. Bölge Adliye Mahkemesi delillerin usulsüz elde edildiğini belirterek ret verdi. Kadın da kararı Yargıtay'a götürdü. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi emsal olabilecek bir karara imza attı. Boşanma davasında kullanılan ekran görüntülerinin "Erkeğin haberi olmaksızın, onun bilgisi ve rızası dışında sırf delil oluşturmak maksatlı olarak hukuka aykırı bir şekilde elde edildiğinden bahsedilemez" diyerek kadını haklı buldu.
27.08.2021 Gündem
Oğullarını öldürdüler, söyledikleri kan dondurdu!
Oğullarını öldürdüler, söyledikleri kan dondurdu! Bursa'da oğulları Şenol Rençber'i (34) başına levye ile vurduktan sonra bıçaklayan, ardından da iple boğup cesedini yol kenarına bırakan Telat Rençber (59) ve Ayşe Rençber (54) çifti, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırıldı. Mahkeme heyeti, Şenol Rençber'in annesine zarar verdiği ve tecavüze kalkıştığı gerekçeleriyle sanıklar hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ uygulayarak Telat Rençber’in cezasını 15 yıla, olayda eşine yardım ettiği gerekçesiyle Ayşe Rençber’in cezasını ise 6 yıl 3 aya indirdi.
17.06.2021 Gündem
Sosyal medyada 'ifşa' ve 'nude atma' akımı tehlikesi!
Sosyal medyada 'ifşa' ve 'nude atma' akımı tehlikesi! Anadolu Üniversitesi'nin araştırmasında, sosyal medya platformlarında cinsel içerikli görüntü paylaşımı son dönemde akım haline geldi. Prof. Dr. Levent Eraslan, genellikle genç kızların mağdur olduğunu saptadıklarını belirterek, "İntiharlar söz konusu oluyor. Asla böylesi motivasyonlara, taleplere cevap vermesinler" dedi.
11.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde yeni gelişme
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde yeni gelişme Bursa'da kendisine cinsel içerikli görüntü ve mesajlar attığı gerekçesiyle evlerine çağırdıkları İrfan Aksoy'u (48) darp ederek öldüren Ayşe Güreşçi (43) ile sevgilisi Alaattin Oruç'un yargılanmasına devam edildi. Tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanan Aksoy ve Güreşçi'nin ev hapsi şartıyla tahliye talepleri mahkemece reddedildi.
26.05.2020 Yaşam
Sobasını satmak istediği hurdacıyı öldüren sanığa müebbet istemi
Sobasını satmak istediği hurdacıyı öldüren sanığa müebbet istemi Bursa'da sobasını satmak için eve çağırdığı hurdacı Erdem Dalhan'ı (37), çıkan kavgada başına soba kapağıyla vurup öldürdüğü iddia edilen İmam Alp'in (50) yargılanmasına devam edildi. Mütalaa veren savcı, tutuklu sanık Alp hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu ve hırsızlık suçundan 5 ile 10 yıl arasında hapis cezası istedi. Mahkeme, duruşmayı karar için erteledi.
26.01.2020 Yaşam
15 yaşındaki çocuğa sosyal medyadan tacize tutuklama
15 yaşındaki çocuğa sosyal medyadan tacize tutuklama Kütahya'da, sosyal medya üzerinden İ.Ş.'yi (15) cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflarla taciz ettiği öne sürülen evli ve 2 çocuk babası T.B. (42), tutuklandı.
23.05.2019 Gündem
Dünyaca ünlü futbolcudan cinsel içerikli mesaj!
Dünyaca ünlü futbolcudan cinsel içerikli mesaj! İngiltere'nin en büyük takımlarından Manchester United'da forma giyen Fransız futbolcu Antony Martial, bir modele DM'den cinsel içerikli mesajlar gönderdi, ada basını karıştı.
21.12.2018 Magazin
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemi
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemi Antalya'nın Manavgat ilçesinde çocuklara sosyal medya üzerinden para karşılığı cinsel ilişki teklifinde bulunan H.Z.'nin 44 yıla kadar hapsi istendi. Savcı esas hakkındaki görüşünde, sanığın burunlara cinsel eğilimi bulunduğuna kanaat getirildiğini belirtti.
26.11.2018 Yaşam
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları...
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları... Evli İngiliz bakan Andrew Griffiths'in bar çalışanı bir kadına attığı sapıkça mesajlar ortaya çıktı. Birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşılan bakan istifa etti.
16.07.2018 Dünya
O tacizci cezaevinde
O tacizci cezaevinde ŞARKICI Nez köpeğiyle Cihangir sokaklarında görüntülendi.
20.06.2018 Magazin
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmen tutuklandı
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmen tutuklandı ABD'de sosyal bilgiler öğretmeni, 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Öğretmenin, öğrencisine sürekli cinsel içerikli görüntüleri gönderdiği ortaya çıktı.
8.04.2018 Dünya
İzmir'deki yurt skandalında perde aralandı
İzmir'deki yurt skandalında perde aralandı İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki özel bir yurtta 9 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ömer Faruk E. suçlamaları kabul etti. Zanlı, 12 yaşındaki bir öğrenci ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını iddia etti. 2 çocuğun cinsel istismara uğradığı raporla doğrulandı.
23.12.2017 Yaşam
Didem Soydan tacizcisini ifşa etti!
Didem Soydan tacizcisini ifşa etti! Manken Didem Soydan, kendisini taciz eden ve attığı mesajlarda kimseden korkusu olmadığını belirten takipçisini ifşa etti.
15.12.2017 Magazin
Pelin Sürbay'ın 5 yıl hapsi istendi!
Pelin Sürbay'ın 5 yıl hapsi istendi! Davut Güloğlu'nun eski sevgilisi Selin Sürbay, faizle aldığı borcu ödemeyince icralık oldu. Sürbay, haciz memurlarına küfür ettiği için 5 yıl hapsi istendi. İşte Selin Sürbay aldığı borç ve sonrasında yaşananlar...
3.08.2017 Magazin
Rezalet ifşa oldu! Öğrencisiyle birlikte olmuş
Rezalet ifşa oldu! Öğrencisiyle birlikte olmuş Öğretmen öğrenci arasındaki ilişki rezaletine bir yenisi daha eklendi.
29.04.2017 Dünya
Fulden Uras'ın sapığı kadın çıktı
Fulden Uras'ın sapığı kadın çıktı Ünlü şarkıcı Fulden Uras, sosyal medyadan gelen cinsel içerikli mesajları dedektif gibi takip edip, mesajları gönderen kişiyi buldu
28.04.2017 Magazin
Aldatıldığını mahkemede öğrendi
Aldatıldığını mahkemede öğrendi Kayseri'de işlenen cinayetin davasında, eşinin kendisini aldattığını öğrenen tutuksuz yargılanan zanlı, duruşma sonrasında tutuklandı.
1.03.2017 Yaşam
Tacizle suçlanan okul müdürünün ilk vukuatı değilmiş!
Tacizle suçlanan okul müdürünün ilk vukuatı değilmiş! Ankara'da tacizle suçlanan okul müdürü S.K., Edirne'de de 'kınama' cezası almış
16.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İçerikli Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel içerikli mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.